Jabra Sport Pulse sporcu kulaklığı incelemesi
Jabra'nın özellikle spor severler için tasarlanan ve kalp atım hızınızı kulağınızdan ölçerek gösteren Pulse ürününü inceliyoruz.
Spor seanslarınızdan aldığınız verimi yükseltmek için kesinlikle öneriyoruz.
Oo Yeni Video
Şurdan 1 koltuk ayırtayım.
Jabra gerek kalitesi gerek uzun ömürlü olmasıyla kendini kanıtlamış bir marka bu ürününde tam ihtiyaçları karşılayacağını düşünüyorum.
5 dakikası da yayında https://www.youtube.com/watch?v=c2Pbiprmf7U
Abi bu 5 dakikalık versiyonlar artık standart mı olacak? Bence yine size yakışanı yapıp video süresi sorununa kendi tarzınızda çözüm buldunuz, böyle devam eder inş. @gamsizm
Bu bütün sorunları çözüyor gibi geldi ama tabii reytingleri ölçeceğiz.
Özellikle Otopark.com, iPhonedo gibi YouTube kanallarının yaptığı şekilde videolardaki konuşma duraksamaları kesilirse, 5 dakikalık bir videodan en az 30-40 saniye kar edilebilir, böylece videolar biraz daha doyurucu olur. Bir düşünün bence. @gamsizm
Fitnes saatlerinin göğüs bantlarıda benzer işlemi yapıyor bence daha sağlıklı.Runtastic her 3 platformda var ayrıca.Bluetooth ile anlık haberlesiyor göğüs bandı ve telefondan seni yonlendiriyor.
Üzerine para verseniz takmam ben o bantları 🙂 Ama evet daha ucuz ve o işi yapıyor. Jabra'nın kendi uygulaması WP'de yok. Alternatif çözümler denenecek mecburen. WP'de denemediğim için çalışır ya da çalışmaz demiyorum.
Açık?
Kullanmadığım ürüne bir şey diyemem.
@gamsizm geçmiş olsun kafayı fena çarpmışsınız 🙂
@gamsizm Abi başında çizik gibi bir şey var düşmedin umarım:/ Geçmiş olsun.
tansiyonun normalken sahte cihazlar yüksek gösterir moralin bozulur yada kalp ritmin düzgünden ritim bozukluğu var der işler sarpa sarar
Peki fikir vermesi açısından soruyorum. Günümüz amiral gemi telefonların kulaklıklarına göre ses kalitesi nasıl?
Daha iyi bence. Çünkü en azından hepsinden daha iyi oturuyor ve izole ediyor.
@mr-paramedik günümüz amiral gemi telefon kulaklıkları zaten çöp seviyesinde ses veriyor yani biraz müzik kulağı olan kimseyi tatmin etmesi mümkün değil. Eğer 200 dolarlık bir kulaklık onlarla kıyaslanacaksa zaten arada mutlaka uçurum olacaktır. 20 dolar ve üzerine alacağınız hemen hemen bütün kulaklıklar o telefon kulaklıklarından çok daha kaliteli ses verecektir.
geçmiş olsun murat abi başını tıklamışsın biyere
Bugüne kadar hiç bir inceleme altına böyle bir yorum yapmadım , yapma ihtiyacı da duymadım. Harika ötesi bir inceleme olmuş, ürünü falan geçtim zaten onlar her incelemede ortalama üstü oluyor ama spor hakkındaki bilgisinden dolayı @gamsizm in , dolu dolu her saniyesi bilgi dolu , boş bir tek cümlenin bile olmadığı , kesinlikle sıkmayan, sadece ürüne değil spora da ilgisi olan herkesin memnun kalacağı ve bir şeyler öğreneceği bir inceleme. Ben jabranın yerinde olsam ingilizce alt yazısını kendim yazdırır siteme koyarım bu incelemeyi 🙂
Cogu urun incelemesine gore bu konuya ve urune cok hakimsin hocam.Tanittiginin onca urundeki yabancilik bunda kesinlikle yok.
http://www.bestbuy.com/site/jabra-sport-pulse-wireless-earbud-headphones-with-built-in-heart-rate-monitor-black-yellow/8954664.p?id=1219383302895&skuId=8954664 180 dolar bestbuyda @gamsizm
İyimiş ama bizim alma şansımız yok. Kargo maliyeti eklense yine pahalıya geliyor.
