Televizyonumun sesinden memnun değilim. Soundbar almaya karar verdim ancak ne alacağım bilmiyorum. Uçuk olmadığı sürece fiyat farketmez. Var mı kullanıp memnun olduğunuz bir ürün?
Teknoseyir gündemi
#HaftalıkGündemeMalzeme#ikinciel#original#televizyon#20#FilmTavsiyesi#Fedora#notiqaai#notiqa#YapayZeka#notalmauygulamasıSon bir saat içinde 190 ziyaretçi, 14 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Ben de bugünde yarında bir soundbar almayı düşünüyorum. Gözüme Samsung HW-C450 modelini kestirdim. 3-3.5 arası bi fiyata yapıştırırım.
bunu almıştık arkadaşıma çok memnun https://www.amazon.com.tr/SAMSUNG-HW-B650D-TK-Samsung-Soundbar/dp/B0D384KQZG/ref=asc_df_B0D384KQZG/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=710224268866&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=138777676480897976&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012763&hvtargid=pla-2317076983624&psc=1&mcid=1862a999b0bc3477a5ca7c849196cc0f&gad_source=4
@christian-bale max 3.5 luk bir şey istiyorum. Zaten apartmanda oturduğum için fazla yüksek açmayacağız. Detay duymak istiyorum.
@christian-bale ben de bunu kullanıyorum, çok memnunum.
https://www.amazon.com.tr/SAMSUNG-HW-B650D-TK-Samsung-Soundbar/dp/B0D384KQZG/ref=asc_df_B0D384KQZG/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=710224268866&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=6415987106328208731&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012769&hvtargid=pla-2317076983624&psc=1&mcid=1862a999b0bc3477a5ca7c849196cc0f&gad_source=4
Bütçe varsa düşünülebilir: https://www.hepsiburada.com/bose-tv-speaker-bluetooth-soundbar-siyah-pm-HBC00004SPGKO
Biraz alakasız olacak ama yeriniz varsa gerçekten muazzam bir deneyim: https://www.google.com/url?q=https://www.amazon.com.tr/Logitech-Surround-Hoparl%25C3%25B6r-Sertifikal%25C4%25B1-%25C3%2596zellikli/dp/B00804FNO6%3Fsource%3Dps-sl-shoppingads-lpcontext%26ref_%3Dfplfs%26psc%3D1%26smid%3DA1UNQM1SR2CHM&opi=95576897&sa=U&ved=0ahUKEwibzuDEgfOIAxUhQvEDHVNjD1EQsDwIUA&usg=AOvVaw3kUhnmqrdsQpvvF9UVbDIt
Tcl 3.1 soundbar 5000tl civarındaydı.
TCL S643W 3.1 KANAL 240W SOUNDBAR https://amzn.eu/d/6scWmUD
Ne alacaksan tek kumanda ile kullanılabilir olmalı.
Ben evde grunding in bir modelini kullanıyorum. Apartman dairesinde gayet iyi ve kısık ses ile kullanıyoruz. Çok konforlu tek kumanda ile kullanabilmek
Samsung 450c alın. Güzel ürün.
Televizyonda optik çıkış yoksa hiç elleşme. Kulaklık çıkışına jak takmayı planlıyorsan diye bunu söylüyorum. O jak, tv nin tüm elektronik gürültüsünü olduğu gibi hoparlörlere aktarıyor. İnanılmaz bozuk bir ses yani. Şu anda olduğundan daha kötü bir deneyim elde edersin.
Optik çıkış mı kaldı yahu, HDMI'dan dijital olarak (hem de daha yüksek bitrate'lerde) ses alabiliyorsunuz zaten.
@alipektas Direkt televiyona bağlamaktan bahsediyor diye düşündüm. Sen televizyona bağlanan bir cihazdan, araya girip sesin, ses sistemine aktarılmasından bahsediyorsun değil mi ? Televizyonun dahili uydu alıcısından kanalllar izleniyorsa senin dediğin sistem işe yaramaz.
@memoli arc / earc desteği varsa onu da yapıyor. HDMI girişinden geri ses veriyor TV. Yani soundbar sesi direkt TV'den alıyor, TV artık o an nereden alıyorsa.
