Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#DubleksPC#AceCombat8#gog#THERMALTAKE#ILL#GOW#şirket#controlSon bir saat içinde 123 ziyaretçi, 18 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Bu kaçıncı haber, sayamadım. Her gün bir ülke ya ilacını buluyor, ya aşısını. Ama ne hikmetse uygulayan yok 😀
Bir de 3 aydır "Aşı 2 haftaya hazır" haberleri çıkıyor 🙂 Biri gerçekten aşıyı geliştirse, testini vs tamamlasa kimse inanmayacak 😀
Birden fazla turevi var hastaligin, bulunan ilaclar herkes icin efektif olmayabilir yada yan etkileri agir olabilir.
Rus basını kendini övüyor işte inanmayın bunlara. 😀
TeknoSeyir: Koronavirüsü tedavi edecek ilaç geliştirdik.
Rusya son 30 yılda dünyaya faydalı bir tane şey üretti mi? Eskiden süper güç olarak anılmalarının ekmeğini yiyorlar hala. Bir iş becerebildikleri yok. Boş propogandaya devam ederler ancak.
Her şeyi dünyaya yaymak, her zaman iyi bir şey değildir. Bazı şeyleri saklamak gerekir ki diğerlerini hazırlıksız yakalayabilesin. SSCB döneminden günümüze kadar anılabilmelerinin nedeni de budur. Amerika'yı da dizginleyen budur, artık her şeyinden haberdar olduğumuz bir Rusya'nın Dünyaya bir faydası olmaz artık, olmuyor da zaten; Amerika'nın yediği haltları görüyoruz işte!
SSCB zamanında, SSCB Suriye'de iken Amerika'yı Suriye'de görebilir miydiniz?
2 aydır İrandan Rusyaya hemen hemen her ülke ilaç bulduk aşı bulduk açıklaması yaptı ama ortada bir cacık yok amaç ne anlamıyorum.
Bulmak başka şey, kullanmak bambaşka bir şey.
@lterlemez Şu anda bulup kullanılır halde olan ilaci kullanmıyorum diyemez hiçbir ülke demezde zaten deli para kazanır hadi diyelim ben istemiyorum para vermicem kimseye dedi savaş çıkar .
@kizilsakal; Savaş çıkartmaz, hiç bilinmeyen bir olay değil (virüs tanınmıyor olabilir ama biyolojik olarak çözülmeyecek de bir şey değil, sadece biraz daha zaman alabilir). Kaldı ki önce kendi insanları için kullanmak isteyecektir, ayrıca vermek istemeyebilir.
@lterlemez Yok soykırım yapmış olursun vermem dersen buda suç. Ayrıca vermediğin an diğer ülkeler ele geçirip kopyalar ve kimseye hak iddia edemezsin öyle basit değil. Ben tedavisi aşısı bulunmaz, bulunamaz demedim ki, ne hikmetse bütün ülkeler bulduk diye açıklıyor dedim.
Rusya devlet propagandası yapıyor. İnanmayın.
Yaw he he, davay davay...