Teknosa telefon çıkarmış. http://www.teknosa.com/urunler/125071563/teknosa-preo-p1-akilli-telefon?gclid=CjwKEAjwiZitBRCy0pb3rIbG9XwSJACmuvvzqrvPcn-9FyBu95-ksoNd3h-zeJgS_5zJ20vo5iEnNhoCKZbw_wcB
Bize teste gelmez bu 🙂
Teknosa telefon çıkarmış. http://www.teknosa.com/urunler/125071563/teknosa-preo-p1-akilli-telefon?gclid=CjwKEAjwiZitBRCy0pb3rIbG9XwSJACmuvvzqrvPcn-9FyBu95-ksoNd3h-zeJgS_5zJ20vo5iEnNhoCKZbw_wcB
Bize teste gelmez bu 🙂
Son bir saat içinde 141 ziyaretçi, 9 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
Vatan çıkarsa gelirlerdi.
ZTE Türkiye'den çok memnundur. Elindeki her modeli alacak birini buldu. TeknoSeyir marka telefon yapalım desem bana da bir model sunarlar eminim.
SDN ye de verirsin inceleme diye süper reklam çekiyolar bak.
Adamlar geçen izleyicilerden çok istek geliyo diye bilgisayar toplasak mı diye konuşuyolar
"Ya keşke Teknosada bilgisayar parçası satılsa süper bilgisayar toplardık" diyo te Allahım ya...
Herkes konuşur TS yapar 🙂 @gamsizm @hkellecioglu
Yerli firmalar etiket vurup yerli adı altında düşük vergi ile satış yapıyorlar (Bariz örnek Vestel). Teknosa mantıklı bir hareket yapmış. Ben de kutusunu burada üretip yerli üretim diye satış yapsam Samsung'dan falan ucuz satarım.
Biz telefonun notunu verdik abi beğenmedik 😀 😀 şaka bir yana sdn reklam yapmış diyolarda teknosa onların iş ortağı zaten onlara dergi yapıyorlar vs. eee haliyle reklamda yapmak zorundalar 🙂
İzleyiciyi paraya dönüştüren düzgün bir sistem olmadan, firmalarla ilişkileri koparmak mümkün değil. Reklam gelirleri ile hiçbir site yaşayamaz. Yoksa aslında her yayın, nasıl yayıncılık yapılması gerektiğini bilir.
TS ile ilgili şikayetlerinizi unutmayın. Çoğu giderilemiyor. Niye? Çünkü yapacak adamı işe alma imkanı yok. Mobil uygulama isteniyor senelerdir. SDN yaptı TS baktı. Bunlar da başka gerçekler.
Maalesef TR'deki mali düzen bizim gibi teknoloji girişimlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak çeviklikten uzak. Basit bir abonelik sistemi bile hayata geçemiyor.
Abi demeyeydin şimdi mali düzen falan diye, Potansiyel bardak müşterileriyle dolacak burası 🙂 @gamsizm
Benim işim gazetecilik ben bardak çanak satmak zorunda değilim ki? En fazla abonelik satabilirim. Bardağı da hediye ederim zaten. Geçmişte yaptık. Şaka maka bir ticaret sitesi altyapısı gerekiyor aslında çok basit de olsa.
5 sene önce belki başarılı hocam da suan 😀 cok geride ve amacsız bir hareket gibi
Okuduğum haberlerde 400 liraya kadar indiğini gördüm eğer Teknosa'nın diğer hizmetleri ile birleşirse. Ne kadar doğru bilemem bizi çağırmadılar toplantıya.
Aslında telefonun gerçek değerini ortaya koyuyor. 400'ü gördükten sonra 750'ye kimseyi ikna edemezler.
İhracat değildir o ithalattır 🙂 herkes karıştırıyo bak nasıl aklında tut biliyo musun. "İT" halat daki it'i kötü bir şey olarak düşün onuda yurtdışından içeri mal sokmak olarak düşün. @knight iyice mi karıştı ne 😀
yerli telefondur bu da 🙂
bu telefon benim kuzenimde vardı çocuğun gözleri kör oldu
Gelmesinde zaten abi 😀
Bu telefona para verıcek yada etrafından verdırecek bır ınsan varsa bence teknoseyir'de falan durmasın sdn ye falan gıtsın onun yerı orası 😀
Saati de varmış: http://www.teknosa.com/urunler/145055387/teknosa-preo-pwatch-akilli-saat
BİM'in Akıllı telefonunu bekliyorum ben diyenler beğensin... 🙂
bim insaflı bu donanımı 369 liraya satardı 🙂
Eveeeet, BİM'in BimCell ile birlikte çok uygun fiyata akıllı telefon dağıtmasını isteyen kimler varmış bakalım:
Knight'sRoaD @knight
Jay Freeman @cydia
Dinazorus Beyniyokus @biggestlier
eser @eser34
Teknikfan @teknikfan
KalemTraş @zmuratk
Şimdilik ben dahil 7 kişi, eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek belki BİM'e teklif götürebiliriz. Telefona isim önerecek ola nvar mı? BIMPhone mesela? 😛
Le Phone
Bana göre gereksiz bir girişim, zaten memlekette yeteri kadar çöp marka varken birde Teknosanın kalabalık yapmasındaki mantığı anlayabilmiş değilim. Hadi girdin akıllı telefon pazarına dişe dokunur bişey yap bir farkın olsun ama oda yok. Teknoloji çöplüğü bir ülke olduk neredeyse.
