PSP'ye alternatif JXD A1000 İncelemesi
Sony PSP'yi, 'model alan' JXD firmasının A1000 oyun konsolunu inceliyoruz. JXD A1000, bir emülatör konsolu ama kendinden beklenmeyecek özellikleri de var.
Sony PSP'yi, 'model alan' JXD firmasının A1000 oyun konsolunu inceliyoruz. JXD A1000, bir emülatör konsolu ama kendinden beklenmeyecek özellikleri de var.
Son bir saat içinde 107 ziyaretçi, 108 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
2 gündür çerez video geliyor. Hangi büyük haber üzerinde çalışıyorsunuz merak ettim?
General Mobile Discovery incelemesi gelecek, ondan olabilir.
ben discovery incelemesi olacak mı diye sorduğum da sert bir biçimde ''Hayır'' yazmıştı murat gamsız.. eğer yayınlarlarsa ayıp ya. triplere giriliyor sanki bişe demişiz gibi
Firmadan bize ürünü bırakın, mail bile gelmedi. Gündemde o kadar hafta aynı şeyi söyledik elinde olan yollasın bakalım diye ama yine gelen giden olmadı. Ama bu hafta bir TeknoSeyirci binbir zahmetle bir yerde kalmış telefon bulup bize gönderdi. Haftaya yayında. BU izleyicimiz olmasa yine mümkün olmayacaktı.
haluk
abi ben 1,5 aydır ön sipariş bekliyorum sen bana göndermedi firma diyon 😛 sen bence izleyiciden bulduğuna dua et daha iyi
mustafa
son zamanların merak edilen birebir kopya olan android iphone 5 i göndersek incelermisiniz
O zaman kaybı olur.
mustafa
niye zaman kaybı olsun bunun gibi saçma sapan ürünleri inceliyonuzda replica iphone 5 i neden incelemiyorsunuz
Bu site çakma çin malı ıvır zıvırların incelendiği bir site değil.Bu makinanın incelenmesinin sebebi genel olarak bu tip makinaları bilmeyenler için ilginç olması. Her tür çerçöpü de inceleyecek değiller.Çakma iphone 5 incelemek bu sitenin kalitesine yakışır mı ? Çok merak ediyorsan gir internete, bir sürü o çakma ıvır zıvırları inceleyenler var.
Ziyaretçi
Tek kelimelik "Hayır" cevabı size sert geliyorsa bence ya online mecralar size göre değil ya da içiniz kötü.
online maceradan kastınız nedir anlamadım.. pc başında ne gibi bir macera olabilir oda ayrı konu ama ben artniyetim olmadan sordum.. firmaya olan kızgınlık bana patlamış gibi hissettim..hayır deyip kestirip atmak kolaydır ama karşı tarafta türlü şekilde yorumlanır bende kendimce yorumladım.. hayır çünkü şöyle deme gereği hissedilmemesi kaba geldi biraz yani
Ziyaretçi
@ec038
Bence okuduklarınızı önyargılı değerlendiriyorsunuz gibi. Örneğin "mecra" yazan yukarıdaki yazıyı "macera" diye okumuşsunuz ona göre uzun uzun yazmışsınız.
önyrgı olabilir evet 🙂
Kemal
JXD öyle çok dandik bir firma değil. Kaliteli ürünleri de var. Ben Çin'den JXD S5110b aldım ve kullanıyorum. 93 dolar. 1.5 ghz dual işlemci, 1gb ram, 8gb (4.9 kullanılabilir) 5" ekran, mali 400, 2-2:30 saat kullanım süresi, mini hdmi çıkış, OTG(ile klavye mouse da bağlanıyor) android 4küsur var. ps1, nintendo 64, gba, gbc, smd, sfc, nes hepsini oynayabiliyorsunuz. Android oyunlarını da tabii ki. Dokunmatik ekranı da gayet iyi. 800x480 ekran çözünürlüğü web sörfde biraz büyük görünüyor ama cihazdan memnunum.
huhasüpermiş
Eğlenceli bir video olacağa benziyor 😀
Fiyatıyla bence çok güzel bir cihaz. 🙂 Levent abi, benim merak ettiğim husus wi-fi var mı? Ya da bluetooth? Eğer varsa 2 tane alıp wi-fi den ad-hoc modta birbirine bağlanıp 2 player oyun oynayabilmek mümkün müdür?
