Sonunda zaman bulup TeknoSeyir'in yeni sistemini adam edebildim. Şimdilik Thermalright SI-100 soğutucu taktım, o kadar iyi sonuç verdi ki, "suyla soğutma sistemini hiç takmasam nasıl olur?" düşüncesi kafama takıldı.

Fanların RGB bağlantısını hiç yapmayıp tüm kasayı karartmak, tüm fanları anakartın kontrolüne bırakmak ya da kasadaki dahili RGB kontrolcüyü kullanmak konusunda hala kararsızım. Kasanın iki yanı da cam olduğu için gökkuşağı olmasa da mutlaka tek renk bir ışık olsun istiyorum aslında.

Şu haliyle performans çok çok iyi, sistem çok sessiz. 14cm fan kullanabilmek imkanı olsa iyi olurdu ama maalesef sadece 12cm fan destekliyor kasa. Üzerinde gelen fanlar gayet iyi, hiç dokunmayacağım onlara.

BeğenFavori PaylaşYorum yap