Paylaş Paylaş

Vahşi Batı'nın en meşhur oyunu Outlaws

Outlaws efsanesi nihayet Tozlu Raflar'da. Macid'in en sevdiği oyunu izleyicilerimizden Ekrem Kaya, satın alıp gönderdi. Western oyunlarının şimdi bile çok az olduğunu düşünürsek, 1997 yılında bu türde bir oyun altın değerindeydi. Oyun birçok açından kendine has özellikler taşıyor. Müzikleri ve hikayenin anlatımı bugün bile oynayanların aklında.

BeğenFavori PaylaşYorum yap
  • Kutay

    1nceleme 1ç1n teşekkürler 🙂

  • ccemboz

    93 doğumluyum ve oynadığım ilk oyun sanırım outlaws'dı. her bölümü her anı her müziği hala kulaklarımda. muhteşem bir inceleme, çok teşekkürler

  • cihat emre @cihat-emre

    murat beyın damadın annesınde burma bılezık demesını bekledım hep 😀

  • rew06

    Virtual box ile Xp kurup oynanır mıydı?

  • Umut

    Where are you Marshall :))) vay be....

  • Özhan Özkan @ozhan-ozkan

    güzel incelemeydi teşekkürler, ufak bir hatırlatma olarak; bir de desperados vardı kovboy oyunu olarak 🙂

  • Retro Sinan @retro-sinan

    Ooo harika bir inceleme olmuş. Outlaws harika oyundur gerçekten efsane oyunlar arasındadır. Ellerinize, ağzınıza sağlık ...
    Sağlık çantaları hakikaten turtaya benziyor 🙂

  • Ziyaretçi

    güzel bi inceleme olmuşş

  • Akgün Yüksel @akgun

    Ilk bolumu cok sikiciydi. Ama ilerledikce muzikleriyle beraber bagimlisi olmustum. Cd lerindeki tracklari arabada dinlerdim. Ha birde quake2 nin muzikleri efsaneydi. Muhtesem bir oyundu outlaws. Tozlu raflar da efsane olacak bu gidisle..

  • EMRE

    Güzel bir tozlu raflar bölümü olmuş TEŞEKKÜRLER

    Bu arada Levent abi hazır konu oyunlardan açılmışken Bioshock infinite yi bekliyordunuz ve beklediğinize değdi galiba oyunun puan ortalamaları çok iyi bioschock inlemesinde bulunmanız güzel olur bence eğer sizin içinde uygunsa

    Saygılar.

  • cevat candar @cevat-candar

    bir de grim fandango vardır, adventure tarihinin en önemli 3 oyunundan birisi.

  • ÖMER FARUK VAROL @omer-faruk-varol

    Eskiye döndüm... Tebrikler Teknoseyir... Ekrem Kaya Arkadaşımıza da teşekkür ederim bir izleyen olarak...

  • Ahmet Yücel

    Levent Abi'nin Tozlu Raflar için söylediği birşey vardı, 24 25 yaşında biri Commodore 64 alıp, "bizim zamanımızda böyleydi" dese taşlarlar onu diye; Macid'de bunu bildiğinden birde Levent Abi'nin tersinde olduğundan bayağı bağlama çekti 😀 şaka bir yana ama sağolsun güzel bir bölüm olmuş, teknoseyir izleyicisinin potansiyeli; elimizden ne geliyorsa yapalım.

  • Büyülü Rüzgar

    Lucasarts'ın Lucasarts olduğu bir devir. Buram buram Spagetti-Western temalı bir oyun. Öncesinde böyle bir oyun yoktu. İlkti. Müzikal parçaları İyi-Kötü-Çirkin serilerini çok andırır. Müzikleri besteleyen, belli ki Ennio Morricone'den epey bir feyz almış.

    Lucasarts oyun piyasasında özellikle adventure-aksiyon-simulasyon kategorileri içerisinde akılda kalıcılık anlamında hep ilklere imza atardı.386 döneminde oynadığım Indiana Jones serileri (Last Crusade, Fate of Atlantis) adventure dünyasına yeni bir hareketti. Oynaması zordu ama bir o kadar eğlenceli ve öğretici idi. İngilizce sözlükle beni tanıştırmıştır. Harrison Ford'u, Sean Connery abimizi piksel piksel görmenin, mouse ile etkileşime girmenin verdiği duygu bambaşkaydı.

