Merhaba,
E-ticarete yeni başladım. Birkaç ürün alıp satıyorum. Bir müşterimden iade talebi geldi ilk defa, iade görseli olarak aşağıdaki görseli iletmiş. "Kırık geldi" demiş. Şahıs şirketim olduğu için fatura kesiyorum her müşteriye. Şimdi bu müşteriye fatura keserken %18 kdv ödedim ben, kargo parası ve iade ettiği için 1 kargo parası daha ödüyorum + ürünün parasını ödüyorum böylece (atıyorum) 100tl lik ürün için beni 18tl+15tl*2+100 = 148tl ödüyorum ve ürünüm de kırık olduğu için bir daha satamayacağım. Bu gibi durumlarda tecrübeli insanlardan ne yapılması gerektiğini öğrenebilir miyim?

BeğenFavori PaylaşYorum yap
Önceki yorumları gör 5 / 6

Windows fontum değişti, seçtiğim fontlar gelmiyor tasarımda. Nasıl olmuş olabilir?

BeğenFavori PaylaşYorum yap

Bu oyunu bilen var mı?
Merhaba küçükken internet kafede oynadığım bir oyun vardı tekrar bulmaya çalışıyorum. Oyun türü RPG, karakter seçiliyor başta, kesinlikle offline bir oyun (internetsiz oynadığımı hatırlıyorum) , dişleri olan sandıklar vardı onlarla dövüşünce içinden bişeyler çıkıyordu.biraz eski çağ oyunu gibi. Hatırladıklarım bu kadar.

BeğenFavori PaylaşYorum yap
Önceki yorumları gör 4 / 7

Bir bilgisayarda virüs olmadığına nasıl emin olabilirsiniz? (antivirüsümle tararımdan daha kaliteli cevaplar bekliyorum mümkünse)

BeğenFavori PaylaşYorum yap
Önceki yorumları gör 4 / 5

Merhaba, udemy ve youtube gibi platformlara yönelik kullanmak için bir mikrafonlu kulaklık arıyorum. Bütçem 500tl. G430 a baktım ama tipini çok beğenmedim. Sizin kullanıpta önerdiğiniz bir marka/model var mı?

BeğenFavori PaylaşYorum yap