Cooler Master MasterBox 5t incelemesi
Cooler Master'ın modüler yapıda tasarladığı, Master Box 5t, özellikle sıvı soğutma sistemlerinin kolay takılabilmesi ve rahat bir çalışma alanı sunmasıyla öne çıkıyor.
Cooler Master'ın modüler yapıda tasarladığı, Master Box 5t, özellikle sıvı soğutma sistemlerinin kolay takılabilmesi ve rahat bir çalışma alanı sunmasıyla öne çıkıyor.
Son bir saat içinde 154 ziyaretçi, 17 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
İlk..11
Ahh be kaçırdım ilk yorumu 😀
çöp (dh stayla)
Gordugum en cırkın kasa bu olabılır.
Bendeki normal 5 olanıın white'ı güzel 🙂
kesmişler videoda atlama oluyor 😀
Seneye cekim hatalarinda goruruz. 😀
..
Cosrairden sonra kasa beğenemiyorum ben,net
kesilen kısım 😀
https://youtu.be/D5FikMYwyVo
Eline sağlık. Ne olur ne olmaz deyip hemen indirdim 😀
T takısı ile gelen modellerde bildiğim kadarı ile temperli cam panel oluyordu. Bu modelde yok. Videoyu da editlememişsiniz. 😀
Bir şeyi yayılmasın diye ne kadar çok uğraşırsan o kadar hızlı ve fazla yayılıyor 😀
Videonun sonunda Levent hızını alamamış gibiydi bir tane daha kasa getirin. 🙂
Çoğu kişinin yeni sistemde optik sürücü almadığı eskisi kadar disk ve kart kullanılmadığı bu zamanda atx kasaların boşa yer kaplayan anlamsız ürünler olduğunu düşünüyorum.
Sıvı soğutma ve birden fazla disk kullanımı, büyük ya da birden fazla ekran kartı kullanımı gibi durumlar hala var. Onun dışında evet gerekli değil.
@gamsizm çift ekran kartı verimsiz çalışan ve gereksiz gösterişten ibaret bir teknoloji. Mini itx kasalar dahil çoğuna en az iki tane 3.5 inç disk takılıyor. Sıvı soğutmalar da abartıldığı kadar iyi ürünler değil. Çoğu 12cm fanlı sıradan soğutucularla aynı performansı veriyor. Bu soğutucular her türlü soğutma ihtiyacını karşılıyorken 200 mhz daha fazla oc yapacağım diye anlamsız yere zorlayıp duran adamların işi. Tamamen boşa masraf. Sessizlik konusunda da pek avantajlı değiller. Fan sesine ek olarak popma sesi var. Ayrıca hazır sıvı soğutma takılabilen mini itx kasalar da var. Yine takarsın.
Hadi bütün bunlar olmadı. 1080sli yaptın. bir sürü disk taktın. başka kartlar sıvı soğutmalar fanlar vs. Bana kalırsa boşa masraf ama yaptın yine. Böyle adam kaç tane? Atx lerin insanların çoğunun değil ufak bir azınlığın kullanması gerekirdi. Ama sonuca baktığımızda tam tersi. Adam tek ekran kartlı, tek diskli sistem kuruyor ama yine atx alıyor.
@emrahkaracam Küçük kasalar gösterişli değil. Tamamen aynı işi yapan minik sistemler bizde hiç satmadıkları için bazı ürünleri firmalar ithal etmekten vazgeçti.
Zaten ben de kullanıcıların tercihine anlam veremiyorum. Sadece bizde değil dünya genelinde de durum aynı. Atx anakart model sayısı ve diğerlerine bakınca anlaşılıyor. Gösteriş kısmına pek katılmıyorum. Tamamen eski alışkanlıkların sonucu. Adamın kasa toplama deyince hiç düşünmeden atx e yöneliyor. Diğer alternatifler aklına bile gelmiyor.
Bu arada kendi kullandığım kasa da bu. Tasarım, havalandırma, fonksiyoellik açısından gayet iyi. 1000W lık uzun psu lar hariç her türlü soğutucu ve ekran kartını vs takabiliyorsunuz. Ön tarafa 20cm fan eklenebiliyor. Micro atx olmasına rağmen de bir önceki mini itx kasamdan sadece yükseklik olarak birkaç cm fazlalığı var.
@emrahkaracam marka / model nedir?