LP
USB bağlantısı dışında dış dünyayla hiç bir bağlantısı yok.
Burak Özyürek
Burda bulabilirsem alırm la
ceceli
günün tek incelemesi bu olmasın lütfen 🙁
DKasim
Bu kadar gerçek, bu kadar hayatın içinden inceleme yaptığınız için sizi seviyoruz...
Enboy
+1 ben beğendim yiğen, kuzen kim varsa bulabilrsem birer ikişer almayı düşünüyorum inşallah pili falan patlamaz bunun 😀
emir
son günlerde tatmin edici videolar gelmiyor acil gamescomdaki gelişmelerle ilgili video bekliyoruz iyi çalışmalar.
Bizden Burak Akmenek orada şu an. Gelince anlatacak. Haftaya yayında olur.
Burak abinin sizle olması çok güzel ama baya uzun zamandır video çekmiyorsunuz onunla.
Fragtist dergisi ile uğraşıyor.
F.B.A.
http://www.jxd.hk/products.asp?id=639&selectclassid=009006
Adamlar PS Vita killer yapmışlar hakikaten, bulsam ben de 1 saniye düşünmeden alırım.
Ben de alırım bu aleti, sırf emulatör desteği ve rahatlığı yeterli benim için. Tabi teknik özellikleri de iştah açıcı.
İnceleme için de teşekkürler, bu dandik ama işe yarar cihazdan haberim yoktu, bu modeli yeğenlere, yukarıdaki linkteki yeni ve daha üst modelini kendime düşünmeme sebep oldunuz.
Alacak olanlar şuna dikkat etsin, PSP emulatörü büyük ihtimal diğer emulatörler kadar iyi iş çıkaramaz. PC'de ve android'de denediğim PSP emulatörlerin çok daha fazla geliştirilmeye ihtiyacı var, denediğim bir dolu oyundan gerçek anlamda sorunsuz diyeceğim oyunlar az sayıda ne yazıkki.
Ancak DS emulatörü iyi iş çıkarabilir, çünkü gerçekten yüksek oranda oyunları sorunsuz çalıştıran DS emulatörleri var android için. Şu an için benim kullandığım en iyi DS andoid emulatörü diyebileceğim Drastic DS EMU, merak edenler bir denesin.
Hazır emulatör konusuna girmişken PS2 emulasyonu yapmak isteyenler PCXS2'yi denesin derim, uzun zamandır ilgilenmiyordum ama geçenlerde coşarak tekrar kullanmaya başladım ve nerdeyse olgunluğa erişmiş denebilir PCSX2 için GSDX plugin'i eşliğinde. Denediğim en baba PS2 oyunlarını sorunsuz çalştırdı ama bazı oyunlarda oyuna özel ince ayarlar yapmanız gerekebiliyor yazılım ayarlarından.
Tek tük oyunda ne yaparsanız yapın ufak tefek hatalar kaçınılmaz oluyor ama oyun zevkini baltalayacak kadar bir soruna daha denk gelmedim. PS2'nin yıllanmış ama sağlam oyunlarını 1080p olarak aa açık şekilde oynamak yaşanan nostaljinin yanında yeni tatlar da almanıza neden oluyor.
Şu aralar Castlevania Lament of Innocence oynuyorum ve oyun tamamen sorunsuz çalışıyor diyebilirim, denemeyen varsa da şidetle ve hiddetle tavsiye ederim, çok keyifli oyundur. 🙂
Hakikaten güzel düşünülmüş bir ürün sitesinde yazdığı gibi psp emülatörü de varsa tadından yenmez fiyatı zaten bedava vaadettiklerine göre.
karışıklık olmaması adına belirtmek isterim, psp emülatörü değildir bu tip cihazlar, sadece belli başlı 16 ve 8 bit sistemleri emüle edebilirler (megadrive-master system-snes-nes gibi)
android olmaması çok iyi olmuş, alışılmışın dışında farklılık sunuyor. dahası cihaz çakma psp gibi görünse de saygı duyulası yazılım çalışması mevcut. cidden yapanların emekleri tartışılmaz. keşke pspyi kopyalamak yerine etmek yerine yazılımda olduğu gibi orjinal birşeyler düşünselermiş
Bahtsız Bedevi
LP 'çakma' demeyelim benzeri diyelim demiş ama sonuçta 'çakma' demiş.
emir
takip edebildiğim kadarıyla gamescomda çok dolu bir gündem var. burak bey geldiğinde uzun bir video bekliyoruz. levent abide mutlaka olsun. onun yorumları çok önemli:)hepinize iyi çalışmalar...
