Reyiz bu sefer haklı 😀
Son bir saat içinde 69 ziyaretçi, 17 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
600 lira verdiği 3 oyunun sadece 1 tanesi 2 bin lira değil mi 😀 Ölücü reyiz.
İkinci el hep öyle yalnız. Beyaz eşya satsan adam senden ölü fiyata alıp üstüne en az bir tane daha koyacak şekilde satıyor.
Yani bu durumda ya adamı dışarıda yakalar sorarsın satmaktan vazgeçerse vs. Diğer bir ihtimal adap satıp gittikten sonra satıcıya teklif edersin işte üçüne şu kadar fazla veriyim ama 100 lira fazlasına da vermez haklı olarak. Belki 300 fazlasına alırsın. O da birşeydir. 😀
Dükkan sahibinin gözü önünde böyle bir teklifte bulunmak hakikaten ahlaksızlık. Yani bide tehlikeli bunun için adam vururlar bu ükede.
Başka biri olsa dayak yerdi herhalde o 100 lira daha fazla veririm diyen kişi.
ölücü çok yaaa bu adamda cd yi pantolonla silmek nedir.
Satmasınlar zorla almıyor ki adam bazıları oraya kendini göstermek için gidiyor oyun bahane
efendi efendi görüş bildirmiş helal olsun
Yemin ediyorum bunu başka dükkanda yapsa dayak yerdi. Beklediğimden çok daha efendi şekilde karşılayıp açıklama yapmış.
Ölücü reis 🙂
Ben birkaç tane esnaf dolaşmıştım. Genel olarak benzer fiyat veriyorlar. En mantıklısı ikinci el ürününü dışarıda alıp satmak.
Telefoncuya, spotçuya falan çok acil durumda kalmadığı sürece bir şeyler satan insanlar anlamıyorum, telefoncu 10 liralık telefonu senden 4 liraya almaya çalışacak, sen internetten 6 liraya 1 haftada satarsın, 600 liraya satılacak oyunu 800 liraya çok kolay satarsın, bunun uğraşmak istememekle alakası yok, ya oraya adamın dediği fiyatı kabul etmek için gideceksin ya da kendin satacaksın, alım satım yapan herkes çok feci fiyat kırıyor.
kapitalist ticarette ahlaki değer arayan pollyanna
Çok ölü fiyat verdi evet ama dili ile çok güzel anlattı durumu. Böyle güzelce derdini anlatan insanları severim.
Verdiği fiyat oyunların ne kadar rafta kalacağı ile alakalı olabilir.
hayatında kendisine ait işyeri olmamış insanlar adama ölücü diyorlar. napacak 200 liraya alıp 210 liraya mı satacak?
manyaklık bence,bırak insanlar gelsin reklamını yapsın ,konuşsun alış isterse veriş yapsın artık satış sadece senden mal alması değilki bunu bile göremiyor ama ticaret yapma kafasında 🙂 çağ dışı bir kafa adamdaki !