Mng kargo sağolsun Amazon gönderimi başkasıyla değiştirmiş. Apple Watch yerine deodorant geldi. Annem de benim sanıp videosuz açmış. Kutu etiketi ve ürünle beraber fotoğrafı çektim. İade kodu oluşturdular ama genel merkez Apple Watch yerine kutuda deodorant görünce iadeyi nasıl kabul edecek bilmiyorum 🤷♂️
Müşteri hizmetlerine göre sorun olmaz dediler bir tek o konuşma ve fotoğraf var kanıt olarak. Hiç böyle bir durum yaşayan oldu mu? İlk defa başıma geliyor üstelik amazonda..
teslim esnasında kod yada imza almışlarmı hocam
@aliytrklkmz teslime dair imza var ise biz ürünü teslim ettik diyip sıyrılma ihtimalleri var kargo firmasının, o sebeple soruyorum
Asıl soru senin Watch'u alan ve deodorant sipariş veren ne yapıcak acaba?
@aliytrklkmz Maalesef satıcı ve gönderici Amazondu. Agt verseler sorun olmazdı ama Mng vermişler sorun çıktı.
Benzer bir aile ferdi tarafından teslim alınan kargoda, ürünün kutusu boş çıkmıştı. Daha önce satın alınmış, içeriği alınarak iade edilmiş yahut Amazon çalışanı tarafından içeriği çalınmış bir ürün kutusu yollamışlar kısaca. Onlarca kez mesaj attım, yazıştım. En son kendilerinde sorun olmadığını, ürünün tarafıma yollandığını, üstü kapalı bir şekilde hırsızın ben olduğumu ima ederek olayı kapattılar.
Haydaa 3-5 lira değil ki peşine düşmesek.
Kargocunun organizasyonu olabilir.
Hepsiburada benin iPhone 14 u kargoda çaldırdı. Hemde Hepsijet ile geliyordu ve son teslimat şubesine gelirken çalmışlar. Son noktada araçtan çıkmadı kargo.
Ben para iadesi aldım 3-4 gün sonra ama beni 3-5 ay sonra kargo şubesi aramıştı teslim aldınız mı vs diye.
Galerimde duruyor. İlk yaptığım iş o oldu.
Evet.
Geçmiş olsun. Bu kargo e-ticaret işlerinin tümden yeniden tasarlanması lazım. 30-40 yıl öncenin sistemleri iş görmüyor. Ödeme sistemi, kargo vs. hepsi sil baştan yapılması lazım. En basitinden kargonu kendin al deniyor, bu imkansız bir şey. 40 kargo alsan 41. işin çıkar alamazsın.
@fikri Anladım umarım sorun olmaz. Barkodlar karışmış gibi duruyor. Annem açmasa ben videolu açardım belki ama annem ben yokken açmış.
bana da hepsiburada da oldu...5 tane fener aldım, yerine kablo tutucu şeklinde 5 parça lastik vida geldi...dalga geçer gibi...toplam 33 tl ödemiştim...hepsiburada dediki, firmaya iade etmen lazım...dedim ki adamlar zaten önemsemiyor, size yolasam...yok...o zaman ne anladım...sen saçma bir durum yaşanıyor, önlem almıyorsun