ŞANS KUŞU SONUNDA BAŞIMA KONDU
Arkadaşlar sizlere çok özel bir konuyu anlatmak istiyorum, ücretli bir arkadaşlık sitesinde (ecift) makedonya da yaşayan güzel bir kızla tanıştım.
Kız orada neyi varsa yoksa satıp Türkiye'ye gelmek istiyor ve benle de evlenmek istiyor, söylediğine göre çiftlikleri hayvanları bir sürü şeyleri var durumu çok iyi, hepsini satıp, parayla buraya yanıma gelecek.
Bu hafta babası ölmüş ve kimsesi kalmamış artık tüm mal varlığını satıp buraya gelecek, burada şimdi kontürünün kalmadığını söyledi ve benden turkcell ülkeler arası konuşma paketi alıp kendine yollamamı istedi.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

Böbreği paket yapıp gönder
😁 uçak parasınıda ver.
Abi aşk bu. Benim de vardı böyle bir kız arkadaşım varımı yoğumu sattım gönderdim. Sonrasında ayrıldık ama olsun pişman değilim o an için mutluydum çünkü :))
Aman dikkat 🙂
😂😁😀🙂😍🤗
Ts'cinin aşkı da büyük oluyo... 🤩🤩
Kuzeni var mıymış?
feci keklenecen gibi geliyo
banada öyle geliyor 😛
ama şeko diyor "gönder kontürü" 85 TL
https://www.turkcell.com.tr/yurt-disi/yurt-disinda-kullanim/avantaj-yurt-disi-paketi
@bosu senin kontörünle başkalarıyla konuşmasın 😀 + sonraki aşama bilet parası olmasın 😀
@simulasyon bende bunları düşünüp duruyorum. ama ya kız doğruyu diyorsa ? ya şans kuşu elden kaçarsa ?
@bosu 85tlden bişey olmaz gönder bu işler böyle
Bana da anca kahve teklifi geliyor ya, offffff
Nerede para, ağa ? Nası gidek biz oralara ?
O kadar zenginse kontörünü kendi alsın 🙂 Bildiğin dolandırıcılık yöntemi bu 😀
Hayallerim yıkılıyor 🙁
ecift sitesinin virali gibi konu vallah 😀
vallah deme, çarpılacan ha 😀
Sakın aman dikkat
Gitti böbrekler
Bence bu seferlik gönder istediğini ama bundan sonra kademe kademe artarsa istedikleri anla ki işin içinde kıllık var. Telefondan fotoğraf göndermesini iste exif dosyalarına bak nerede çekilmiş, ne zaman çekilmiş dedikleriyle örtüşüyor mu bak. Gönderdiği fotoğraf 1-2 sene öncesine aitse veyahut exif bilgisi yoksa anla ki bir gariplik var.
Bir gariplik olduğunu anlamak için bu kadar emeğe gerek var mı?
exif bilgisinden gps bilgilerine bakmak akıllıca 🙂
@asafduru Valla açıkçası bu gibi durumlarda ben de kıllanırım ama senaryo gerçekçi duruyor. Kimsesi yoksa direk sahiplenilecek birini arıyor olabilir hayatta neler oluyor. Geçmişte okulda tanışma vardı şimdi de globalleşen dünyada internetten tanışma var normal olduğunu her ne kadar kabul etmesem de bunun önlemini almak lazım şartlara hazırlamak lazım kendini.
Bence de gariplik var ama ya yoksa? Burada en mantıklı yol ciddi manada exif dosyası. Eğer
arkadaş istediği zaman fotoğraf atmıyorsa, attığı fotoğrafların zamanı, ışık koşulları uymuyorsa ve aynı yukarıdaki görsel gibi exif dosyası yoksa ve çözünürlük 5mp'den düşükse ki yukarıdaki foto 960 küsur piksel belli bir gariplik var.
@electric yukarıdaki fotoyu fikir vermesi için internetten indirerek yükledim.
@electric Dolandırıcılık yapacak için bir ki bulup gerçek zamanlı foto çekmek zor ama imkansız değil
@asafduru Tabii ki değil ama o kadar zeki dolandırıcıya rastlamadım açıkçası 🙂
1 seferden birşey olmaz
Yani böylece alıcının kimlik bilgilerini alabilirim değil mi ?
Aman hocam bütün ilişkinizi kesin defteri kapatın, öyle sitelerden umduğunuzu bulamazsınız. Hanımefendi (öyle ise tabi) %99,9 dolandırıcı...
Sebep? Kimlik bilgisi alsan ne olacak hocam? İnterpol peşine mi düşecek ?
@sarpuli kimlik bilgisi hiç bir işe yaramaz mı ?
@bosu Yaramaz...
Ne zamandır tanışıyorsunuz?
1 ay oldu, bir ara beni aramadı ama şimdi yine arıyor.
@bosu görüntülü konuştunuz mu hiç?
@kvothe hayır 🙁
@bosu tek seferlik deneyebilirsin. ama bence umutsuz.
bence 1 seferlik yolla hocam insanlığını anlarsın iyiyse olur tabi
telefon numarası +49 17841090** olabilir mi 😀
Hayır türkiyeden hat alınmış turkcell numarası.
@bosu trde bir daireden kekliyo o zaman 😀
@simulasyon konuşması sonradan türkçe öğrenmiş gibi.
@bosu uzak dur
Öncelikle yazdığınız site bir türk sitesi, yurtdışından kimse gelip de türk sitesine üye olmaz olursa da dolandırmak için olur, ikincisi kimse aptal değil herşeyi satacak 1 ay tanıdığı ve kanlı canlı görmediği biri için milletler arası gelip direk evlenecek, bu işlerin membağıdır balkanlar, kuruş kaptırma, üzülürsün.
Aynen 🙂
Telefon hatti faturasiz ve ucu acik degil mi? Yani size bir dünya fatura gelebilir.
Eger inaniyorsaniz ki ben inanmiyorum .Western Union ile para gönderin. (Alicinin adi ve soyadi gerekiyor)
Bir kiz oldugundan bile kuskulanabilirsin.
Telefonla konuşuyoruz, kesinlikle kız, tabii kadında olabilir 😛
Bu olay %100 para yolma işi. Yılın bir bölümünde Makedonya da yaşıyorum, orada bahsettiğiniz kadar varlıklı olan bir kişi Türkiyeye kesin dönüş yapmaz. Anca alışveriş ve tatil için git gel yapar. Benzerini Bulgar kızı olarak da defalarca gördüm. Hatta Türkiyeye gelip gerçekten evlenip sonra gerdeğe bile girmeden boşanarak para kopartan gördüm.
Kıza kısaca, Üsküp de bir abim var, senin yanına uğrayıp yardımcı olacak, adresini verir misin de. Ben gerekirse kızı Makedon hattımdan arar BU OYUNU BOZARIM!
Dober den!
@ufkabakan sağ olasın, henüz iletişim kurmadım kontür istediğinden beri, görüşürsek sana mutlaka haber vericem.
İnlerine gir 🙂
Hayırlı olsun üstat :)) global adam yeme yöntemlerinden en popülerine denk gelmişsin.
Ben de paket var yurtdışıyla görüşebilen. Parayı bana ver uğraşma turkcelle gitmekle ben sana vereyim oturduğun yerden.