NVIDIA Shield Tablet incelemesi
NVIDIA'nın oyuncular düşünülerek tasarladığı Shield Tablet'i inceliyoruz. Tegra K1 ile gelen tablet, özel kontrolcüye de sahip. NVIDIA ayrıca diğer tabletlerde bulunmayan yazılım özellikleri de eklemiş. Tableti gönderen izleyicimiz Koray Tugay'a teşekkür ediyoruz.
Nihayet LP 🙁 Özledik.
Sohbetinin güzelliği yanında "Otobüse de x box one la giremezsin." gibi az ama öz espirili tespitleriyle tamamlıyor olayı.:)
Sanırım gamepad de titreşim özelliği yok hala? Artık belirtilmediğine göre oyunlara bu destek gelse güzel bir ek özellik olabilir. @gamsizm @leventp
Micheal Jackson gibi nazlanıyormu ne yapıyor anlamadım gitti. ☺
Tam zamanında 🙂
Uzun süre sonra Teknoseyir'de lezzetli bir çipetpet geldi...
Tam beklediğim bir inceleme...
Süper zamanlama
#birazağar
Sonunda
Sabah sabah iyi oldu bu
Nvidia da tab lete düştüyse vay halimize
Nvidia GPU üreticisi. Ekran kartına da girer tablete de. Buradaki sorun başka markaların şimdilik K1 tercih etmemesi. Nvidia aslında referans tasarım yapıyor. Ekran kartlarında olduğu gibi. Nexus 9'da var ama o da her yerde yaygın olarak satılmıyor.
kepler tablete girmiş daha neyin şikayeti ki bu?
şimdi buna windows kurar directx12 koyar adamın biri. İyi olur iyi
Fazla para istiyor olabilir NVidia, Tegra K1 için. Tercih edilmeme sebebi olarak benim aklıma bir tek bu geliyor.
Ne ara izleyip yorum yaptınız arkadaş anlamıyorum. Ürünü temin eden arkadaşa teşekkürler. İnceleme güzel ellerinize sağlık. Özellikle kontrolcü süper görünüyor. Keşke diğer tabletlerle de çalışsa Samsung'un kontrolcüsünden daha iyi olduğu kesin. Kalınlık ve ağırlık bence kabul edilebilir düzeyde hele ki böyle bir teknolojik alet için. Apple tarafıyla karşılaştırma yapmak bence biraz yersiz. Ayrı platformlar ayrı yazılımlar ve cabası. Rakamsal anlamda testlerde çok çok iddialı. En merak edilen nokta bence diğer üreticilerin bu çekirdeğe sahip ürünler çıkartıp çıkartmayacakları. Şayet bu altyapıya sahip modeller gelecekse şu anda bunu almak için biraz erken gibi ancak firmalardan böyle bir atılımda yok denebilir. Pil konusu malesef bu tür bir cihazda hala muallak. Artık pil teknolojilerinde değişim yaşanmalı.
Ben mi kacirdim yoksa soylemediniz mi bilemedim ama kac saat oyun oynayabildiniz, pil omru nedir? @gamsizm @leventp
Genel olarak kötü değil ama diğer bütün tabletlerden az gibi (8.5 saat) ( Nexus 7'ler daha az dayanıyor ) Örneğin aynı testte ipad mini retina 11.5 saat, samsung tablet s 8" olanı 12,5 saat vs.
Pili oyunla bitirme testini yapamadık.
İnceleme güzel tablette bir okadar güzel. Bende de tab s var çok memnunum ama dediğiniz gibi "acaaabaaa" dedirtti yani 😀
@leventp , @gamsizm Nexus 9 Tablet 'te de Nvidia Tegra K1 işlemci olması lazım. Onun dışında diğer üreticiler pil tüketimi ve dediğiniz gibi kalınlık gereksiniminden dolayı tercih etmiyor olabilirler.
Doğru. Ama K1 olması Shield'ta gördüğümüz yazılım özelliklerini kullanabildiği anlamına geliyor mu ben bunu merak ediyorum.
@gamsizm Güzel soru 🙂 Hepsinde aynı desteği verse çiplerini daha çok satar.