Bahtsız Bedevi
bence herkes olsun iyi olsun.
zodiac
videolarınızı hangi makina ile çekiyorsunuz acaba
Erdem
60D
Mustafa Tufan
BİM Aktüeli takip edip maket videoları yerine böyle ürünleri hep inceleseniz keşke. Daha önceki BİM'den alınma RC araba gibi bu da çok keyifli güzel bir bölümdü.
Sitede 15 ürün saydım. JXD 300 ile başlayıp 3300'e kadar gidiyor. JinXing Digital CO.Ltd. ama işim olmaz.
harbiden çok keyifli bir inceleme olmuş :d umarım tüm incelemeler böyle olur 😀
yüksel
Inceleme icin tesekkurler... fakat kimse kusura bakmasinda bu saatten sonra ben hemen hemen hic kimsenin taa 90larin oyunlariyla falan vakit gecirecegini sanmiyorum.. bugun 10 yasindaki cocuklar bile internet kafelerde COD oynuyorlar.. hani yorum yapan arkadaslar hemen almayi dusunuyorum falan yazmislar ama ellerine alsalar yarim saat oynayacaklarini dusunmuyorum...
LP
Yanlış düşünüyorsunuz.
++
melih
+1
Kimseyi kırmak istemem, ama ben bir metal slug serisinden,Chrono Trigger'dan,Legend Of Zelda : A link To The Past'ten ; yani kısaca çoğu snes-nes-arcade oyunlarından aldığım keyfi şimdi çıkan hiçbir oyundan alamıyorsam Leven Abi'nin de dediği gibi yanlış düşünüyorsunuz.
Size nostaljik oyunları denemenizi tavsiye etmek isterdim ; ama belli ki sizin de gözünüzü yeni nesil grafikler boyamış, bu dakikadan sonra en baba retro oyunu da oynasanız beğenmezsiniz.Sizi Arma 3 paklar artık,iyi oyunlar.
UFC
ben artık marketten oyun indirmeyi bırakalı çok uzun zaman oldu hepsi renkli boyalı cacık cacık şeyler. nerede o eski oyunlar. zaten Levent abi sağolsun android de neo emulatörlerini öğretti çokta iyi etti.
Ziyaretçi
Kendi adıma söyleyeyim ben de piksel piksel oyunları oynamıyorum, bir de günümüzde moda gibi bilerek 8bit- 16bit yapılıp emek sarfedilmediğini düşünüyorum ama bu tür oyunların inanılmaz sayıda kullanıcısı var. Hepsine saygı duymak lazım.
Enboy
bence de yanlış bir yorum, herkesin aksine yeni oyunları oynamayı sevmeyen biri olarak geçmişteki vektörel eksiklikleri ve pixelleri görerek oyun oynamayı seviyorum, şimdiki oyunların gerçekçilik dereceleri yüksek bu da onları oyunluktan çıkarıyor zevk alamıyorum. sega ve gameboy oyunlarını severek oynayan biri olaraktan çocuklarında böyle eğlenceli oyunlar oynamasını, cod oynamalarına tercih ederim.
tercihmeselsi
sen tercih edersin de çocuklar tercih etmeyebilir. ben de pek ihtimal vermiyorum yeni çıkmış daha güzel grafikli oyunlar dururken 15 20 sene öncesinin oyunlarını çocuklar tercih ederek oynar mı bilemem.
Aksine bence asıl çocuklar oynar, henüz güzel grafikli oyunlar gözlerini boyamamışken.
Her şey grafik değil arkadaşlar, küçüklükten bu tip oyunlarla başlanırsa en azından gelecekte ortada ''yaa abi , o değil de oyunun ne güzel grafikleri var yae,Sen ne oynuyorsun öyle,mario mu ehe ehehe '' diye gezen gereksiz insanlardan biri eksilir.
kerem kanneci
düşüncenize saygı duyuyorum 🙂 ama bunlar çok keyifli oyunlar günümüz oyunlarını 1 kere bitirince birdaha oynamazsınız hatta çoğunu bitirmezsiniz bile . Bunları tekrar tekrar oynamak ayrı bir haz. Gerçi bu bizim kuşağımız için geçerli sanırım.
