Oh oh suyundan da koy. Ne suçu Hindistan'da geçiyor olaylar 🙂
https://twitter.com/benutandim2/status/1668983321165012994?s=20
Teknoseyir gündemi
#TVtavsiyesi#edevlet#5090#kutusugörüldü#4090#Windows11Beta#Windows#origin#Ferrari#denemeSon bir saat içinde 211 ziyaretçi, 81 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2025 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Klasik Hindistan. Geçen Amazon'dan bi köri baharatı almıştım, bi baktım paketin üstünde menşei Hindistan yazıyor. Direkt çöpe bastım.
Masala çayı almak istedim de güvenemedim.
@mest Menşei Türkiye'yse al da, yok eğer Hindistan'sa hak ettiği yer çöp sadece. Gerçi bizde de süt banyosu yapan vardı da münferit olay olduğuna inanmak istiyorum
@protego yok abi münferit.
Hindistan'da bunun yanlış olduğunu bile bilmiyor insanlar. Normal bu onlar için. Dünyanın bir götü olsa Hindistan olurdu.
@erhanm 🤣🤣
@erhanm Ağızımdaki çayı ekrana püskürtüyordum 😀
TR'de helva üreten tesisler de yaklaşık bu şekilde üretim yapıyor.
Suyun rengi şahaneymiş 😀
Ayağıyla niye karıştırmıyor ki bu adamlar, ayakları yok mu. Yani hindistan lezzeti o ayaklardadır 😂😂😂
Çalıştığım şirkette büyük oranda Hint çalışan var. Gerçekten temizlik anlamında aramızda dağlar var. Sağolsunlar öğle yemeğinde beni bazen davet ediyolar, getirdikleri yemekten ikram ediyolar ama hiç yemedim bugüne kadar.
Hintlilere bişey olmaz, b.kun içinde yaşıyorlar.
Ugur Dundar'in baskinlarini izlemis nesilden biri olarak ilk bastaki kovadan kovaya aktarma kismi disinda el degmeden yapilmis bir uretim gibi geldi bana. "Nasil yapilmis", "Inside the factory" tadinda izledim.
Karbon emisyonunu dusurmek icin dukkanin kapisini acik tutup sogutma masrafini azaltmislar. Daha az boya tuketmek icin duvarlari uzun sure once, yariya kadar boyamislar. Illa ki biraz toz toprak oluyordur ama kuresel isinma olsa daha mi iyi? 🙂
Hindistan'da olunca suç olmuyor mu?
yeterince temiz yaptılar, napsınlar daha....belki sepet işi bozdu
Tiksinç ama hasta etme ihtimali yine de çok düşük o yüzden yaygınlaşıyor bu hassasiyetsizlik. İnsan ağzından mikrop virüs sisteme giremeden mideye giderse asitle yokoluyor v.s. sonuçta ölmez hastada olmaz yiyen yüksek ihtimalle.