Güncel Sürücüleriyle Intel Arc A770
Artık ekran kartı pazarında üçüncü bir isim var. Yıllardan sonra ekran kartı pazarına dönen Intel'in, orta düzeyde rekabet yaratan ekran kartı Arc A770'i, en güncel sürücülerle test ediyor ve değerlendiriyoruz.
Artık ekran kartı pazarında üçüncü bir isim var. Yıllardan sonra ekran kartı pazarına dönen Intel'in, orta düzeyde rekabet yaratan ekran kartı Arc A770'i, en güncel sürücülerle test ediyor ve değerlendiriyoruz.
Son bir saat içinde 194 ziyaretçi, 108 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
Fişşeksin Levent abi. Dinleyelim. Sizin sözünüz bizim için senettir.
Damardan hardware 🥳🎉
AV1 için f/p kart olarak bunu veya 750'yi düşünüyorum. Zaten çok oyun da oynamıyorum artık ama yine de hem fiyatı pek düşmüyor hem de hala çok sorunlu. Videoyu izledikten sonra tekrar bir düşüneceğim.
Oyun fps testlerini karsilastirmali vermeniz daha iyi olurdu. Ekrani 3e bolup ayni sahnelerde rakiplerine göre ne yapiyor ne kadar geride ilerde çok önemli oyuncu kitle açısından. Süre olarak da video uzun. Bu kadar süre varsa eger populer 10 oyunda karşılaştırmalı test görmek iyi olurdu dusuncesindeyim güncel sürücülerle.
https://youtu.be/DFHlWQu3qSk?si=lCcCDh6NoY8hyBjD su tarz bir şey güzel olurdu.
Özlemişim.
Bu videoya çok sevindim. ARC ekran kartlarına ilk çıktığında merakla bakmıştım dikkatimi çekmemişti ama sonrasında YouTube'da Thumbnail resimleri gördüm abartılı zannettiğim ifadelerle bir daha bakayım dedim. Adamlar sürücü güncellemeleri ile inanılması güç artışlar yakalamışlar helal olsun Intel'e bence çok güzel F/P noktasına geldi şahsi fikrim bu kartlar. 3060'dan ortalama %10-20 daha iyi ama 10.000TL bir GPU bu süper valla bence.
Bazı yayıncılar, AV1 için yayın bilgisayarına A380 takıyorlar.
Mantıklıymış ama twitch'in hala av1 desteklememesi büyük komedi.
İnceleme için Levent abiye çok çok teşekkürler. Şöyle damardan bir donanım videosu izledik oh be. İntel'in ekran kartı üretmesi bana pek güven vermiyordu ama bu videodan sonra fikrim değişti. Muadillerinden bellek boyutu olarak aynı veya fazla olmasına karşın fiyatı çok daha uygun, hem de performans olarak geri kalmıyor. RTX 4060 gibi pcı-ex x8 gibi saçma sapan bir veriyolu kısıtlaması da yok, direkt X16 hızında çalışıyor. Görüntüsü de şık. İntel'in başarılı olup ekran kartı dünyasında tutunmasını çok isterim zira iki kutuplu ekran kartı dünyası kullanıcılar için çok kısır kalıyor. Bastır İntel 🏆
Güven konusunda çok çekimser olmayın; aslında, Intel ekran kartı konusunda, zamanın oldukça iyi bir başlangıç yapmıştı ama devamını getirmedi. Ben çok geri kalacaklarını sanmıyorum ama kafa kafa rekabet de etmeyeceklerdir diye düşünüyorum. Zamanında i740 kartını deneyimlemiş biri olarak yorum yapıyorum.
Vatan indirim yapmış. 10.269TL. 16GB bir kart için fena değil. 3060 yerine tercih edilir.
@gamsizm :hamdi şu fanlara bak...
@hkellecioglu :evet murat kır kır bitmez bu fanlar
Me 🤩🤩🤩
i7 3770k kullanıyorum, sanırım benim bios'da "Resizeable Bar" özelliği yok bu kartın hiç çalışmayacağı anlamına mı geliyor?
Starfield'da crash veriyormuş kart:
https://twitter.com/Sebasti66855537/status/1699903232946917725
Bethesda'da minimum gereksinimi karşılamıyor demiş. 😀
A380 incelemesi
https://youtu.be/4jAfuULIyts?si=TZHropZ0DFtg8aE8