Borsa işlemlerim için Ziraat bankasını kullanıyordum. En temel işlevi bile yerine getirmekten aciz bir uygulama ve yönetim anlayışı var, bu sabah lanet ettim.
Sizin kullanıp memnun olduğunuz bir banka var mı? Mümkünse al sat dışında ekstra bir komisyon ve ücret talep etmesin benden.
İş bankası
Onda da gariplik var. Telden halka arza katılmak istediğimde hata veriyor ama detayını söylemiyor, webten sorun çıkarmıyor. Uygulama ara yüzü de zor bence.
@bobafett Mesai saatleri dışında aldırmıyor. Onun dışında telefondan alınabiliyor. Şöyle bir durumu var gerçi, mobilden hisse almak için portföy almanı istiyor önce. Portföy bakiyenden hisse alıyorsun. Web'den girersen istemiyor hesabındaki bakiyeyi kullanabiliyorsun. Bunlar dışında bir sorun yaşamadım henüz
Denizbanka buyrun gelin 2 kat lanet ederiz birlikte. Dun fıtık etti beni. Donuyor, Uygulamaya gir çık yapıyorum, aktif oturumun var diyor, gir peki diyorum, 3 sn sonra uzun süredir işlem yapmadıgınız için çıktık diyor. Hisse senedi sekmesine tıkladığımda ne olacak belli değil. Gedik yatırım iyi dedi arkadaş. Araştırıp geçeceğim. Birde banka dünyanın komisyonunu alıyor. 10binde 2 alan yer varmış. Biri yazmıştı x te ama neresi diye sormuşlar cevap yok.
Teşekkür ederim. Aklımda benimde Denizbank vardı yazdıklarınızdan sonra orasınıda eledim şimdi.
garanti iyi gibi
Vakıf iyi.
Ziraat pişmanliktir 🤓 Garantiye geçtik biz de
YKB ve İş ile tecrübem var ama o zamanlar YKB ile başka konularda sorunlar yaşadığım için İş'e geçiş yaptım. O gündür, bu gündür İş'teyim. Sıkıntım yok, sadece saklama ücretini, uygun hesabınızdan, onayınız olmadan bloke koyup, tahsil ediyorlar o kadar. Böyle bir zorunluluk yok, SPK ve Takasbank tarafında da zorunluluk ve yaptırım da (yatırımcıya da aracıya da) yok. Sadece, yatırana kadar işlem yapamıyorsunuz ama İş Bankası bazı konularda çok gıcık, o yüzden arada itiaraz edip, devam ediyorum.
Midas
Denizbank.
Denizbank kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim borsa kısmı çok iyi.
Yukarıdaki biri de lanet okudu Denizbank'a? 🤔
@alpi350 bilemem ben şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım. Android kullanıyorum iphoneda vs nasıldır bilmiyorum.
Piapiri'yi tek geçerim. İçinde her şey var. Tüm halka arzlar var, Midas gibi sadece bazılarında değil. Fon işlemi yapıyorsanız o da var. Hiçbir ekstra ücret almıyor. Komisyonları da çok düşük. Kesinlikle denemenizi öneririm.