MiPad'de de K1 işlemci var. Bir arkadaş 270 küsur dolar artı kargo artı gümrük bedeliyle yurtdışından kargo ile getirtmişti, hatta kısa bir incelemesini de yapmıştı.
🙂 içimizdeki sanat aşkını cezbediyor o kalem yok mu o kalem
@leventp abi al yakisir sana super cihaz
Amd'de arm tabanlı android tablet çıkaracak mı ?
Pil ömründen bahsetmemişsiniz sanırım @gamsizm @leventp . Bahsettiyseniz de ben kaçırmışım.
yok bahsedilmedi.
@gamsizm abi sende z2 kullaniyodun galiba gecen hafta gelen guncellemeyle ekran videosu kaydede biliyosun ustelik face cam de destekliyor ama bilgisayara baglayip guncellemen gerekiyor bosuna masraf yapmaniza gerek yok shield tablet icin
Aynen z2 de iş görür o konuda.
Çok hoşuma gitti gerçekten Wifi N olması hariç kusursuz tabi onu kusur sayarsak :))
Batarya konusu konuşulmadı mı bana mı öyle geldi ? Biraz atlayarak izledim de.
Fazla gücün zararı olmaz aksine yararı olur senin o gereksiz dediğin güçten 1.2 yılsonra faydalanacak Bu yazıyı o zaman okursun.
LP tableti sahibine gönderdikten sonra alana kadar tülay olayı gibi olucak galiba :D.belki 1000inceleme izledim ilk defa LP yi bir ürünü bu kadar sevdiğini gördüm.Sheild nolursun nolursun geri dön 😀
Sony xperia z3'te de ekran kaydetme var.
Peki simdi nexus9 da tegra k1 ile geliyor, hangisi alinmali? nexus9a klavye falan da yaptilar cok boyle al 3-4 sene butun soft bilgisayar isini e-mail browswing film izleme yazi okuma falan ondan hallet diye bagiriyor sanki nexus 9 bana bas bas 🙂 9inch ustelik tam sweet spot olarak duruyor. ornegin ben network muhendisiyim 13 inchlik thinkpadim var is icin onu kullaniyorum mobil olarak datacentera falan gideceksem, evde asus g55im var onu yerindne kipirtdatmak mumkun degil 4,5kg falan bi laptop evde desktop gibi kullaniyorum zaten nexus9 tam arada boyut olarak cok guzel dusunulmus bir urun olarak gorunuyor gozume. Keske elinize ulassada onun da incelemesini izlesek. LP'ye selam teknoseyire devam diyorum.
nexus 9 denver tabanlı shield ise arm. Ben olsam nexus derdim.
Guzel inceleme olmus, emeginize saglik. Ben bu tablette portal ve half life 2 oyunlarinin oynandigini gormustum, keske o oyunlari oynayabilseydiniz bu tabletin gucunu gosterme adina 🙂
http://shield.nvidia.com/shield-valve-green-box-bundle/
Kendi sitesinde dediğiniz 3 tane valve oyunuyla birlikte satııyor.
Bu tabletteki Tegra K1 32 bit versiyonu yani Android 5.0 dakı 64 bit nimetlerınde yararlanamıcak.Dual core DENVER mimarili versiyonu 64 bit.Nexus 9 da dual core 64bitlik versıyon bulunuyor.
Ayrıca su ekran kaydetme xperıa z3 tede varmıs.Performansdan cok az feragat ederek z3 te kayıt yapabılıyormus ve kayıt esnasında ön camerada açılıyormuş.
Çok güzel cihazmış ama NVIDIA yüzünden htc, tegra 3 telefonlarına güncelleme veremedi. Gerçi bu htc'nin de işine geldiği için öyle oldu. Diğer üreticiler de sanırım bu yüzden K1'i kullanmaktan çekiniyorlar.
