Merhaba #akış #TeknoYardım
Arkadaşlar halen iPhone 11 alınır mı? İkinci el fiyatları bile 15K civarında, sıfır fiyatlarına çok yakın ama alınır diyorsanız sizce en fazla ne kadar bütçe ayırılmalı? Yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Merhaba #akış #TeknoYardım
Arkadaşlar halen iPhone 11 alınır mı? İkinci el fiyatları bile 15K civarında, sıfır fiyatlarına çok yakın ama alınır diyorsanız sizce en fazla ne kadar bütçe ayırılmalı? Yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Son bir saat içinde 169 ziyaretçi, 106 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
Bence alınmaz.
Valla ben hala 11-12 bine S20 FE alır keyfime bakarım. Aradaki farka kulaklık, saat ne istiyorsan komple ekosistemi alırsın. Elma hastalığı olanlara ters tabi bu mantık. Ona birşey diyemem. 😅
Alınır niye alınmasın ama mutlaka 128 den büyük olmalı.
14 çıkmış 11 alınır mı? Çok ucuza bulunursa belki alınır
Ben o bütçeyi çıkarınca alacağım. 🙂 Alınır.
Alınır. F/P hala.
Alınır geçen haftalarda 2 adet aldık.
Alınır ama almışken 128 GB al mutlaka.
Bu fiyata ips ekran 64 gb alınmaz
Alınır, 3-4 yıl daha kullanılır. iPhone 7’ler dahi pek sorun olmadan kullanılıyor. Sıra 11’e de gelecek ama bence daha var 😀
7’yi bırak hala 6-6S kullananlar bile var. 😂
@behzat 6s kullanıyorum. Yeni telefon almam için bir neden yok. Herşey akıyor. Kamera 4k30fps çekiyor. Yeterli hala.
iPhone 3GS'den beri iPhone kullanıyordum. 1 sene önce malum fiyatlardan dolayı Android kanadında Redmi Note 11S modeline geçtim ama onu da yakın zamanda sattım. Şu an telefon bakıyorum açıkçası, 10K bütçe ile bakıyorum. İkinci el iPhone 11 128 GB ya da Android tarafında bir seçenek söz konusu olacak. Android için 2022 cihazlarını almak istemiyorum. Redmi Note 12 ailesini bekliyorum en yakında, gerçi onun da ne zaman çıkacağı hala belli değil. O yüzden iPhone 11'mi alsam diye düşünüyorum.
Alınmaz.
Neden
O zaman şöyle sorayım, 10K bütçe ile ikinci el iPhone 11'mi alınır yoksa o fiyat gamında şu an Hepsiburada gibi mağazalarda karşıma çıkan Redmi Note 11 Pro'mu?
Redmi note 10 pro 256 gb