Merhabalar,
Ethem Alpaydın'ın Yapay Öğrenme kitabını ülkemizde satan yer arıyorum ama bir türlü satan bir yer bulamadım. Stoklarda yok. Burada elinde olan varsa ücretli veya ücretsiz veren olur mu? Ya da şuradan alabilirsin gibi bir öneri de alabilirim.
Kitap bu
https://www.idefix.com/Kitap/Yapay-Ogrenme/Bilim/Populer-Bilim/urunno=0000000362293
Philips'in MG7720 14'e 1 ya da MG5716 9'a 1 multigroom traş setini kullanan var mı?
İkisinden birini almayı düşünüyorum. Sinek kaydı gibi bir arayışım yok. Bazen orta uzunlukta bazen kirli sakal olarak kullanmak üzere kaliteli, beni her sene ürün değiştirmek zorunda bırakmayacak bir set arıyorum. Ne diyorsunuz?
Resimde gördüğünüz beyaz renk ardındaki mavi kaplamanın genel mantığı nedir, nasıl yapılıyor? Ben bir deneme yaptım, örnek resimdeki gibi oluyor. Fark şu ki birinde arka plandaki renk sürüklenerek gitmişken bendekinde kesikli halde duruyor.
Bu veri bilimi tarafındaki en büyük parsayı toplayanlardan biri de yapay zeka işleri için turing, volta gibi mimarileri ortaya atan #Nvidia oluyor sanırım...
#NvidiaVolta #NvidiaTuring
Debian'da bayağı süredir Brave tarayıcısı kullanıyordum. Geçenlerde artık bu sürüm hiçbir zaman güncelleme almayacak gibi bir uyarı almıştım. Şimdi sıfırdan tekrar kurulum yapınca Brave'e eklenti özelliğinin eklendiğini gördüm. Az önce chrome eklenti mağazasından bir eklentiyi ekledim hiç uğraşmadan.
Sürüm numarası: Version 0.59.35 Chromium: 72.0.3626.81 (Official Build) (64-bit)
Debian stretch'e kurulum yapacak olanlar Ubuntu 16.04 üstü seçeneğindeki gibi ilerlesin. Ama /etc/apt/sources.list.d dizinine eklenen dosyanın adında UBUNTUCODENAME yazan alanı elle stretch diye değiştirmeniz gerekiyor. Aksi halde
sudo apt update komutu işlemeyecek.
#debian #brave #bravebrowser
Şu andan 10 sene öncesindeki anımızda internet ortamında vay be şöyle bir adam vardı, şöyle bir kadın vardı dediğimiz kişilerle bundan 100 sene sonra hiçbirimiz hayatta değilken başkaları geçmişe dönüp baktığında bu kişilerle karşılaşabilir mi? Karşılaşırsa bizim neden vay be dediğimizin farkında olabilirler mi? Olabilirlerse yüzde kaçı olabilir?
Şu andan 100 sene öncesinde 1. Dünya Savaşı'nın bittiği koşulları, o koşullarda hangi şartlar altında ne tür kararlar veren insanların var olduğunu ve verilen kararları neleri amaçlayarak verdiklerini çok az bir kısmımız biliyor.
İşte bunlar sürekli olmasa da bazen akla takılan şeyler...
https://www.nadirkitap.com/yapay-ogrenme-ethem-alpaydin-kitap16295593.html
Link için teşekkürler ama fiyat uçuk geldi bana.
Vay hatırlanacağımı düşünmemiştim, teşekkür ederim. 🙂 Çalkantılı bir hayat diyelim 2019 için. Teşekkür ederim link için. Ama dediğiniz gibi fiyat tuzlu ve ben bu fiyattan almak istemem şahsen.
İngilizcesi versiyonu “Introduction to Machine Learning” ise pdf olarak malum yerlerden bulabilirsiniz 😉
Elimde basılı yayın olarak bulunmasını istiyorum.
@ouz Aynı dilekler sizde de karşılığını bulur umarım. İyi akşamlar.