Ziyaretçi
dönemin efsane oyunu bir pes'i bir fifa'sı kunio kun's technos soccer goal 3'ü deneyin görüşleriniz değişir 🙂
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/602124_463490607057674_2114191245_n.jpg
Çok güzel bir resim 🙂
psp de emülatörle eski oyunları oynuyorum.
dx486
Evdeki televizyonu monitör olarak kullanıyorum. İki cihaz bağlı: PC ve PS3. Dün birden aklıma esti, PS3 üzerinden çaldığım müziği durdurdum ve bütün akşam PC'deki MAME üzerinden gamepad ile Street Figther Alpha 3 oynadım. Başka bir deyişle bir gamepad'i bıraktım, diğerini aldım, zamanda yolculuk yaptım. Aldığım keyif, COD'dan aldığımdan az değildi. Bu akşam planım Metal Slug oynamak. Bugünlerde yeni bir PC sistemi topluyorum. Son oyunları oynatacak bir sistem hedefliyorum. Onunla da eskileri oynamaya devam edeceğim. Gördüğünüz gibi, durum sandığınızdan farkl benim kuşak için. Yeni nesillerin de eskilerden başlamasını, en azından eskileri tanımadan yenilere geçmemesini gerekli buluyorum.
Ben çok beğendim bu aleti. PSP'de de zaten en fazla oynadığım oyunlar Capcom Classics paketindeki Final Fight ve Cadillacs & Dinosaurs gibi oyunlardı. Bazılarına saçma gelebilir ama birbirinin kopyası FPS'lerden bunaldığım günlerde çok daha fazla zevk veriyor bu oyunlar. Bilgisayarda bile Sacred Citadel oynuyorum bu aralar, iki boyutun keyfi bir başka.
TV çıkışı ile televizyona bağlansa güzel olabilir, can sıkıntısını gidermek için ideal birşeye benziyor. İnceleme için teşekkürler, elinize sağlık. 🙂
yükse
levent bey yanlış düşündüğümü düşünmüyorum.. sizin bahsettiğiniz emülatör oyuncuları sizce yüzde kaçtan ibarettir.. bence çok ama çok küçük bir kesimdir.. bir çok kişi ''aaah eski oyunlar olsada oynasak'' diyebilir fakat ellerine aldıkları zaman eminim 10 dk sonra yüzüne bile bakmazlar.. bu benim düşüncem.. teşekkürler.. ve ayrıca teknoloji dediğimiz şey hep gelişimden ibaret ise taa 20 yıl öncesine heves edip durmak anlamsız geliyor bana..
tamam diyelim ki haklısınız.bu haklı sıkalayı şimdiye uygulayalım.el cihazı olarak oyun oynatan herşeydeki en güzel fps oyunumuzun grafikleri p3 550mhz 64MB mx440 bilgisayarda oynadığımız soldier of fortune yada igi den daha mı güzel.o zaman bu mantıkla şimdiki oyuncuların da bu fps oyunlarını oynaması lazım.kaçırılan nokta burası.birşey sizi eğlendiriyorsa gerisi önemli değil.belki de pikselli oyunlardaki şirinlik te burdan gelir.sizin hayalgücünüze yer bırakır , çizgi romanlar gibi.şimdiki oyunların sarmamasının bir sebebi , sürekli gerçekle karşılaştırıp tatmin olmamak olabilir.Şimdiki oyunlar madem çok güzel , çok gerçekçi. Yerden taş alıp atabildiğimiz kaç tane oyun var... (ornek :trespasser çok yeni bir oyun değildir gerçi 🙂 )
Ziyaretçi
Emülatör oyuncuları atıyorum tüm oyuncuların %1 olsa bile aynı şekilde Total War oynayanlar tüm oyuncuların 500'de 1 'i bile değil. Sonuçta tek tip oyuın olmadığı gibi tek tip oyuncu da yok. Emulatörler ayrı bir dünya ve bu dünyanın toplam kitlesi milyonlar seviyesinde. Çoğu günümüz oyunu bu seviyeyi kapamıyor.
