Yıllardır ortalıkta söylemleri dönen Motorola Razr katlanabilir telefonun ilk somut görüntüleri ortaya çıktı. Razr, render görselleri ile değil bu sefer sertifikasyon belgelerinin ortaya çıkmasıyla beraber artık gerçek bir ürün olarak karşımıza çıktı. Katlanabilir telefonlar konusunda kartlar yeniden dağıtılıyor. 😀










Çok kaba değil mi ya. Eski tuşlu katlanan telefonlar bundan daha kibardı 🙁
Neden katlayıp kalınlaştırma ihtiyacı hissedeyim ki? Bir çözüm bulmuşlar ama sorun yok.
İstersen katlama.
Gayet büyük bir sorun var aslında. Piyasada küçük boyutta telefon kalmadı. Telefon ekranları gereksiz şekilde büyüdüler. Bacağımı her kaldırdığımda cebimdeki telefonu kanırtmaktan yoruldum. Sizin için olmayan sorun ben ve benim gibi küçük telefon kullanmak isteyenler için çok önemli aslında.
@mahia-ucar ön- arka kamera olayı da bitecek tek kaliteli kamera koyacaklar selfie çekerken daha güzel çıkacağız 🙂
Kırılma riski olmayan ekran ve katlanıp daha küçük yer kaplaması da güzel artılar. Daha ilk ürünleri görüyoruz. İleride daha da iyi tasarımlar gelecektir. Ancak bu motorola bugüne kadar gördüğüm en başarılı tasarım gibi duruyor. Yalnız önemli bir eksik var. Bir dış yüzüne küçük bir ekran koymaları iyi olur. Telefona gelen bildirimlere veya saate bnakmak için aç-katla yapmak istenilmez. Meizu 'nun bazı modellerinde yaptığı gibi ikinci bir küçük ekran çok işe yarar.
Çok seviyorum şöyle cihazları.
2003'te çıkan efsane Razr V3 tasarımına sadık kalınarak tasarlanmış.
Güncel Spotify'ı ve tercihen Whatsapp'ı çalıştırabilen öyle bir telefon bulursam yıllarca kullanırım.
https://teknoseyir.com/durum/1172561
Biryerde katlanma varsa orada muşamba dayanıksızlığında çizilebilir ekran vardır
Cebinde cantanda zaten kapali duracak neden cizilsin