2 yıldır HTC One X kullanıyorum. Tegra 3 işlemcisinin ciddi performans handikapları var.
nVidia Sheild Tablet ürününün öne çıkan özelliği olan oyun kısmına iyice değindiniz fakat ben incelemeyi yetersiz buldum. Diğer üreticilerin 8" düzeyindeki tabletleri de $300 civarıda olduğu için nVidia Sheild tablet sadece oyunculara değil 8" android tablet arayan herkese de ayrıca hitap edebilir. Bu nedenle oyun harici kullanımda da bu ürünün özelliklerini, kullanım deneyimlerini duymak isterdim.
Örneğin;
Kalınlığın rakiplerinden fazla olması daha büyük bir pili mi işaret ediyor? Genel olarak pil ömrü nasıl?
nVidia tabletin android arayüzüne kendine özel birşeyler eklemiş mi?
Ekran parlaklığı dış mekanda kullanmak için yeterli düzeyde mi?
Tablette ve Kontrolcüde titreşim özelliği var mı?
Açıkcası oyun ile işim olmaz ama $300 düzeyinde bir tablet alacaksam da sırf kalemi ve K1 işlemci performansı, hoparlör yerleşimi yüzünden Galaxy S 8.4 v.b. rakipleri ile kıyaslamak isterdim.
aynen katılıyorum. İlk Shield incelemesi neredeyse mükemmel bir inceleme olmuştu ama burda aynı tadı bulamadık malesef. 2.5 aydır shield tablet i kullanan biri olarak sorularınızın bazılarına cevap verebilirim:
- Kasa kalınlığı bence tamamen tegra k1 e rahat bir çalışma alanı bırakılması için ayarlanmış. pilin büyük olduğunu düşünmüyorum, çünkü malesef pil ömrü iyi değil. İncelemede neden hiç sözü geçmedi anlamış değilim. Özellikle video izlerken ve oyun oynarken, parlaklık ortanın altında olmasına rağmen şarj oldukça hızlı tükeniyor. Güç ayarlarında "nvidia optimise" seçeneği ile kullanıyorum. Buna rağmen açıkcası pek memnun kalmadım. Genelde 1.5 günün sonunda hep şarja takmak zorunda kalıyorum. Benim g2 nin şarjı 2 gün gidiyor:)
-android arayüzünde oyun kayıdı seçeneği dışında herhangi bir ekleme yok. Stok android e çok yakın bir 4.4.2 var.Sadece nvidia nın kendine has uygulamalarına yer verilmiş. Zaten kanımca bu nedenle lolipop güncellemesini 18 Kasım gibi alabilecek.
-Tablette titreşim yok. Kontrolcüye sahip olmadığım için bilemiyorum.
- Ekran parlaklığı son derece iyi, açık havada yeterli görüş imkanı veriyor.
Tablet genel olarak LP nin de deiği gibi heyecan verici bir cihaz olmuş. Ama bence kontrolcüsü ve kılıfı ile birlikte set olarak almakta kesinlikle fayda var. Eğer oyun ağırlıklı kullanılacaksa kontrolcü şart. Bence tek eksiği pil ömrü olmuş, insan böyle bir cihazdan biraz daha falza pil ömrü bekliyor açıkcası.
Oyunla işi olmayan zaten Nexus 9 alır bence. Bu tablet sadece oyun düşünülerek üretilmiş.
Tamamen katılıyorum. Bu cihaza özel oyunlar üretilmedikten sonra elinizdeki güç atıl bir kapasite olmaktan öteye gitmiyor. Android'e soğuk bakma sebebim de aynı. Zilyon tane donanıma uyacak yazılım zorunluluğu.
http://youtu.be/zZdxA9b1KLM?t=6m1s #birazağar
Bu tablet tripodunu nerden aldınız acaba?
Kontrolcünün gecikmesi gibi bir şeyden bahsedilmemiş, sanırım o konuda sorun yok. Bir de çift kontrolcü desteği var mıdır acaba? Karşılıklı futbol, basketbol, araba yarışı gibi oyunlar oynansa fena mı olur?
kaçırdığım bir yer mi olmuş?
Sanırım kaçırdınız. Kontrolcü bağlantıdaki gecikmeleri düşürmek için Wi-Fi direct ile tablete bağlanıyor. GHecikmenin farkedilir düzeyde olmadığını düşünüyorum. Öte yandan 4 tane kontrolcü aynı anda bağlanabiliyor.
wifi-direct kısmını kaçırmadım ama gecikme olayından hiç söz etmediler.