700 lira diyince dudagim ucukladi cidden ama sonra 200 dolari duyunca mantikli geldi(kur degisimi bangir bangir kriz var diyor) Zaten bluetooth kulakliklar 50 dolar civarindan basliyor, bu tarz kulakta durabilen suya dayaniklilar 100 dolarlarda. Ses kalitesi biraz artinca 120-130. Ustune koyduklari teknolojiyle 200 fiyat cekmeleri amazonda 175'e birakmalari normal.
Yalniz @gamsizm, omur boyu biraz abarti. Jaybird Freedom'imin pilleri tukendi ve 2 yilin sonunda sarj olmaz hale geldi. Jabra'nin kalitesini de eklesek 3-3,5 yil omur biciyorum ben en fazla.
Pil iki sene içinde bozulursa zaten garantide. Garanti haricinde de ücreti karşılığında servis verilir bence. Çok ufak olduğu için ben postaya verir gönderirim. Çin'den aldığım bir kulaklığa yapmıştım bunu. Posta maliyetleri düşük.
Alacak arkadaşlar yurtdışı yorumlarına bakarlarsa jabra’nın kablolarında çok kısa sürede kopmalar yaşandığını görürsünüz. O yüzden ürünü alacaksanız ömrünün o kadar da uzun olmayacağını göz önüne almalarını tavsiye ederim.
Garanti dahilinde olduğu sürece dert etmenize gerek yok. Bu ürünün kablosu sporcu ekipmanı olduğundan daha sağlam. Siz de biraz dikkatli olursanız uzun yıllar kullanırsınız.
sesi tamamen engellemeyip geçirmesi aslen iyi bir özellik bilinçli yapıldığını düşünüyorum, ses geçirmezde siz dışarıda koşarken bir araç korna çalar duymazsın sonuçlar kötü olur.
bi kulaklığa 700 lira 🙂 saçmalık
Kulaklık olmadığı için 700 lira 🙂
Vaayy kapak oldu 🙂 ama abi gercekten pahalı değil mi
Murat bey müthiş inceleme olmuş çok yadımcı oldu, daha çok buna benzer inceleme bekleriz sizden..
O yüzden beş dakikalık versiyonunu yaptık.
LP Teknoseyir'den ayrıldı diyorlar?
Ayrılırsa kendi der başkası demez 🙂
Her şey harika ama fiyatı. Ucuza çalışıyoruz.
Kur nedeniyle ucuz bir şey kalmadı.
@gamsizm aslında bir ara kullandığınız saati de tanıtsanız hiç fena olmaz kulaklık yerine o tarz bir saat almayı düşünen de olabilir (mesela ben)
Artık satılmıyor piyasadan kalktı. Yenisi çok daha üstün. TR'de satılmadığı için ürün göndermezler incelemeye.
Videoyu izlemedim ama yorumlardan sanki kulaklık benim yerime koşacak gibi bir his edindim 🙂
Bunun çalışma pirensibi pulse cihazlarındaki gibi orayı lazer ışığıyla aydınlatıyor. Kulağın orada olduğu için doğru ölçüm yapması çok normal çünkü kulağın tam dibinden temporal arter geçiyor ve temporal nabız sayımı yapabileceğin bir arter. günlük yaşamda nabız ölçen pulse cihazları var ama onları parmağına takıyorsun ve dururken kullanmalısın yoksa düşer. hareketli ölçüyor ama düşme riski oluyor. bunun düşmeyisi direk arterden nabız verisini alacak şekilde dizaynı oluşu güzel artılar.
garmin ve suunto bu konuda çok başarılı özellikle spor yapanlar almalı garmin fenix 3 muhteşem bi alet detaylı hava yakımı spordan sonra kalori yakımını yükseklik hız harita ve bir çok özelliği var
Bu hakikaten pahalıymış.