@burakadagun kolink sanctuaty. Nanokatalog getiriyor.
Canım sıkıldı.
https://streamable.com/qu83x
Geleneksel çekim hatalarına ayırdıkları videoyu kalkıp yayınlamışlar 😀 Olan bize oldu, birkaç dakika zarardayız. Erken seyrettik.
Otopark mesela videonun sonuna bunları koyuyor. O da güzel taktik. Belki şimdi madem millet farkına vardı video tekrar düzenlenip sonuna eklenebilir 🙂
@paralelport Bu hata biraz gergin geçmiş, o yüzden eklemek istemezlerdi herhalde. Böyle bir sürü bize yansıtmak istemedikleri kısım olduğunu düşünüyorum. Ama madem elimize geçti; olayı biraz yumuşatmak ve yaygaracı Türk medyası üzerinden bir özeleştiri yapmak istedim. Dediğiniz gibi çekim hataları videonun sonuna eklenirse gerçekten güzel olur.
@tiguven yok yahu, LP bile "eyvah çekim hatasına koyar bunlar beni şimdi" bakışını atmış sonda 😀
Bunu anasayfada da paylaşın hocam, yoksa ben paylaşırım. Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık 😀
@blackmamba Paylaşın hocam buyrun. Ben tekrar paylaşmak istemedim ne bileyim reklam yapar gibi olur diye. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Büyük kasalar yerine küçük kasalar daha hoş
Fark aslinda @gamsizm'in soguk kanliligin dibine vurmus olmasi 🙂
@ameledervis yılların arkadaşı 2 kişinin raw format muhabbeti bu yahu 🙂
@paralelport
Kendi aralarindaki muhabbetler icin bir sey demek bana dusmez ama gereksiz heyecan gordum.
Neyse, beni ilgilendirmeyen bir konu, fazla uzatmayayim.
@ameledervis LP titiz adam da ondan. Çekim hatası videosunda epey zarardayız, çoğaltanlar yüzünden koymazlar artık bunu 😀
@paralelport
Coktan kolleksiyonluk olmustur bile 😀
Silinen Sahne (HD) https://youtu.be/h3UYOYApymM 😛
Yazın bu sahnenin olduğu extended sürüm bluray yayınlanacakmış.
ON numara inceleme olmuş yüreğine sağlık Levent pekcan. Son zamanlarda ryzen ve bu incelemeler çok iyi oldu.
allah aşkınıza şu kasaları tanıtırken kablo yönetimine özen gösterin. en dandik kasa kurulumu yapan yayınsınız. ben evde daha temiz kasa hazırlıyorum. o ne öyle gpu güç kablosu sarı sarı sarkıyor ortada.
Zaten aral rezaletinden sonra soğudum teknoseyir kusura bakma. biz seni bizim taraftan bilirdik.
Dip not: nzxt s340 elite üzerine daha kasa üretilmedi.
Murat Gamsız'ı takdir ettim. Ben olsam kesinlikle karşılık verirdim. Vallahi bravo, son derece olgun davranmış.
bu video çok önce çekilmiştir @pikapika
Korkunç bir kasa. DLC'leri 5-10€'ya satıyorlar. Cooler Master'dan örneği fazla görülmeyecek bir hilkat garibesi çıkmış. Hele ki ön panel tam 90'ların Fiat Tempra'sı gibi kaba saba. Ayrıca CPU soğutucusunun fanı egzoza bakmıyor. Bu da TS'den facia.
Sinirlendirmeyin Levent Hoca'yı :))
Arkadaşlar, dahili ekran kartlı, 128 Mb SD bellekli, 40 Gb diskli, Pentium III 600 sistem toplayacağım bu iş görür mü? 😀
http://www.nanokatalog.com/PHANTEKS-Enthoo-Elite-Tower-ATX-E-ATX-Mini-ITX-USB,PR-381936.html
kasanın üzerindeki çıkıntı olmasa daha iyi dururdu
Masterbox 5 modeli böyle. (Kendi kasamın reklamını da yaptım mission completed).
Ben de Haf X'i emekli etmeyi düşünüyorum. Her ne kadar iyi soğutma sağlasa da fazlaca yer kaplıyor. Midtower kasalarda oldukça fazla çeşit var, hepsi birbirinden güzel özelikleri olan. Seçmek hakkaten zor.
LP ayıp etmiş utanmalı bu yaptığından.