Bu tablet 64 bit değil. Arm tabanlı olan K1 32 bit. Denver tabanlı olan 64 bit.
bayıldım ya 🙂
360 dolar + %20 gümrük + 20 dolar kargo ile ..1000 tl falan yapiyor dostum ama dedigin gibi rakamlar bu aralıkta bence bu fiyatlara kesinlikle değmez ....amerikalı kendi parasıyla 350 tl'ye sahip olabiliyor ( bu sekilde dusunmek lazım) sen 3 katını veriyorsun ..kontrolcü dahil 250 dolar falan olsaydi riske değerdi ...konsol yönünü (ben mesala sadece tv'ye bağlayıp kullanıcam) değerlendirdiğinde oldukça zayıf kalıyor ..oyun sayısı o işlemci ve ekran kartı için çok az ...steam'den neyi indireceksin ? Alayı çoluk çocuk oyunu desteklenenlerin
Ama otobüse de Xbox One'la da binemezsin.
😛
Ayıp şu yaptığınız. Haftanın ilk iş günü, daha para kazanmadık ama haftaya 360 Dolar masraf ile başladık. Tam ne tablet alayım diye ortalarda gezinirken çok kötü oldu bu iş.
bir kere alıp yıllarca kullanan insanlar için önemli birşey güçlü olması ben aldıktan sonra diğer firmaların daha sonra güçlü cihaz çıkarması almış kişinin pek umrunda olmaz.Benim dediğim şey uzun vadede kullanıcaksan her zaman güçlü cihaz almalısın.
Tablet özel uygulamalar kullanmak açısından ipad tabiki üstün. Kamerasıda üstün, pil kullanım süreside, ekran çözünürlüğü de. Ancak mobil oyuncular için , esas amacı oyun olanlar için bence shield daha başarılı bir ürün. Kullanım amacına göre iki farklı seçenek.
Eğer Macintosh bilgisayarınız var ise ve yosemite kurulu ise , iOS'li cihazlardan da ekran kaydı yapılabiliyor. Ama twich vs filan entegrasyonları yok tabi.
http://www.youtube.com/watch?v=L4nRPeoHkBU
bende nvidia tegra 4 grafik yongalı bir tablet var bi süre sonra insanın elini yakacak kadar ısınıyor ne yalan söyleyim bu tablet çok hoşuma gitti özellikle az ısınması acaba uzun süre kullanıp baktınızmı ısı durumuna yoksa 10 - 15 dk da benim tabletde pek ısınmıyor
gozumle frame rate olcemıyorum dedı ben koptum :DDDDDDD
Pil performansı hakkında bilgi alamadık.
pil performansı çok içaçıcı değil malesef, biraz kurcalayayım dersen 1.5 gün ancak gidiyor.
40 saat denmiş ona istinaden mi dedin bu süreyi ..
yok ben kendi kullanımım ile eriştiğim süreyi söyledim.
1.5 gün diyorsunuz da 1.5 gün az mı , günde kaç saat oynuyorsunuz?
bu saatten sonra android almayı hiç mantıklı bulmuyorum tablet bakımından ipad en iyi seçenek olarak geliyor bana,telefon konusunda android olur derim
Gamepadi OTG kablosuyla android cihaza bağlayabilir miyiz peki?
Birincisi şu büyücünün atlayıp patladığı oyunun adı ne?
İkincisi de, şu yorumlarda şu özellik için bunu almaya ne gerek var, sadece kayıt özelliği için ona para verilir mi, yok şuna güncelleme geldi ondan da yapılıyor, şunun şu özelliği yokmuş vs falan yorumları geliyor ya deli oluyorum. Ona bakacak olursan tablet almaya da gerek yok. Kur bilgisayarına android emulatörü boşa para vermezsin. Bir kere buna bu kadar para verecek adam herhalde ölçüp biçip tartıyor. Sırf muhalefet yapmak yorum kasmak adına giriyorsunuz buraya.
trine 2
otg desteği mevcut, pil performansı olarak sayısal değerler veremem biraz kurcalayayım dersen 1.5 gün ancak gidiyor.