İnceleme çok başarılı olmuş. Sporu yaşam tarzı haline getirmiş, üşenmeden, düşünmeden gidip yapanlar için iyi bir yatırım kesinlikle. Benim de düzgün çalışan bir gps saate ihtiyacım var. Elinize geçerse inceleyin mutlaka. Her koşuya 1 saat kolumda kürek gibi m8'le çıkmak bıkkınlık verdi gerçekten.
Murat abi sen bilinçli spor yapan biri olarak kişisel anlamda yani bu ürünü almayı düşünüyor musun? @gamsizm
Fazlasıyla gereksiz bir ürün olmuş.
Sigmanın bluetooth kalp atış sensörünü aldım. İstediğim telefonda istediğim uygulama ile kullanyorum. 700 tl vermenin hiç bir anlamı yok.
http://www.amazon.com/gp/product/B00CYNQ276?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o01_s00
Murat Gamsız öyle bir anlatmış ki benim bile alıp spor yapasım geldi, gerçekten de birebir bu işle ilgilenenlerin yaptıkları inceleme bir fakrlı oluyor 🙂
O değilde şimdi bazı bilekliklerde bu konuda başarılı sallansa bile nabızını ölçmeye devam edebiliyor mesela vidoonun ürünleri var sanırım Gear fit bu konuda başarısız sabitken ölçüyor. Mibandda varmıydı bilmiyorum bu arada incelemesi gelse çok iyi olur aslında.
Birde anlıyamadığım neden hep android ve ios? Wp hiç yok bu konuda aslında oda olsa çok iyi olur şahsen ben böyle bir şey hiç düşünmedim ama evde G shock var ondaki kronometreyi spor yaparken kullanıyorum. Ö zellikle bu üründeki koşarken ve hareket halindeyken nabzını ölçüp hemde müzik dinlenmesi kaloriyi falan gösterme ve sesli anlatım yapması çok iyi ama fiyatı gerçekten pahalı ama Profosyeneller için bu iş olabilir diyebilirim. Bana kalırsa bir akıllı bileklik ile bu sorun daha iyi çözülebilir varsın nabız ölçmesin diğer bütün her şeyi yapabiliyor sonuçta.
Hem spor salonunda çalınan berbat ve motivasyon kırıcı müziklerden kurtulmak, hem de nabız ölçmek çok iyi bir kombinasyon. Fiyat hi-fi kulaklıklara göre kelepir bile sayılır ama ses kalitesinin vasat seviyelerde olduğunu tahmin ediyorum. Yine de körük gibi soluyup şıpır şıpır terlerken farketmeyecektir. Keşke pil süresi daha uzun olsaydı. Periyodik şarj kervanına bir cihaz daha eklemek pek çekici gelmiyor. Bir delilik anı bekliyorum sipariş için.
@gamsizm
http://www.dr.com.tr/elektronik/jabra-pulse-kablosuz-stereo-kulaklik-100-96100000-50//telefon/telefon-aksesuarlari/bluetooth-urunleri/urunno=0000000635494
Windows Phone Uyumlu mudur
Wİndows Phonedaki Runtastic pro uyumluı olur mu
Acil 🙂 ( Jabra müşteri hizm. aradım bilmiyoruz dediler .deniyen var mı)
Murat bey selamlar öncelikle video ve anlatım gerçekten çok başarılı teşekkür ederim.
Sorum şu olacak : ben dışarıda koşu ( cardio ) yapıyorum ve suya tere dayanıklı ve ses kalitesi de iyi olan ayrıca kulaktan da kolay çıkmayacak ( koşarken , kafanı sağa sola döndürürken ) bir kulaklık bakıyorum.
Pulse güzel ancak bunun dışında önerebileceğiniz bir bluetooth kulaklık var mı ? Pulse sanki kulaktan çıkacakmış gibi bir his uyandırıyor.
Cevap verirseniz memnun olurum :))
İyi çalışmalar.
Tüm kulaklık incelemelerine baktım bu arada 🙂