Bir iphone kullanıcısıydım. Android'e geçtim. Dünya varmış. Çok mutluyum. Hem Mİ-10 mutlu etti, hem de android. Çok sağlam iş çıkartıyor. Cihaz terminatör gibi.
Kısıtlamalar ne zormuş. Stabil yalanını yesinler. Android daha stabil. Stabil olduğunu söyledikleri IOS sürekli sorunlar çıkartıyordu. Android ise taş gibi çalışıyor. MIUI çok iyi.
Klasik İlk ios'dan android'e geçiş psikolojisi bu önce "oh be kurtuldum neymiş o öyle şuan özgürlük resmen" derler 1 sene sonrasında acaba yapmasamıydım denmeye başlar 😀
@erkanox 1 senede neye geçersen geç sıkılırsın.
1,5 sene oldu OnePlus'a geçtim yeni cihazım da onePlus olacak, Fiziksel sağlamlık ve multi-tasking konusunda iPhone cihazlarla kıyas kabul etmiyor. Bundan önce hep iPhone kullandım.
@musoter bende iphone 6s'ten s10e'ye geçtim 3 ay dayanabildim. 7 aydır i11 kullanıyorum, kafam rahat.
IOS'te ne gibi sıkıntılar yaşıyordunuz? Bir de bir iki ay kullanın bakalım aynılarını diyebilecek misiniz? 😂
Derim. IOS eişittir sorun. Eski sürüme dönme yok. JB yok. Olanlar boş.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. 🙂 Gördüğünüz kısım henüz yüzeyi, bu işin daha alternatif marketleri, custom romları vb. var. 👍
İos da cihazımda JB var . Bir kısıt göremiyorum .
Haydaaaa.... 🙂 🙂 🙂 Olmadı bu. Yüce Apple da 300 TL ye şarz kablosu almak varken Android de 30 TL ye almaya yüzün kızarmayacak mı? Cık cık cık. Yazık çok yazık.
Yüce Apple bunu hiç hoş karşılamayacak. 🙂 🙂 ha ha ha
Telefonda Android Tablette IOS yeni adıyla iPadOs. Gayet memnunum, iki platformunda güzellikleri var..
Bence tam tersi ama “zevkler ve renkler” demiyorum “ihtiyaçlar abicim ihtiyaçlar” diyorum 😀.
Google, bütün bilgilerini satabilir, kullanabilir, isttatistiğini çıkarıp sana ona göre reklam gösterip senin mutlu olabileceğin ürünleri sana pazarlayabilir. Apple'ın daha saygılı olabilme ihtimali var.
Evet bende android kullanıyorum.
Tercih meselesi ama bence telefon İphone'dur. Süpriz yok, hata yok tam anlamıyla görev adamı. Amiral gemi android telefonlarda kullandım ama bi İphone değil.
Yıllardır samsungun amiral gemilerini dolayısıyla da android kullanıyorum çok çok memmunum. Apple sadece kendi ekosistemine kapalı bir cihaz olması sebebiyle asla tercih etmeyeceğim bir cihaz. Hatalar yol değil özellikle depolamada thumbnailleri oluştururken aşırı büyük dosyalar oluşturuyor sebebini çözemedim ama bir şekilde o problemi idare edebiliyorum.
Redmi Note 8pro san iPhone se geçtim pişmanım. Android özgürlüktür ama söyle hızlı ve küçük telefon kalmadı android de
miui kötü aslında.
Hayırlı olsun. Hangi telefondan hangi telefona geçtiniz?
8 plus'dan Mi-10'a. Teşekkür ederim. Makine Terminatör.
Hayırlı olsun. Güzel cihaz. Mi4 mi6 kullandım. Iki yıldır da mi8. Mi 10 çok güzel cihaz ama iki yıldır ciddi bir gelişme yok.