64bit degil aslinda!
türkiye de satışa çıksa fiyatı tahmini kaç olur bu tabletin?
gelmeyeceği malesef kesin ancak 800 tl kol hariç bir fiyat güzel olurdu.
Leven abi kayıt özelliğinden bahsederken daha önce ben sony z3 telefonda video oyun incelemesinde (androit platformunda ) kayıt özellikli bir video izledim bu kayıt özelliği tabletlere dayanarak mı ilk özellikli cihaz? http://youtu.be/srAbLYZkEHY
biraz kurcalayınca şarjı 1.5 gün gidiyor denilmiş, bu kurcalamanın içinde oyun oynamak var mı?
tabiki, bu süre benim oyun, video ve internette gezme karışık olarak yakaladğım süre. Cihaz 1 saat half life 2 oynattığında %35 civarı şarjı azalıyor. Bu hesaplma kesintisiz olarak 3 saat oyun oynatabileceğini düşünebiliriz.
Hangi babayiğitmiş bu Koray Tugay? Böyle incelemelerden sonra hesabını söyleyin de takip edelim, teşekkür edelim yahu 🙂
@koraytugay imiş 🙂 Kesenize bereket 🙂
32 bit , 16 gb hdd'li sürüm bu incelenen ...
koray aleti incelettiğiniz için teşekkürler dostum ..acaba kol dahil ne kadara mal oldu size ve yurtdisi alisverisinde kredi karti taksit ..vb kullandiniz mi yoksa 1050 tl tek çekim mi oldu 🙁
Açıkçası değinilmemiş ama neden bir oyuncu böyle bir alet istesin emin değilim, Nvidia 'nın bu ürünleri agresif olarak pazara sürmeme sebebi de bu gibime geliyor, çok satması için bir sebep, ihtiyaç yok.
Kayıt alma, stream, oyun geliştirme vs. ekstrem ihtiyaçları saymıyorum, bence ürünün mantığında çözülmemiş iki büyük sorun var: birincisi, xbox one 'u kucaklayıp götürmek imkansız evet, ancak bununla da otobüste oyun zor oynarsınız, tableti bir yere sabitlemeniz ya da gamepadle beraber toplamda minimum üç eliniz olması lazım. en büyük avantajı mobil olmak olan bir oyun platformunun, tuğla gibi gamepadi anlam kazandıracak bir değer olarak koyması mantıklı değil, zira hem taşınabilirlik azalıyor (7inç tableti palto cebine sığdırabilirsiniz, 7inç tablet + gamepad ise apayrı bir konu) hem her yerde oynanması mümkün olmuyor, masaya koyup oynadıktan sonra zaten ufaktan ultrabooklara, netbooklara göz kırparsınız.
Buna doğru çözüm Logitech 'in akıllı telefonlar için yaptığı tarz, aletin kenarlarından devam edip PSP 'ye çeviren, toplam boyutu da çok abartmayan bir konsolun ortaya çıkmasıydı. Maalesef piyasaya halen bir iPhone 'u PSVita 'ya çeviren, adam akıllı analoglu şeyli gamepad çıkmamış olsa da, asıl pratik olan, taşınabilir + kolay oynanabilir çözüm bu. Sony böyle bir konsolu yıllar önce yaptı, hala da satıyor. Videoda bahsedilen otobüs örneğinden yürürsek, ancak bu çözümde otobüste rahatça oyun oynamanız mümkün.
İkinci ve daha da önemlisi ise; gerçekten K1 gerekli mi? Ortaya daha iyi bir platform koyuyorsunuz, oyunlar klasik Android oyunları, nasıl olacak bu iş. i7 'yi cebinize sığdırsanız ne olacak, en fazla Modern Combat 5, Plants vs Zombies 2 oynayabiliyorsanız. Bu sadece performans/grafik konusu da değil, Android/iOS oyunları gamepadli, K1 'li canavar tabletlere göre değil, dokunmatikli 5inç cep telefonlarına göre dizayn ediliyor, çoğu casual oyunlar, bir PSVita 'da bile -bile diyorum, Sony batırdığından- Killzone oynarsınız, Uncharted oynarsınız, Persona 4 ile RPG 'nin dibine vurursunuz, vesaire. Oyun donanımını yapmışlar evet, oyun nerede peki? Yok. Bu yakınlarda çıkacağına dair bir işaret de yok, Nvidia 'nın az sayıda sattığı bu oyunlara, Sony 'nin bile güç bela sağladığı exclusiveleri sağlama imkanı da yok.
