Dostlar selamlar, dunku macta malum Galatasaray kaybetti fakat anlamadigim diger Turk takimlarini destekleyenler bu durumdan epey memnun gorunuyor gercekten benim acimdan anlamasi guc bir durum.
Son bir saat içinde 218 ziyaretçi, 67 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Türk takımının dışarda aldığı mağlubiyete sevinen ..
Hayir ne alaka onu da anlamiyorum. Neden bu eziklik yani. Ben Besiktasli olarak bayagi sinirlendim bu duruma.
adamlar sevinmek için aylardır galatasarayın elenmesini bekliyorlar. elleme sevinsinler, başka sevinecekleri neleri var? 😀
Ne aptallik ama 😀
İşe yeni başlayan genç zebaniye cehennemi gezdirirken kızgın yağ dolu kazanları göstermişler. Hepsinin başında, kazandan çıkmaya çalışanları diğrenle bastıran zebaniler varmış. Yalnız bir kazanın başında kimse yokmuş... Fıkranın geri kalanını herkes biliyordur sanırım.
geçenlerde düşündüm bunu, fenerbahçe stadı önünde "liverpool galatasaray maçında kimi destekleyeceksiniz?" diye soruluyor, cevaplar hep 2 şekilde geliyor; fanatizmden beyni akmış olanlar rakibini aşağı çekme düşüncesiyle liverpool'u destekliyor. ırkçılıktan beyni akmış olanlar da milli forma diye galatasaray'ı destekliyor. bu soru ingiltere'de sorulsa liverpool'ün rakibi takımların taraftarları ya "ilgilenmiyorum" ya da "iyi futbol izlemeyi umuyorum" der ki bence doğru yaklaşım da bu. ancak bu seviyeye ulaştığımızda doğru cevabı verebileceğiz ya da doğru cevabı verdiğimizde o seviyeye ulaşabileceğiz.
Liverpool'un rakipleri de liverpool'Un karşısındakini tutardı biraz forumlara bakmak yeterli hatta onların ülke puanı gibi derdi olmadığı için kendilerine bir kazancı da yok liverpool napmış taraftarlık çoğu yerde aynı mentalitede çalışırız sadece dozu azalır artar
@melburg futbol forumlarındakiler zaten fanatizmden beyni akmış olanlar 🙂 özetle fanatizm en aklı başında insanı bile aptallaştıran bir manyaklık halidir. taraftarlık değil bu, fanatizm. taraftarlık kulübünün iyiliği için destek olmak, katkı sağlamaktır, rakibini aşağı çekmeye çalışmak değil.
İzi izi tmm tmm.
Galatasaray milli takım değil çünkü.
klüp takımları milli takım değil, kazandıkları başarıların sonuçları büyük oranda klübe yazıyor, ülkeye yazan kısmı sadece ülke puanı o kadar. ülke puanı da gelecekteki turnuvalarda seri başı olup olmama veya turnuvaya eleme oynamadan direk gidip gidememe durumlarını belirliyor. yani klüp maçlarına milli maç gözüyle bakmak doğru olmaz. bu avrupa'da da böyledir, klüp taraftarları herhangi bir maçta diğer klüpleri desteklemezler. olması gerekende budur zaten.
esas yanlış olan milli takım maçlarına da klüpçü kafası ile giden veya izleyen var. kendi klübünün formasını giyip milli maça gidiyor, kendi tuttuğu külübün milli futbolcusunu alkışlarken karşı klübün milli oyuncusunu yuhalıyor. olmaması gereken budur.
futbol: milletin hobiye tatile parası zamanı yok bedava iyice diye holiganlığına sardığı bir "centilmen spor" dalı
Futbol takip etmek de bir hobidir
Galatasarayliyim,uefa kupasini aldiktan sonra oyle mac izlemiyorum.milli mac,sampiyonlar ligibuefa ceyrek finale gidecek olan takim varsa o maci izlerim..5,10 dk sonra rutin islerime bakarim
Galatasaray'ı tutmayan, GS kazansa da, kaybetse de ne sevinir ne üzülür. Kazandığı ya da kaybettiği takım yerli olmuş yabancı olmuş farketmez. Olması gereken budur.
Çooook şey yazılıp, söylenebilir ama ikisini de yapmıyorum. Tek diyebileceğim, neredeyse Neuchâtel Xamax vak'asında destek verdiğime pişman edecek seviyeye getirdikleri olabilir. Bundan başka bir şey söylemiyorum ben.
Hakem olaylarından yıllardır en çok faydalanan takım olduğu için doğal olarak nefret topladı . Ayrıca Türk kamuoyunda tepki gösterilmeyen tiyatral düşmelerin alay konusu olmasına sevindim . Herhangi bir İstanbul takımını da tutmuyorum