Gelmesin zaten boşverin 🙂
15 dolarlık bilekliği 100 liraya satacaklar
türkiyede en çok satılan ama adı bilinmeyen tek marka zte heralde 🙂
Teknoseyirden 3 er kisilik heyet olusturulsa ve markalara gonderilse inaniyorumki dunyanin en guzel tasarimli telefonlari cikar.Muhendisler neyin kafasini yasiyor anlamak zor.1 gb ram 750 tl.:)
Herşey bir yana, SDN incelemiş. Nasıl yalayıp yutmustur şimdi telefonu (izlemedim, izleyip vakit kayıp etmeye bile değer bulmadım) . Hatta görece daha ucuz ama çok daha iyi telefonları kötülemiştir bence. Hatta teknik yorum olarak "ABİ MASANIN ÜZERİNE KOYUNCA..." diye başlayan sığ cümleleri kullanmışlardır gene. Ama ne işte ;ilk video inceleme sitelerinden olduğu için canım milletim "BILIYORDUR BUNLAR " sanıyorlar maalesef (buradan "ben çok biliyorum" anlamı çıkmasın)... Onlara birkaç defa "BU BİLGİ YANLIŞ, TEKNİK OLARAK DOĞRU DEĞİL, BÖYLE TEKNİK INCELEME YAPILMAZ" gibilerinden yarim aklımın bastığı kadar mesaj yazdım ama hiçbirini yayınlamadılar.. Çünkü................................ (fill in the blanks).
Telefona gelince; Teknosa'yı ve sabancı grup şirketlerini seven, Teknosa dan alışveriş yapan ve yaptıran biriyim. Çünkü gerçekten grup şirketler olarak yada sadece teknosa olarak hepimizin sahip çıkması gereken önemli bir değerimiz. Ayrıca yıllarca bu ülkeye ilkleri getirmiş nadide bir kurumun alt şirketi Teknosa'yı koruyup kollayan bir vatan evladıyım ama be kardeşim bu nedir? YUH artık sana teknosa, bu kadar mı salak sandın türk milletini? İçinde patlayacak bence teknosa (fesatlık yapmayın, satmayacak anlamında) .
Edit; merak etmeyin çok kısa sürede turuncu indirim olarak 350 TL'ye düşer bu telefon. O zaman evinize çivi çakmak için "AKILLI ÇEKİÇ" olarak alırsınız..O da çok pahalı gelirse, bekleyin 8gb Flash disk yanında hediye vereceği günlerde alırsınız.
Son cumleyi okumamisim . Olurda telefon incelemeye gelirse TEKNOSEYİR incelemeye tenezzul etmesin. Son olarak teknoseyir kupasi istiyoruz cay icemiyoruz magduruz.
Telefon telefon diye kafayı yedik resmen, en mühim ihtiyaçlarımız yiyecek, içecek ve telefon. Morona bağladık gerçekten..
saati de varmış. Akıllı mı acaba saati 99 tl ye
http://www.teknosa.com/urunler/145055387/teknosa-preo-pwatch-akilli-saat bu saat sanırım aliexpreste tw64 kodu ile satılan saatin aynısı http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_144676.html gearbestten 9 dolar civarına alınabiliyor
9 dolar 99 tl 🙂 iyimiş
Merhaba murat bey ben xperia z1e uygun kaliteli ve telefondaki yazılımı destekleyecek derecede güzel bir kulaklık arıyorum tavsiye edeceğiniz bir model varmı.. teşekkürler.
Bu da benim, teknolojiden deli anlayan, hiçbirinizin anlamayacağı zekamla yaptığım incelemem:
Burası da başarılı, şurası da başarılı (şapur şupur) öyle başarılı, böyle başarılı (şak şak şak), valla başarılı, billa başarılı (sıva yavrum şurayı da sıva), bu ne başarı yarabbi! Feleğim şaştı, aklım çıktı başarısından ( oh oh oh). Aşağısı başarılı, yukarısı başarılı, g.ü başarılı, başı başarılı... Bi kamerası sizi maymuna benzetiyor ama sorun yok, zaten maymundan geldik...
Ya @gamsizm ve @leventp inceleme böyle yapılır...
Edit.: Yukaridaki ileri seviye uzmanlık isteyen ve teknik derinlikle yapılan özel inceleme SizeDahaNaapsak.net için özel olarak yapılmıştır.
Oyun ve teknik incelemelerin ingilizce (en azından ingilizce altyazılı) yapmak youtube'da gerçekten fark yaratır murat. @gamsizm. Dikkat et en çok izlenen videolara (içeriği önemli değil) ingilizce yada ingilizce alt yazılı vs. Youtube'da çok izlenme demek hayatta kalmak için para demek. En önemlisi bizde de farklı birşey yapan olmak demek.. Lütfen işini anlatmak olarak alma (haddim bile olamaz). Senin youtube tecrüben hepimizden fazla ve ne "yapılırsa, elimize ne geçer" sorusunun cevabını en iyi senin bildiğine eminim.
"yerli "mal"ı"... süperdi....
Murat abi sen fotograf video işlerinde uzman bir insansın bende z1 aldım buna uygun micro sd kardlardan clas10 olarak bir sürü çeşit var hangisini tercih etmeliyim 1080p 60fps videolar doldurucam telefona 64gb düşünüyorum nasıl bir şey alayım özellik olarak neye dikkat edeyim telefonda kasma agırlasma yapmasın video düzenlerken geçişlerde v.s ..çok teşekkür ederim kral adamsın videolarını levent abiyle beraber zevkle izliyorum
SanDisk Class 10 bir kart yeter ona.
Samsung EVO Class 10 kartlar içinde en hızlılarından biri.
Hocam microsoft'un kendine hayrı yok 🙂
eyvallah.