E3 2015 Bethesda: Doom 4, Fallout 4, Dishonored 2
E3 değerlendirmelerimize Bethesda ile başlıyoruz. Doom 4, Dishonored 2, Fallout 4 ve diğerleri.
E3 değerlendirmelerimize Bethesda ile başlıyoruz. Doom 4, Dishonored 2, Fallout 4 ve diğerleri.
Son bir saat içinde 115 ziyaretçi, 12 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
harika
Oo izleyelim 🙂
Dishonored 2 bayaga heyecan verici görünüyor.
onu bunu bırakın mass effect 4 geliyor bee!!!! en sevindiğim haber!!!
https://www.youtube.com/watch?v=uG8V9dRqSsw
Onun geleceğini bir yıldır biliyoruz zaten.
herkes biliyor -bende biliyorum- ama gördüğüm ilk resmi video olduğu için sevindim
ayrıca tarihi de netleşmiş en çok ona sevindim
Pek bir şey göstermediler aslında.
İlk oyundakine benzer bir buggy'nin geri dönüyor olması dışında hiçbir şey göstermediler harbiden. Sadece beklenti yaratmaya odaklı, oradaki basın mensuplarını bir reklam politikasının parçası yapmak üzerine kurulu, hiçbir şey anlatmayan, samimiyetsiz E3 duyuruları artık kabak tadı verdi zaten.
Mass effect 4 geliyor ama hikaye kesinlikle farklı olacaktır. 3 ün bittiği yeri düşünürsek devam çalışması cok saçma olur yeni bir konuyla benzer mekaniklerle gelicektir.
adamın işini çalmışın 😀
Bu video'da uğur beyin olmaması beni biraz üzdü açıkcası. Çok güzel bilgiler veriyordu.
Şerrefffsiz 2'nin çıkışı beni mest etti.
@LP'nin tabiridir. 🙂
Onursuz diyim bende 😀
onursuzlaştıramadıklarımızdanmısınız
ayrıca dishonored 2de biraz the darkness havası mı gördüm? sadece bana mı öyle geldi yoksa???
Köpeğe hairworks şart 😀 Ciddiyim çok tatlı olur
@msarakaya bir süre ortalıkta yokum demişti galiba sınavdan sonra 🙂
Ona bakarsan 1'in sonunda Corvo yaşlılıktan ölüyordu.
Oyunda Corvo'yu da oynayabileceğimize göre bu daha mantıklı.
Tabi abiiiiisi, hemen banlayın.. Başka bir arzun var mı? Paşama bak..
Ooo daha bir yıl var kardeşim 🙂
Dishonored son yıllarda çıkmış en müthiş oyundu, hem stealth'i çok iyi hem aksiyonu çok iyi. Hem yarattıkları dünya/şehir atmosferi muhteşem. Bütün dlc'leriyle beraber 2'şer kez oynayıp bitirdiğim tek oyun oldu hayatımda. 2. oyundan beklentilerim çok büyük umarım karşılar.
Oynanış , mekanik ve hikaye. Birçok yönden o senenin en iyi oyunlarından biriydi umarım biraz ucuz gelir Steam'e.
e3 için anında günlük video yayınlamanız çok hoş olmuş AMA
pipboy un içine akıllı telefon konulduğu ve second screen özelliğini atlamışsınız.
ikinci olarak da yanılmıyorsam doom 4 için level editor tarzı bir özellik vardı oda ıskalanmış.
Bir de her oyun için sadece acaba orijinalin görüntüleri nasıl olacak yorumu sıkıcı oldu
Fallout 4'ün koleksiyon paketinden çıkan Pip Boy'un uygulamasını akıllı telefonumuza yükledikten sonra Pip Boy un içerisine koyup oyunla eş zamanlı olarak kullanabilecekmişiz. 🙂
Ankara'da yaşıyor.
@gamsizm podcast ekleyebilir misiniz? Ordan takip ediyorum. Teşekkür ederim.
Sen tut PipBoy'u iPhone'a yap, Shelter'ı iOs'a çıkar. Nedir bu Apple hayranlığı.
Apple hayranlığı değil para kazandıracak yere çalışmış adamlar.
para kazandırma da önemli ama aynı bütçe ile ve aynı yetenekteki ekip ile benzer projeyi ios da mı yoksa androidde mi daha makul fiyat ve ücrete çıkartırsınız. Shelter de evet fiyat öenmli ama second screende bu açıdan da bakmak lazım
Android'e çıkarsınlar ben para verip alırım. Korsan APK kullanmam söz. @agab
@gamsizm @serhatsoylemez Android'e de gelecek merak etmeyin 🙂
Steamde "Fallout 3 is not optimized for Windows 7 and later" yazıyor. W7ye yüklesek çalışmayacak mı? Yada illa Xp falanmı kullanmamız gerekiyor? Öyle ise almam oyunu...