Sonuç olarak ortaya oyunu olmayan oyun konsolu, taşınabilirliği azalan taşınabilir sistem çıkıyor, ne bir akıllı telefon gibi taşınabilirliği önplanda, ne de platformun hakkını verecek oyunu var. Donanım ortada, ancak kullanabileceğiniz alan yok. Daha ileri gidip diyebilirim gibi, Windows Phone neden başarı yakalayamıyorsa, Nvidia Shield da o yüzden yakalayamıyor. Zamanında çok fazla örneği olan harika platformların (Maemo, MeeGo 'yu anmış olayım) başarı yakalamama sebebi de aynı: ürün kendi başına ne kadar iyi dizayn edilsin, ne kadar iyi materyal kullanılırsa kullanılsın, isterse i7 'yi kapınıza getirsin, ekosistemi yok, olması için bir gayret yok. Bu yüzden de bu şartlar değişmedikçe kullanıcılarını üzecekler maalesef. Ondan sonra da "ben bu telefonu aldım WhatsApp neden yok?" ya da "Shield dediler aldık, Dead Trigger 'ı telefonda da oynuyordum ki ben" oluyor.
Özetle, ben böyle bir ürüne $360 + nakliye bayılmadan önce ciddi düşünün diyorum. Resim çizeceğim, kayıt alacağım, hatta oyun stream edeceğim lazım bana diyen insanın eminim hakkı var, ancak oyun oynamak için bunu almak çok pişman edebilir insanı.
Not: "Zaten tablet alacaktım, hoşuma gitti bunu aldım" derseniz elbette ki sorun yok, yanlış anlaşılmasın bu kısım. Demek istediğim, tablete niyetlenmemiş -ki niye niyetlenesiniz o ayrı- biri, oyun platformu arıyorsa bakması gereken yer Shield değil, yoksa tablet arıyorsunuzdur, bunu alırsınız, olabilir.
içimden geçenleri yazmışsın 🙂
@mfatih bir kere alıp yıllarca kullanacak bir insansınız sanırım, maalesef teknoloji öyle yürümüyor. Gayrimenkul ve -şimdilik- otomobil pazarına bakılacak bir bakış açısıyla tablete "yatırım" yaparsanız, 2 sene sonra elinizdeki tablet size ilk çağdan kalma taş tablet gibi geldiğinde "ama yıllarca kullanacaktım" diye kalabilirsiniz ortada. Bu ürünlerin ömrü belli, çöpünü de alsanız kralını da, yeni bir Android çıkar, size gelmez, orada biter en basitinden. GPU mimarisine ufak bir gelişme yapılır (DirectX sürümü yüzünden GPU'ları mundar olanlar anlar) evladiyelik tabletinizi çöpe koyarsınız.
güzel tablet.. işi oyun olanlar için biçilmiş kaftan
hangi oyunlar icin mesela dostum ? dead trigger falan mı .. hayır bunun sistemini zorlayacak oyunlarda yok androidde ..
Levent abinin tabletine bak istersen.sonra yorumyap.
Steam controller'da NVIDIA Shield Tablet'in gamepadi örnek alsa keşke:) alışa geldik (x360 gamepad) tuşların yerini bozmadan touchpadi ekle, bazı kısayol düğmelerini çaktın mı miss gibi Steam gamepad olur. Steam işte illa gamepad'de ezber bozacak onuda kimse istesede kullanamayacak :)))
397 dolara amazon.com`dan evinize kadar 3 gunde gelir.Buyrun bu da kaniti.
100 dolardan fazlası verıgıye dahil haberin ola
Anlamadim ne demek istedigini,100 dolar ustunde gumruge mi takilir diyorsun yoksa 100 dolarin ustunde gumruk vermeyeceksin mi diyorsun.