cinemaker
ana sayfadan video konusuna giriyorum videonun başında Levent Pekcen ı görünce içime bir huzur doluyo ya
UFC
Levent Abi güneş gibi adam, onu görmek günümün iyi geçmesine yetiyor
Ümit
Bicok farkli urunu var adamlarin, bi modelinde nerdeyse butun saglam android oyunlarini oynamislar: http://www.youtube.com/watch?v=CRtou_Kxdk0
kerem kanneci
Cihazın ses kısma özelliği alt kısmında bulunan pause tuşuna basınca, ekrana gelen menüden yapılıyor. Direkt olarak oynarken sesi kısmak için bir buton yok. TV out kablosu kutudan çıkmıyor. Bluetooth, wifi desteği yok. Radyo desteği olduğu sitesinde söyleniyor. Rom update ile bu özellik kazandırılabilir.
Açabildiği romlar nes,snes,bin,gba,gbc.. Bunun dışında mame,neogeo,callus,c64,amiga gibi romlara desteği yok. PSP ve yeni konsolların emülatörü zaten yok.
Hafıza kartı takdığınız zaman internal yada external hafızayo seçmek zorundasınız. İkisini aynı anda kullanamıyorsunuz. Pil aşağı yukarı 2-3 saat gidiyor.
Son olarak arabirimi çin işletim sistemi, grafikler, yazı tipleri vs. çok kötü ama içine 4000 tane oyun atıp saatler geçirmek olası. Bu arada benim veled 1 yaşında 🙂 daha bunlardan anlamıyor.
Hadi canımmm adlı Murat abi caps'i 🙂
http://s1308.hizliresim.com/1d/q/rsgwb.bmp
dede
seni tebrik ediyorum jpeg beklerken photoshop dosyası indirdim orada görüntüledi. yeni bir tarz mı bu?
necmi
arkadaş hala xp kullancılarından sanırım 😀
Ziyaretçi
haykırdım 😀
UFC
http://25.media.tumblr.com/5a5fdd76adef064e867e2c20aa43b110/tumblr_mo4gwjv2eC1sv1beso1_500.jpg
mitran
Ya o bu değil de şu lg g pro nun kasası lg g'ye benzeseydi hiç düşünmeden alırdım.Malum htc'nin fiyat kıracağı yok. Bu konuda saygıdeğer editörlerimiz ne düşünürler acep.
Videonun ilk dakikalarında amma gereksiz ürün bunu kim alır derken, emülatör işi ve bir de oyun sırasında kayıt edebilme özelliğine vuruldum. Yorumlarda herkes kendi fikirini "genel" olarak dayatmaya çalışmış. Tabiki bunu beğenen çocuk da olabilir beğenmeyen de. O yanlış, bu doğru düşünüyor tartışması çok saçma. 2 yaşında eline iPad tutuşturulan çocuk beğenmeyebilir ama hala evinde tüplü televizyonla çizgi film izleyen çocuk da buna bayılabilir. Her ailenin ekonomik durumu aynı değil.
90'lı yıllarda Atari oynamış nesilden gelen birisi olarak benim acayip ilgimi çekti bu cihaz. Belki çocukluğumuzun ilk oyunları oldukları için. Odamda PS3'ün yanında bir adet Atari bulunduran ben bunu ilk fırsatta alacağım.
Bir de şu her videonun altına "General Mobile Discovery" diye yazıp duranlar, artık aynı şeyi temcit pilavı gibi tekrarlamak yerine incelemeyi bekleseniz de kurtulsak. Sürekli inceleme ne zaman diye okumaktan gına geldi. Yorum alanını foruma çevirdiniz.
Bu yüzden ufakta olsa bir tartışma panosu olması gerektiğine inananlardanım.
iki üç senedir bu cihazları takip ediyorum.elinizdeki en gariban modelleri. android li olanları psvita dan daha mı faydalı tabiki evet.Nvidia shield niye çıktı hiç anlamadım.bir de androidsiz ama playstation 1 oyunlarını oynatan bi ara modeli daha vardır. ppsspp isimli emulator baya gelişti.android te de var bu psp emulatorü. yakında sitesinde psp isoları vermeye başlayabilir 🙂
Seda Sayan tanıtıyor puhahahaa 😀 cok guzel inceleme tesekkurler.