O uyarıyı dikkate alma, oyunu indir steam üzerinden sonrada en güncel gfwl yazılımını bul indir. Oyun sorunsuz açılacaktır. Fakat oynarken sık sık quicksave almayı ihmal etme 🙂
@koraytugay Bu E3'te ayrı kaldık maalesef. Ama sırada Gamescom var. 🙂
@gamsizm Dishonored 2 de özellikle müzikleri merak ediyorum. ilk oyunun müzikleri mükemmeldi.
@msarakaya Kim bilir belki de... :p
@msarakaya Gözümden kaçan bir şeyler olmuş galiba. 🙂 Şaka bir yana. Dishonored'ı hiç beğenmedim değil. Sadece çok beğenmemiş güruha dahilim denebilir. Yazım ve world-building sorunlarıyla karakterlerdeki ve mekaniklerdeki yapaylığı aşarlarsa Dishonored 2'yi bayıla bayıla oynayabilirim.
@msarakaya Bu arada modellemelere takıldığımı nereden çıkardın hiç bilemedim 🙂 . Yapaylıktan kastım diyaloglar ve yazımdı. Herhalde bir oyunu modellemeleri ya da görselleri yüzünden sevmeyecek son insanlardan biriyim. Şu an bayılarak oynadığım oyun: http://store.steampowered.com/app/335670/
@msarakaya Ne önemi var, olur böyle şeyler. Ben tam ifade edememiş olabilirim. 🙂 Benim için tam aksine; kendine has görsel dili, bütünlüklü bir sanat yönetmenliği ve tasarımı olan oyunların yeri her zaman farklıdır. Oyunların yalnızca metinlerle veya diyaloglarla değil, görsel olarak da bir şeyler anlattığı zaman daha güçlü olduğuna inanıyorum. 50 tane Witcher 3 kalibresinde görsele sahip oyun yerine, bir tane BioShock'ı tercih ederim kısacası.
Fallout u eşsiz yapan en önemli unsur hikayesi ve gerçeğe çok yakın bir alternatif sunmasıdır bence, bu oyun için atmosfer, grafik sonra gelir.Fallout 4 ten rpg elementleri, hikaye derinliği konusunda Fallout 1 ve 2 düzeyinde birşey beklemek artık malesef zayıf bir umut sadece; adamlar sunumda bu konuda en ufak bir bilgi kırıntısıyla beklentileri karşılayacaklarını ifade etme gereği bile duymadılar.
Görece yeni oyuncu arkadaşlar bilmez belki ama Fallout acayip şekilde orjinal bir karamsarlığın olduğu eşsiz bir sanat eseriydi. Witcher, Elder Scroll vs. ile bu oyunu karşılaştırmak bu klasiğe adeta bir hakaret olur, şu anda 16 sene önce veya geçen yüzyılda 🙂 oynadığımız oyunu açın ve bakın, sevdiğiniz bir sanat eserinden nasıl ki yıllar geçtikten sonra bile aldığınız zevk kat ve kat artar aynı şekilde bu "oyun" da aynı tadı verecektir ki şahsen ben o zevki alıyorum da, bu yüzden Fallout 1 ve 2 gibi bir efsane olmasını beklemiyorum, inşallah ben yanılıyorumdur.
Doom ise serinin köklerine dönmüş diyenler var, ilk 2 oyununu oynamadım fakat serinin 3. oyunu tam anlamıyla bir kabustu benim için daha önceyi bırakın bugüne kadar outlast,amnesia,condemned, call of ctulhu dahil hiçbir oyunda bu kadar gerildiğimi hatırlamıyorum, bu yönden tam bir hayal kırıklığıdır bence, yeni doom. Üstelik Oculus VR ile doom 3 tadında bir oyun ile gelselerdi, collector editionda böbrek küvet veya idrar sondası eklemelerini şahsen isterdim, 😀 John Carmack zaten occulus a geçmişti kesin böyle bir şey olurdu ve efsane olurdu.
Sizin yaptığınız videoyu izlemeden bilerek yazdım bunları, düşüncelerinizi merak ediyorum.
Fallout 4 çıkmadan 3 ü oynamayı tavsiye etmişsiniz ancak şöyle bir durum var. Üzerinden kaç yıl geçmesine rağmen türkçe yaması/çevirisi yapılmadı malesef. New Vegas'ın var en azından 🙂