Gumrugu zaten onceden veriyorsun,import fees deposit dedigi gumruk iste.Hersey dahil gumruk dahil fiyati bu
@caizdir Amazon gümrük, vergi işlerini hallediyor. Yukarıdaki hesaba o da dahil. Ayrıca ödeme yapmıyorsun.
nasıl sımdı ben bu fıyatı verınce dırek kapıma gelıyomu tablet devlet bana bıse soruyomu
327 avro da amazon.de den geliyor.O da 3 gunde gelir.Gumruge takilir ama zaten gumruk vergisini oduyorsunuz,sadece kimlik fotokopisi ile bir formu doldurup e-posta ile yolluyorsunuz.Sonra geliyor hemen 😀 Kendim aldim ama mesul kabul etmem 😀
half life 2 oynasaydınız inceleme icin apk indirebilirdiniz
@leventp @gamsizm işlemci 64 bit değil. Zaten A15 çekirdeği 32 bit. Nexus9daki Denver K1 64 bit sadece. A53 çekirdekleri 64 bit oluyor.
Dosya sistemini benden saklayan tablet gözümde çöptür.
Kardeş sorun bu ürün yada marka deyil herkes heryıl bi tablet almıyor enazından ben benim söylemek istediğimşey şu bu aletler ucuz değiller madilleride fiyat olarak buna yakın aynıparaya dahaçok donanım ve yazılım almak varken niye azını alasın.öteyandan Levent abiyi şu yönden örnek verdim bukadar teknolojle içiçe birisi bile tableti yillarca kullanıyor.(Bende Levent abiyi çok seviyor ve saygı duyuyorum)
Öncelikle şunu söylemek isterim ki @hkellecioglu yorum yazmak için 50 satır inmek zorunda kalmayalım be abi en üstte olsun yorum yazma yeri ve en yeni yorumlar ikinci olarak çok şükür @leventp abiyi görebildik videolarda.:)
En üstte Beğen, Paylaş, Favori'nin yanındaki Yorum Yap'a tıklarsan hızlıca yorum yazma alanına inebilirsin.
Sağ ol abide ben aslında birazda yeni yorumların en üstte gözükmesi daha iyi oluyor o açıdan demiştim tabi genel kabül bu şekilde olmasıysa bilemem @hkellecioglu.:)
Alışveriş merkezinde footcourt katında oturacaksın... bunu masaya koyacaksın... gamepad'ide çıkaracaksın oyun oynayacaksın ne şekil olursun be!
Real racing 3 ten sonra gösterilen oyunun adı ne acaba ?
inceleme için teşekkürler. Bu Tabletin en sevdiğin özelliği bilgisayardaki oyunlarda tabletten oynayabiliyor olman, artık yattığımız yerden oyuna devam edebiliriz 🙂
Giriş muhteşem olmuş 🙂
Levent Abi Levent Abi :):)
Amazon'dan Order total: TRY 1.066,72 TL'ye sipariş verilebiliyor kapıya teslim haberiniz olsun 🙂
Cihaz güzel olsa da Türkiyede resmi olarak satılmayan bir ürün için uğraşam.Nokia N1 i bekliyorum ben 🙂 müthiş olmuş efsane geri dönecek gibi 🙂
25:04 😀
Kontrolcüyü tabletten daha çok beğendim açıkçası keşke pc edition olarak ek bir wifi direct adaptör ile satılsa
Nexus 9 sanırım azıcık daha önde performans olarak ama bu tabletin nvidia oyuncaklarıda onda yok işte
@leventp Az önce Nexus 10 tabletime Android 5.0 güncellemesi geldi. Arzu ederseniz inceleme için memnuniyetle verebilirim.
Abi tabletini root layıp ekran kaydedebilirsin
İnceleme çok güzel olmuş emeğiniz için çok teşekkür ederim.ancak atlanan kısım şu olmuş Wifi direct olan tüm tablet ve telefonlara baglanabilir shield wifi direct üzerinden baglanabiliyorsa tüm wifi direct destekleyenlere uyumlu olucaktır.