Güzel ürün sevdim.
C64, Amiga, Sinclair, Atari daha pek çok eski bilgisayarların halen alımı satımı yapılıyor; sadece bilgisayalar mı, sound sampler'ından tutun da chip ram, turbo kartlar, kartuşlar halen alımı satımı takası canlı olan parçalar; üstelik bu bilgisayarlar için halen programlar ve oyunlar yazılıyor, piyasaya sürülüyor; PC'cilerin yalnızca FPS canavarı ama içi boş belli oyunların reklamını yapan yarışmaları varken, bu bilgisayarların müzik, grafik, demo, intro yarışmaları halen her yıl aynı heyecanla yapılıyor; 20 yıllık hatta daha eski 8 bit oyunları, 8 bit müzikleriyle halen büyük zevklerle oynayan, ben gibi o kadar çok insan var ki şaşarsınız.
Şahsen ben hiç adına şarkı yapılmış PC görmedim?
https://soundcloud.com/analogsheep/analog-sheep-i-miss-my-amiga-500
Emre
Alternatif değil çakma.
justlive4life
Levent Abi o oyunları ancak ilkokul 1-2 ye kadar oynuyor yeni nesil.
Tamam eski oyunlara hayranlık olabilir gençlerde ama oyun seçimi çocuğa bırakıldığında tercihi hep yeni olandan yana kullanırlar.
Bana sorsan ben alır oynarım SNES çocuğa bırakmam 🙂
Bu konsollar amatör eğlendirir. (çipetpet :D) ; asıl profesyonel emulasyon konsolları var, onlar insanın ağzını sulandırıyor.
Bu tip konsolları seviyorsanız dingoo a320'yi tavsiye ederim.Gerçekten inanılmaz bir konsol.İçine istersen tamamen dingoo için özelleştirilmiş linux yükleyip (dingux) bir sürü de ekstra emulatör kurabiliyorsun.Üstelik hepsi geldikleri an konsol için ayarlılar, Levent Abi'nin bahsettiği konfigürasyonla uğraşma derdi de yok 😀
Bir de Gcw Zero var, o zaten apayrı bir dünya.Bunun içinde geldiği an dingux yüklü, ve işlemcisi 1 ghz,ram'i de 512 mb.(bazılarına çok az gibi gelebilir, ama bu tip cihazların cpu'ları genelde 128 mhz 'lik işlemciler olur, ram'leri de 64 mb falan. 1 ghz-512 mb bir tür devrim gibi bir şey.)
Bir Gcw Zero incelemesi yapsanız bırakın Türkiye'yi,dünyadaki çoğu teknoloji sitesinin yapmaya dahi yeltenmediği bir şey yaparsınız ,harika olur.Tabi koskoca Teknoseyir ''burada da bir tane adam varmış,böyle bir şey istemiş.Hemen yapalım !'' diye düşünecek,bir de üstüne buna para harcayacak değil 😀
Yine de helal olsun,gerçekten çok güzel bir incelemeydi. Bu cihazları çok seviyorum, üstüne bir de Murat Abi -Levent Abi ikilisi inceleyince tadından yenmeyen bir şey olmuş . 😀
Bir dönem GP2X fırtınası vardı Türkiye'de, bu cihazlar onun daha ileri versiyonu oluyor herhalde.
Gcw zero yeni nesil ; ama Dingoo a320 ile gp2x neredeyse aynı zamanlardan 🙂
Gp2x daha pahalıydı, dingoo bayağı ucuzdu ve küçüktü.Çok ilginç bir cihazdı 😀
Sonra Dingoo a380'den itibaren yeni dingoo çıkmamaya başladı,ve gp2x'i üreten Gamepark firması bir kaç model daha yapıp sonra battı.Bir süre başka profesyonel emulasyon konsolu çıkmayacak diye düşündü herkes.Bir süre de çıkmadı gerçekten.Sonra Gcw Zero çıktı işte, bu konsolların şimdilik ulaştığı son nokta.
