Para için yaptığınız en çaresiz şey neydi?
Benim Universite kaydım vardı. askerlik belgesi almak için askerlik şubesindeydim. Taksi parasını askerlik şubesindeki askerlerden toplayıp almıştım.
Son bir saat içinde 111 ziyaretçi, 27 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
sölersem banlanırım 😂😢
Abilere ablalik mi yaptin
@3dfx sen kötüsün
@aliytrklkmz sen git pis insan
mekanlarda muzik yaptigimiz donemde gelen hatunlarla muhabbet etmek zorunda kalmak.
Keşke üniversitede okurken tek derdim bu olsaydı. Biz hatuna hasret yaşadık mühendislik fakültesinde. Kantine kız girince bir birimizi dürterek uyarırdik. Sınıfın tek kızın da benden daha fazla sakal vardı.
@ufkabakan 😀 egitim fakultesi cok guzeldi sende gelseydin keske 🙂
Taksi için para toplamak mı? İyi limuzin kiralamak için para toplamamışsın :))
Son kayıt için son 45 dk. Ümraniyeden acıbadem'e gitmem lazımdı yoksa 1 yıl daha uzayacaktı. tüm paramı başka askerlik şubesini arıyarak bitirmiştim. Hatta taksiciden okulu aramıştım biraz geç kalacağım lütfen bekleyin diye.
Kartta 28 TL kalmıştı. Farkında değildim var sanıyordum 🙂 Aylık harçlığım bitmiş, memlekete gidicem 🙂 Atm'den de 25tl çekemedim. Otobüs parası da 25tl. 20tl çektim. Arabaya bindim. Utandığımdan söyleyemiyorum da. Sonra abi bana bakarak "vermeyen kaldı mı" dedi 🙂 Ben gittim yanına durumu izah ettim. Abi önemli değil be kardeşim sen söylesene diyerek sorun etmedi. Ama yolcular da duydu. Bir tane teyze babamın sağ olup olmadığı sordu 😂. Geldik otogara, arabadan indim. Bir tane abi ; "kardeşim beni almaya gelicekler arabayla seni de bırakalım istersen, eve nasıl gidicen" gibisinden sordu 🙂 Ev otogarın karşısında bu arada 🙂
@nostromo 🙂 Ayakta Superstar, elde iPhone ama babam rahmetli, kardeşlerime de ben bakıyorum, kız kardeşim kulüpte çalışıyor falan 🙂 Mendil açıp dolaştırıyorum 🙂
hala arkadas demeniz ilginc 😀
Ben bir daha o kişile konuşmazdım .
Para için neredeyse hiçbirşey yapmadım, genelde parayla işim olmasın diye çok şey yaptım, çok yürüdüm mesela ya da çoğu zaman öğle yemeği yemedim. Para için yaptığım en çaresizce şey müşterilerle uğraşmak, dünyanın en aciz şeyi olabiliyor bazen para için müşteriyle uğraşmak ve maalesef hala yapıyorum.
Zevk almadigin, insanlarin birbiriyle konusmadigi, is yapmak icin baskalarini beklemek zorunda oldugun ama is yapmiyorsun diye firca yedigin, gene ise gidecegim diye kabus gördügün bir yerde calismak
Şeytanla arkadaş olsan çıkarıp 5 lira verirdi
Otobüs param yoktu bulunduğum yerde sokakları dolaşarak yerde para aradım ve toplamda 1.50TL buldum, şoför kabul etti sağ olsun.
Adana belediye başkanına telefonda başkanım çekmiştim. Hiç sevmem o adamı, bir sürü yolsuzluk haberi vardı.
Sen makamına saygı göstermişsin. Ki doğrusu da budur.
Her zaman aşırı tedbirli biri oldum. Hiç öyle sıfırı gördüğümü hatırlamam. Hiçbir zaman varlıklı ya da aşırı rahat bir hayat yaşamadım ama param azsa ona göre yaşadım. Genelde arkadaşlarım da ya benim maddi durumumda ya da varlıklı ama anlayışlı insanlar oldu hep. Hiçbir zaman arkadaş çevremdekiler şunu yapalım derken kendi maddi gücüne göre öneride bulunmadı, hep en az maddi güce sahip arkadaşa göre yaşadık ya da onun payını arada ona da hissettirmeden biz hallettik ya da benim payımı hallettiler.
Hiç unutmam, Üniversitede bir ara parasız kaldığım bir dönemde parasızlıktan gezmeye çıkmayıp arkadaşları ekiyordum, sağolsunlar durumu farkedince onlar da çıkmadı beraber evde takıldık😀Güzel arkadaşlar edinin beyler.
Cep harçlığım için 90 larda lise döneminde okulun yanındaki internet cafede çalıştım. Sınıf arkadaşlarımın pisleyip çıktıkları tuvaleti arkalarından temizlemem gerekiyordu...
Orta okul yıllarında, cebimde sadece otobüs bileti ile okula gidip gelirken, evimizin semtine giden otobüsleri birden bire özel halk otobüslerine devretmişler. Sabah otobüse verecek para buldum ama akşam dönüşte param yoktu, semtimize en yakınındaki biletli otobüse binip 10km yolu sırtımda, elimde çantalar ile 2 saat yürümüştüm.
İşin garibi, bunları yaşadığım okulda, sınıfımda, şoförlü Mercedes makam arabasi ile okula bırakılan arkadaşım da vardı, benim gibi kapıcı, işçi çocuğu da.
Daha çok çıkar bu tarz anım ama hatırladıkca canım sıkılıyor.