#TeknoYardım Oyun içinde ekran kartı kullanımı yüzdesi aşırı düzensiz ve düşük dolayısıyla performans doğal olarak çok kötü. RX 580 kullanıyorum, böyle olması normal değil. Çözüm için yardım edeceklere teşekkürler.

BeğenFavori PaylaşYorum yap
Önceki yorumları gör 8 / 11

#TeknoYardım fx 6350 işlemcime bir overclock denemesi yaptım sonra auto ayarlara döndüm ama performans müthiş düştü sorun ne olaiblir ve nasıl çözerim?

BeğenFavori PaylaşYorum yap

#TeknoYardım Ekran kartı piyasası sizce yakın zamanda fiyatlarında ciddi düşüş gösterir mi?

BeğenFavori PaylaşYorum yap

#TeknoYardım #akış Bugün windows10 beleş olunca microsoft sitesinden yükseltme yaptım ama windowsu etkinleştir hatası alıyorum sorun giderme kullandım ama çözemedi nasıl çözebilirim teşekkürler.

BeğenFavori PaylaşYorum yap

#TeknoYardım the evil within 2 pc sürümü gamepad desteklemiyor mu acaba halbuki ayarlarda şematik gösterimi var bende f310 var tüm oyunlarda sorunsuz çalışırken bu oyunda çalışmıyopr çözümü var mıdır?

BeğenFavori PaylaşYorum yap

Nvidia geforge giriş yaptım ve bedava shadow of mordoru aldım!

BeğenFavori PaylaşYorum yap
Önceki yorumları gör 4 / 8

#TeknoYardım Oyun içinde afterburner ile izlediğim kadarıyla bellek 7gb civarı gpu %99 cpu ise %25 ile %70 arasında kullanılıyor.Sistemim fx6350 gtx770amp 8gb ram ve win10 kullanmaktayım bu nasıl bir dargoğaz anlamadım ki gpu cpuya yetişemiyor mu ya da bellek mi yetmiyor sorun tam oalrak nedir acaba ?

BeğenFavori PaylaşYorum yap
Önceki yorumları gör 6 / 28

#TeknoYardım cl9 ram ile cl10 ram birlikte çalışır mı ?

BeğenFavori PaylaşYorum yap