geçenlerde bir arkadaş booking den yer ayırtmam lazım; kartım aileye açık, hanım sorun çıkarıyor falan dedi.

neyse, yapalım edelim dedik. sonra bir arkadaşım için ayırtmam lazım ama ödeme yapamıyorum falan dedi, başta gönlüm razı olmasa da paypal olduğu için bir şey olmaz diyip kabul ettim.

len nereden böyle bir hata yaptık bilemiyorum, ikinci sefer de yine aynı taleple geldi ki kendisi için bile değil.

hadi bu sefer de olsun falan dedik; booking in rezervasyon sorunları, ödeme sorunları ve arkadaşın giriş çıkış saatlerine bakmayıp rezervasyonu iptal etmesi vs yüzünden tonla işlem oldu.

bir taraftan kart limiti doluyor, bir taraftan rezervasyon ödeme hatalarının ücretlerinin yatması uzun sürüyor, bir taraftan yanan rezervasyon ücretlerini sonra vereceğim falan diyor.

işte böyle böyle derken hala yanan rezervasyonun ücretini verecek, 1 ayı geçti galiba. geçenlerde yine aynı konu ile geldi, kart limiti vs dedim ki zaten öyleydi. konu bizim borca gelince yok çocuktan alamadım vs muhabbetine çevirdi.

konunun sonuna gelecek olursam; insanlar iyi niyetinizi bulunca kullanmakta hiçbir sajınca görmüyor, en azından kendi çevremdeki hatrı sayılır bir insan topluluğu için böyle.

gelir giderim belli yıllardır, absürt bir girdi çıktı vs hiç olmadı bu güne kadar ama sırf birileri arkadaşımız diye yardımcı olmak için olan düzenimizi de bozuyoruz.

üzüldüğüm kısım ise herşeyin farkında olarak hala iyi niyetimin sönürülmesine göz yummam. biliyorum halbuki bir sefer sorun olmasa ikinci sefer sorun olacağını.

sonuç olarak gene iyi niyetten birkaç gün konaklama ücreti kazık yedim şimdilik; öder mi ya da ne zaman öder onu da bilmiyorum. halbuki sanane milletin rezervasyonundan, kendi kartını kullanmak çok sorun oluyorsa yaptırmasın işlemi.

BeğenFavori PaylaşYorum yap