@alipektas Bu arc / earc özelliğinin çalışması için tv, soundbar ve bağlanılan harici cihazlarda olması gerekiyor mu ?
@memoli Evet, iki cihazın da desteklemesi gerekiyor. Yeri gelmişken arkadaşa da öneri olsun hatta: arc hatta mümkün olursa earc destekli bi bar alırsa hem TV'den ses alma işi için, hem de birden fazla cihazı kullanmak isterse ve bar'daki HDMI sayısı yetmezse TV HDMI girişlerini kullanmak için avantaj elde etmiş olur. TV'sinde de arc olması şart ama. Tek yuvada olması yetiyor, TV'ye o an hangi HDMI'dan ses geliyorsa gelsin bar'ın bağlandığı arc destekli HDMI'dan bar'a iletiyor.
@alipektas Bilgi için teşekkür ederim. Bakayım benim 10 yıllık televizyonda o özellik var mıymış.
tv nin sesini özellikle kötü yapıyorlar ki soundbar alsın millet, hey yavrum heey.
TV'lerin boyutu göz önünde bulundurunca çok iyi yapmak da pek mümkün değil. Aslında yine fena değiller ama soundbar'lar türeyince ne mal olduğu daha bi ortaya çıktı gibi bi durum var.
tv'nin sesini iyi yapabilmen için tv'nin altına soundbar yerleştirmen lazım. televizyonun arkasındaki ufacık 2 tane alandan duvara verilip oradan yansımayla izleyiciye giden sesin iyi olma ihtimali teorik olarak mümkün değil.
Aynen, bende bir 72 ekran flat tüplü televizyon vardı. TV'nin arkasında boru şeklinde subwoofer vardı. Mükemmel sesi vardı. Yeni tvkerde bile o kalitenin yarısına yaklaşan görmedim.
Ses kalitesini & netliğini artırmak adına: En az 3 kanallı ve Dolby Digital çözebilen bi model almanızı öneririm. 2 kanalın üstünü sanal surround için değil de center'ın ayrı kanaldan iletilmesi için önemli görüyorum bu arada, net olması adına belirteyim. Destekleyen film & dizilerde (ki Netflix, Prime, Apple TV vs. alayı destekliyor) diyaloglar full center'dan geliyor, diğer çevre sesleri sağ soldan ayrı geldiiği için karışmıyor ve daha berrak & kaliteli ses alıyorsunuz. Bir de adam akıllı bass için (müzikte değil ama filmde) subwoofer gibisi olmuyor ne yazık ki. O sebeple subwoofer'sız önermiyorum. Apartmanda olsanız dahi geçerli bence.
HDMI destekli bir model aldiginizdan emin olun. Yoksa ikinci kumanda gerekiyor, hic kullanisli olmuyor.
Samsung q800D modeli 14k civarıydı.
Fiyatında kampanya varken o bütçeyle bunu alın. Bangır bangır ses veremez ama iş görür:
https://www.hepsiburada.com/samsung-hw-s50b-soundbar-p-HBCV000064TORX?ftid=svr5k3xj3h6w9qyu&magaza=Samsung+T%C3%BCrkiye&url_src=ios-product-detail&utm_campaign=affiliate&utm_source=influencer&utm_term=svr5k3xj3h6w9qyu&wt_inf=affiliate.svr5k3xj3h6w9qyu
Grundig GSB 910 S BLACK 120 Watt - Dahili Subwoofer Ev Sinema Sistemi
https://app.hb.biz/SXv8kSv4FnsX
Kimse sormamış ama televizyon ne ? Tv sesi ile senkron çalışması için aynı marka almanızı öneririm.
Samsung TV kullanıyorum.
Çok mühim bilgiler ve güzel ürünler göndermişsiniz. Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. 👌😊😊
@m-menguc @christian-bale @arandur @canberke @joe @fatihy @aks @memoli @alipektas @ronniejamesdio @sqn @dirigeant @ferah @sarpuli
Bende bu var memnunum ama bu para etmez...
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-30-w-bluetooth-5-0-soundbar-pm-HBC00004S9LA5