Dün indirime girince şu katlanır bisikletten aldım 5500 lira gibi bir rakama. Bugün elime ulaştı fakat başıma bela oldu. Geroni'nin sitesinde servis bilgileri yok. Kron'un sitesinden bakıyorum aradım birkaçını. Biri dedi 1200 lira kurulum, öbürü dedi 750 lira. Ücretsiz olması gerekmez miydi? Ankara'dayım. Nasıl bir yol bulmak lazım? Yani %20 kurulum ücreti ödemek manasız geldi.
https://www.amazon.com.tr/Geroni-Foldy-Katlanabilir-Bisiklet-Kırmızı/dp/B0DHVT73FT
ucuz olmasının sebebi bu olabilir, satış sonrası hizmetlerden kazanıyordur asıl parayı
Öyle gibi görünüyor. Her an iade edebilirim. 350 lira getir kuruyum dedi bayinin biri ama çok uzakta.
@hamdi Şu anda 9400 lira diyor, çok uyguna almış gibi görünüyorsunuz, kuruluma 750 TL vermek hoş olmaz ama 'katlanılabilir' duruma göre.
@oniki aslında normal fiyatına aldık diyelim ona. Ara ara düşüyor bu fiyata zaten + giriş seviyesi basit birşey.
Ücretsiz değil diye yorumlarda uyarmışlar 🙁 Ücretten çok bana bir bisikletin kurulum gerektirmesi ilginç geldi, nasıl birşey merak ettim. (Zaten katlanan bisiklet, paramparça mı gönderiyorlar?) Hayırlı olsun.
Garantisini başlatmak için aslında. Kurmaya kendin de kurarsın belki de.
Uyguna almışsın Ho . Kurulum bedava yapmazlar
Çok saçma ya 350 lira ile 1200 lira arasında değişen fiyatlar aldım telefonda.
ya kendin kur gitsin. zaten ucuza almışsın kalitesinden memnun kaldıysa garantisi olmasa da olur. sonuç da ne olabilir ki mekanik aksam. her türlü kendin yaparsın
Bazı yorumlar var yok eksik parça çıkıyor vs diye. O nedenle tereddüt ettim biraz. Bide dandik birşeye benziyor fiyatına nazaran. En azından zorda kalırsak bi garantisi vs olsun.
@hamdi sen bilirsin de öyle hayati bi parça mesela tekeri eksik çıkmadığı sürece 3 e 5 e kendin tamamlarsın sorun değil.
sonuç itibariyle ürünün kendinisini beğendin mi o önemli. ve katlanır bisiklete ne kadar ihtiyacın var. tüm bunları gözetip iade konusunda karar vermelisin.
yorumlar kaliteli diyor bilemedim.
Ben kendim kurdum. Garantilik ne durumu olacak ki sanki. Diğer bisikletin vites attırıcısı bozuldu garanti dışı dediler. Zaten ne olsa kullanıcı hatası diyecekler.
Kendin kuramazmısın hocam
Kurarız o mesele değil de ne bileyim işte garanti mevzusu.
Türkiye'de yaşıyorsak istisnasız her şeyi kendimiz yapmayı öğrenmek zorundayız. Ahlaksız, şerefsiz esnaflara mahkum kalmaktansa kendi işimi kendim görürüm, gerekirse bir iki sefer batırır, üçüncüde temiz iş çıkartırım. Bisiklet kurulumu da çok bir beceri gerektirmeyen bir olay, video izleyerek yapabilirsiniz.
Üstad naçizane fikrim, kendini küçük ve orta ölçekli esnaf olarak tabir eden bu aç gözlü onun çocuklarına para vereceğinize kendiniz kurun geçin. Emin olun ortalama bir insan bisikletle ilgili hemen hemen her şeyi kendi halledebilir. Garantiyi de alsınlar (o paraları isteyenler) arka kapılarından içeri soksunlar 🤷🏻♂️
350 lira birşey değil de 30km yol gitmem gerekecek. Ona yanıyorum.
Ben elektrikli aldım kendim acacaktim ,neyse dedim kursunlar garanti başlasın,götürdüm kuruldu sonra demez mi 1 ay sonra genel bakıma getir ,o zaman garantisi başlayacak diye kafama s... Boşuna 20 km yol gittim
Garanti filan yok bunlarda onu bilin. Periyodik bakım diye birşey uydurmuşlar her seferinde para veriyorsun, yoksa garanti dışı kalır diye bahane uyduruyorlar. 5 liralım şey zaten al kullan gitsin.
Telefonda konuştuğum ama uzakta bi dükkan vardı. Kalktım 30km yakın yol gittim ama baya memnun kaldım. Baya düzgün bir ustaya denk geldim. 350 liraya hallettik. Bisiklet çok tatlı duruyor. Yalnız tekerlerin küçük olmasından sanırım dengede tutmak biraz zor büyük bisiklete göre. Bisiklet öğrenmesi için hanıma almıştım ama zor olacak gibi bunda. 😁