😀 gp2x in ileri değil kırpılmış çok daha basit versiyonu bunlar, desteklediği az miktarda emülasyon var onlarda 16-8 bitlik sadece, gamepark firmasından çıkmış cihazlar hemen her sistemi desteklerdi çıktığı dönemde, güze aletti yazık oldu firmaya.
dx486
GCW Zero veya Dingoo a320 kullananlardan tecrübelerini dinlemek isterdim.
🙂 BİZİM SINIFTA O ALETTEN 3 TANE AMA NEDENSE SİZDEKİ CİHAZIN ARAYÜZÜ BİRAZ DAHA DEĞİL BAYAĞI HIZLIYMIŞ 🙂
Abi işte böyle ucuz güzel şeyleri inceleyin! Beğenirsek alabilelim 😀
LP bunu alıp çocuklara vereceksin demiş ama kendisinden çocuklara kalacağını sanmıyorum 🙂
emre
abi akşam akşam güldüm yaa...makinede canavar valla 😀
yunus
yahu yorumlara bir baktım da çoğu eleştiri kıldır yündür küçücük şeyleri takıntı haline getirmiş yorumlar var ne yapıyorsunuz Allah aşkına!
Kubilay Çabuk
Çok sattık hiçte geri gelmedi ama baya iyi cihazmış.
Kalite hissiyatı iyi olmasada çocuklar için gerçekten iyi.
Gece gece metal slug oynayasım geldi. Eğlenceli bi inceleme olmuş. 🙂
Mephala
Belki kıyas kabul etmez ama bir kaç senedir elimi sürmediğim GP2X'imi hatırlattı..:)
Mephala
Bu arada Levent Bey'in eski bir Gp2x haberini buldum
http://www.darkhardware.com/haber/gp2x-yenileniyor-gp2x-wiz
Şu çinliler asıl 3DS çakması yapsalar varya ne güzel olur. Ben de eskiden çok oynardım ama şimdilerde vakit aklmıyor. Mesela bence hayatımda en çok keyif alarak oynadığım oyun kaptan macid 2 (captain majeed 2) olmuştur. O da ne demeyin tsubasanın arapça versiyonuydu 🙂 Final maçını belki bin kere oynadım ama yenemedim bi türlü. Yıldızlar karmasına karşı ne uğraşırdım. Şuan GBA ve 3ds oyunlarını bile açsa tek özellik oalrak alırım öyle bir cihazı.
3ds oyunlarını çalıştırabilen bi mobil cihazmı 😀 iyi fanteziymiş
Cihaz bence iyi ancak hafıza kartı takıldığında bu kadar seri olacağını hiç sanmıyorum malum üretim sebeplerinden dolayı. Firmanın portföyü gayet iyi gibi geldi bana hele ki şu Android 4.2.2 olanı yazdıkları kadar iyiyse ki bütün emülatörler var ve IPS ekrana sahip bence ouyadır çubuktur falan yanında halt etmiş olur. Tabii oradaki görseller tamamıyla aldatıcı da olabilir ancak araştırmak lazım.
Gördüğüm kadarıyla emulatörlerle uğraşan çok kişi var TS takipçisi bence daha fazla bu konulara değinseniz mesela Android için bir emu programını kurup ayarlarını tanıtsanız bence çok isabetli olacaktır. Neyse Atariyi televizyona takıp fifa 97'ye devam edeyim canım çekti şimdi.
Yine mükemmel , bol tebessümlü güzel bir inceleme olmuş. Teşekkürler...
Bende burdaki herkes gibi eski oyunların hastasıyım benim düşüncem 2d oyunları bugün bile oynayabilirsiniz ama ilk 3d oyunları pek oynanmaz. İşe başlayıp kazandığım ilk para ile snes alma planı yapmış bir kişi olarak o zamana kadar bu konsolu alabilirim.
Bunun alternatifi Rogadis G18 (hepsiburada dan bakarsanız adamlar 550 den 126 ya indirmişler (nası bir kazıksa))
Rogadis YDP-G66, Axsess Bs-126,Goldmaster GP-210,Blaze Gear(hepsi hepsiburada dan)
Bu arada bunu eleştirenler oynamışlar mı curse of monkey island tadında bir oyunu hem gülebildiğiniz hemde zevk alabildiğiniz.
