Ülkede virüsten daha hızlı yayılan bir şey varsa o da Kötülük.
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#Computex2026#ControlResonant#yardım#RetroPC#TombRaider#OyunGündemineMalzeme#DubleksPC#AceCombat8Son bir saat içinde 154 ziyaretçi, 17 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Yuh artık. Ya insanların neden beyni yok anlamıyorum. Kamera kayıtları var, şunu yapanları yakalayıp bi gözaltına alacaksın, bi sicillerine işleyecek, artık geberene kadar bi düğmeyle oynamanın bedelini her iş aradıklarında çeksinler. Bunu da bi güzel internetten duyuracaksın.
Özellikle 0:30'daki dangalak sinirlerimi zıplattı.
Boşa yahıyo yauv gapat ne gerek var ahşam ahşam
Bazıları asansör çağırma düğmesi olarak kullanıyor düğmeyi 😂😂
0.30 da ki bide durunca şaşırıyor gidip tekrar basıyor.
Neden basıyorlar acaba kötü niyetle mi ?
"İnsanlar iyi şeyleri hak etmiyor" - Efe Aydal
Bunlar merkez ilçe İzmit'teki merdivenler. Son seçimde ili AKP alırken, merkez ilçeyi CHP kazanmıştı.
Yani?
@arandur İkiyle ikiyi toplayabilecek kadar zekası olan anlar.
@burakozyurek her anlama çekilebilir, o yüzden anlayamadım.
Size de iyilik yaramıyor. Boşa elektrik harcamasın cari açık artmasın tasarruf edelim diyen iyi niyetli insanlar görüyorum ben.
Insan olmayinca kendi duruyor zaten teknoloji gelisti
suçlu yine belediye olmuş 😀 😀 😀
kötülük yapacaktı arkadan başkası görünce saf ayağına yattı
@mhmmdy Sanmam ya. Aşağı ineceğini hesaba katamayıp basmış ayı. Aşağı inince basma fikri aklına sonradan gelmiş.
Yarısı kötü niyetle basıyor da yarısı da mal olduğu için basıyor bence. Hatta indikten sonra basılması gerektiğini sanan gerizekalı bile olabilir.