Ankara'yı acayip şekilde sinek bastı. Ben bu kadar olduğunu görmedim daha önce.
Sineklik için fiyat aldım. Sürgülü olacak şekilde.
Kapı için adet 2250 TL
Pencere için adet 1850 TL
Nasıldır sizce yaptıran oldu mu yakın zamanda?
Ankara'yı acayip şekilde sinek bastı. Ben bu kadar olduğunu görmedim daha önce.
Sineklik için fiyat aldım. Sürgülü olacak şekilde.
Kapı için adet 2250 TL
Pencere için adet 1850 TL
Nasıldır sizce yaptıran oldu mu yakın zamanda?
Son bir saat içinde 298 ziyaretçi, 60 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
Yuh.
Biz bizi s**eriz Türkiye’m 🇹🇷
Alüminyum profil pahalı, burada dediğiniz fiyatlara da yok. Maalesef dandik bir şey ama çok para ediyor.
Ben 1 ay önce 1300 liraya tek pencereye yaptırdım istanbulda.
Fiyat normal geldi bana, maalesef. https://kamatas.com/ burdan alıp kendin yapabiliyorsun. fiyatları burası ile karşılaştırabilirsin.
Ben de bakıyordum, bu site iyi oldu. Teşekkürler.
Buradaki fiyatlara göre, gönderideki fiyatlara kurulum dahilse normal.
@orcunfix bilir maliyetlerini
Kaliteye göre çok farkediyor. Ama orta iyi kalite malzeme ve tül ise fiyat kötü değil güzel.
Çok yağış aldı diye galiba sinekler arttı hocam.
Şoktan aldım geçen adet 60₺
geçen hafta 4 pencere 2 kapı toplam 11.000 TL verdim.
Bizim evde akordeon tipli olan var, işe yaramıyor. Yürüyebilen böcekler üstteki ve alttaki boşluklardan iç tarafa geçiyor. Ayrıca artık düzgün de katlanmıyor, bazı yerler parçalandı.
Biz de kullandık bir ara (o evde panjur vardı, katlanmayan çok kullanışsız olurdu), hiç boşluk yoktu, dilimlenmiş ekmekten sonraki en iyi keşif diye bakıyorum, sizde belki ölçü yanlış alındı, montaj yanlış yapıldı. Normale göre biraz daha dikkatli kullanmıştık onu hatırlıyorum, bozulmasın diye.
@oniki Ben içeri doğru açılanları beğeniyorum, ama yapan bulmak zor. Dezavantajı pencereyi biraz daraltıyor, ama istediğin zaman çıkarıp yıkayabilirsin veya tellerde sıkıntı varsa götürüp yaptırabilirsin. Dışarı doğru açılanlar çok rüzgarlı zamanlarda klipsler kötüyse açılıp duruyor, kilitli bir mekanizma lazım. Panjur veya balkon için ise alan varsa sürgülü tipi seçerdim.
kardeşler alüminyum sineklik uygun fiyatlıydı, ivedikte. Araçla gider alırsınız.
Fiyat normal.
Kişisel önerim; dümdüz sineklik alma, toz ve polen filtreli sineklikler var, onlara bak.
Herkesin yorumunu okudum teşekkürler ederim.
Başka birinden daha fiyat aldım
Pencere 2500
Kapı 3000 dedi.
Bende ilk görüştüğüm yerle anlaştım yarın gelip ölçü alacak 5 güne kadar da takacak. Bir kısmını şimdi ödeyeceğim bir kismina da bir ay sonra o açıdan da iyi oldu.
niye sinek bastı yahu Nato yok mu? Bitirselerdi hayvanları