Xiaomi Mi7 kendini gösterdi.
• 19:9 çentikli ekran
• Qualcomm Snapdragon 845 işlemci
• 6GB RAM / 128GB depolama
• Android 8.1 Oreo tabanlı MIUI 9



Xiaomi Mi7 kendini gösterdi.
• 19:9 çentikli ekran
• Qualcomm Snapdragon 845 işlemci
• 6GB RAM / 128GB depolama
• Android 8.1 Oreo tabanlı MIUI 9



Son bir saat içinde 135 ziyaretçi, 13 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
Arkasi donuk mix2s mi?
Sağda Mix 2S, Solda iddia edilen Mi7
@umtk mi7 daha mı büyük olcak yoksa tam tersi mi?Arkadaşım bekliyor almayı.Mix2s büyük geldi gözüne ben de 7yi bekle dedim
@vigilante bu sızıntı doğru mu bilinmez 🙂 Direkt kıstas alma derim.
iphone x çakmalığından ölmüş gebermiş bu telefon. insan ilaç niyetine özgün bir ayrıntı eklerdi.
Mi 7 bekleyen bir insan olarak başka markaya veya modele yönelmek zorunda kalacağım. Çentikli alacağıma eski püskü telefon kullanırım.
@seckincicek09 her hafta güncelleme alan MIUI işletim sistemini bırak diyorsun 🙁
Çentik çok büyük ya az daha küçük olsa alabilirdim.
Mi6'yı daha çok sevmeye başladım. 😀
Berbat.
O sağda ve soldaki 1 santimlik ekranlar mı kurtardı telefonu da o saçmalığı oraya gömdüler...
Biz apple dan kaçıyoz adamlar zorla gözümüze sokuyolar hala. Kral samsung abi, zorla fanboy yapacaklar
bu sefer olmadı
İphone kopyalayalım derken tasarımı çalmışlar,Xiaomi'den bunu beklemezdim. 😀
Gerileme var sanki
Xiaomi Mi X olmuş bu.
Çentik abartılıyor diyenler var da, bu kadar bariz iPhone X özentisi, hatta "rip-off"u diyeceğim bir cihazı alıp kullanacak olsam gider iPhone X alırım. Benim için bütün saçmalığı bir tarafa, bu bir tarafa. Saçmalık da şu: Apple o çentiğe mecbur kaldı, keyfinden koymadı. Orada minyatür bir Kinect var. Sende ne var peki? Kamera, proximity sensör, şu, bu. Tamamen şov peşindesin. Film izlerken ekranı kırpıyorsun, ne gerek var o halde iki tane boynuz koyacağım diye? Saçma sapan bir dönemdeyiz. Samsung'a helal olsun diyorum, binmedi Çinlilerin Tayvanlıların trenine.
@byrnk Xiaomi'nin iPhone X benzeri bir yüz tanıma sistemi yapabilmesi çok düşük bir olasılık. iPhone X'te kızılötesi haritalandırmadan termal kameraya kadar derinlik algılayıcıya kadar birçoğunun patenti Apple'a ait (firma satınalmaları yoluyla elde ettiler) çeşit çeşit sensör var. Xiaomi bu sensörleri mi koymuş oraya? Muhtemelen ek bir kamerayı derinlik algılamak için kullanmışlardır en fazla. Gerisi yazılım. Yazdıklarım agresif falan değil, Apple'ı da hiç sevmem, Xiaomi'yi öven yorumlarımı da görebilirsiniz, ancak ben agresif yorum yapmıyorum, siz saçma sapan işler yapan bir firmayı gereksiz savunuyorsunuz.
@byrnk Bence doğrudur bu, daha önce çentikli olacağını duymuştum. Yanılma payı saklı tabii. LG, Asus, OnePlus, hepsi çentikli. Biraz da ondan bu kadar emin konuştum. Size de iyi geceler.
Genelin aksine ben tasarımı beğendim, çentikli tasarım apple özentisi olması dışında rahatsız etmiyor beni.Evet daha özgün tasarımlar görmek beni de mutlu eder ama bu tasarımla da problemim yok.Belki de şu çentik Apple'dan önce başka bir android firması tarafından piyasaya sürülmüş olsa insanların daha az antipati besleyeceğini düşünüyorum.