Bir sorum olacak levent pekcan a .22 yaşında bir insanım hayatımın yarısı pc oyunları ile geçti ama ne yazıkki isimleri hafızamda değil senin bildiğin bütün pc oyunlarının listesinin olduğu bir site var mı? bildiğin. indirmek sorun değil oyun isimleride yeter (ebay den bak diyebilirsin ama adamlar 1998 e farcry 3 koymuşlar çok karışık)
dx486
Mobygames var ama içinde bulunduğumuz yılda acayip bir değişim geçirmiş, eski içerik zenginliği, tadı yok.
"Home of the Underdogs" vardı, değişmiş bir hayli. Bir ara kapanmıştı, neyse ki hala ayakta bir şekilde: http://www.hotud.org/
Şöyle bir site kurulmuş, iyi gibi: http://thegamesdb.net/
ya güzel ürün falan da şöyle çakma psp gibi yapacaklarına super nintendo gamepad'ini ya da gameboy'u esas alan tasarımlarla biri yapsa direkt alırım. sokakta android telefondan oyun oynamaktansa bunda pokemon oynarım, chrono trigger oynarım, final fantasy oynarım. snes'te, gameboy'da ömür boyu yetecek kadar oyun var zaten.
orhan
sitesinden bakabilirsiniz bir sürü model yapmışlar. android os olanları da mevcut, farklı tasarımlara sahip olanları da. Sadece müzik dinlemek için bile alınır aslında. Birçok modeli FLAC destekliyor. Hatta 3G modem takılabilen modelleri bile var. 🙂
2013 model ateri 🙂
Robocop kasetim vardı o oyundan aldığım zevki BF3 vermiyor.
kerem kanneci
Açıkçası çok kısıtlı kalmıyor gba,gbc,sms,smd,smc,nes,snes sadece bendeki oyunlar 15.000 civarı. C64 olmasını ayrıca isterdim ama yok malesef. Android tabanlı bir model alırsanız istediğiniz bütün emülasyonlar var. Fakat Levent beyin de dikkat çektiği gibi oturup tuş ayarları yapmak lazım. Bu cihazın güzelliği basit, içine oyunu atıo oynuyorsunuz başka birşey yapmanız gerekmiyor.
Çok hoş bir inceleme olmuş. işin açıkçası uzun zamandır sağda solda bu tarz konsolları görüyor merak ediyordum. ağzınıza sağlık...
Ziyaretçi
inceleme çok güzel olmuş 😀
Sergen
Aslında Çok Güzel Bir Cihaz . Küçük Çocukları Özellikle Oğlun Yeğenin Falan Varsa Etkilemek için alınması gereken bir cihaz .Hani Eskiden TV ye Bağlayıp Oynadığımız Sega Atari Vardı Buda Onun Mini Versiyonu ve Biraz Daha Gelişmiş Hali Gibi Birşey Ama Birde PS2 nin PSPye Dönüşünü Kopyalamış kendine yapıştırmış gibi 🙂 Bunun Bide Sitesinde İleri Seviyeleri Var 2GB Ramı Falan Var Çözünürlüğü Bayağı Yüksek Android İşletim Sistemli Falan . TR De Satışı Yok Heralde Ama Biyerden Bulup Onlarda İncelense Güzel Olurdu.
Abi canım sıkıldıkça bunu izliyorum ya çok komik 🙂 bunun garantisi biziz abi
ömer
bende var.81 tl ye aldım
çok iyiymş yaa
Alınır mı? Evet.
bu sisteme geçildiğinden belki bir gören olur diye yazıyorum , ürünü satın alabileceğimiz bir satış kanalı bulunmakta mı bilgisi olan varsa sevinirim 🙂
Birde şöyle düşünelim bunu alacağımıza 2.el psp alıp içine emulator yukleyıp daha mantıklı bir seçim olabılır
Bursa Özdilek'ten 59,90'a aldım dün. İçinde 50 tane kadar .nes oyunu yüklü geliyor. Efsane PC oyunu Prince of Persia da gelen oyunlar arasında. Oynanabilirlik beklediğimden iyi çıktı. İlk fırsatta yeni snes ve gba oyunları atıp deneyeceğim. Yalnız LP'nin bahsettiği resmi sitedeki indirilebilir rom'lar artık yok. Megaupload'a yüklemişler zamanında, kapandığı için linkler ölü şu an.