    İlk aklıma gelen, simulasyon dalında bir "Rebel Assault" vardı. Film sahneleri içerisinde etkileşimli oyun deneyimi sunuyordu yanılmıyorsam. Bunun muadili var mı?

    Nedendir çok anlayamadığım, Outlaws kadar kendini belli edemeyen harcanan bir oyunları daha vardır bu firmanın. "The Dig". Bilim kurgu temalı bir adventure. Hatta oyunun senaryo yazarları içerisinde Steven Spielberg'de vardır. Point&Click tarzı olması neticesinde kolay ama fantastik görselleri olan bir oyundur. Levent hocam, bilginize. 🙂

    Bu videoyu izledikten sonra anladım ki eski yıllar hakikaten daha masum ve güzelmiş. Multi kavramı olmayışı, multiyi geçtim internetin bile olmayışı neticesinde oyuncular kollektif olmasa da münferit bir vect ile oyunlarına sarılır, hafızalara kazırmış. Tarif etmek çok zor.

    Bugün oynadığım yeni çıkan oyunları iki hafta sonra hatırlamayacağım. Hatırlayamam da! Çabuk tüketilen, saniyede kaç fps olmuş kaygılarında, directx kavgalarının içinde hercümerç olmuş bir sektör. Kim, niye hatırlasın. Lucasarts'ın ve diğerlerinin kişiliklerini kaybettikleri bir devirdeyiz artık.

    Velhasılıkelam, o güzel insanlar o güzel atlarına binip gittiler. Bizim Marşıl Efendi gibi.

    İnceleme için Teknoseyir ekibine çok teşekkürler. Sevgiler.

    Burak ÖZTAN

  • Ready2Go

    hatirladim bu oyunu zamaninda arkadasimda beraber multiplayer oynamistik. outlaws i cok duydum ama bunun o oyun oldugunu bilmiyordum. w95 oyunlarini sorunsuz oynamak ve fraps almak icin vmware kullanabilirsiniz. sanal isletim sistemi uzerinden saniyorum tam ekranli oyunlari bile oynayabilirsiniz.

  • mav1li

    Geçenlerde windows 7 de demosunu oynamıştım. 🙂 Efsane hala içimizde yaşıyor.

    Abuk subuk oyunların devamını yaptılar. Böyle efsane oyunun devam oyunu gelmedi. 🙁

  • Recep @recep

    Yüzümüz güldü sabah sabah. Elinize sağlık.

  • Canokan

    allahım sana geliyorum nasıl bir incelemedir ya muhteşem ellerinize sağlık

  • Gıyaseddin

    Levent abi ne komik adam yahu 😀

  • Adamın biri

    İncelemelerde en hoşuma giden yer girişteki toplu gülme olayı 😀 Fena ya

  • Emrah Yörük @emrahnomad

    hell on wheels tadında bir oyun gibi gorunuyor.

  • muad'dib

    Defalarca demosunu oynamıştım. Tam oyunu oynamak içimde hala uktedir. Burada bahsedilmeyen ve bence en güzel özelliklerinden biri o zamanlar çok başarılı gelen üç boyutlu ses kullanımıydı.

  • emirclio @emirclio

    Bende levent beyin hatırladığı red kit in (lucky luke u oynamıştım)( oynamıştım dediğim 8 yaşında bir çocuk için baya zordu. Bitiremediğim 350 oyundan biridir) oyunu ile tanışmıştım . Dönemine göre iyiydi bundan farklı o third person shooter dı ve cover özelliği vardı. Mermi doldurmayı bulmak baya uzun sürmüştü. Yazıma curse of monkey efsanedir der kaçarım.( i'm guybrush threepwood mighty pirate)

  • Kaya

    Vay vay vay çocukluğum yahu. Ne oynardım bu oyunu az mesai harcamadım başında...

  • stiv jobs

    levent abi çok tatlı adamsın yaa.

  • primat @primat

    c64 te kasetten ara yüklemeli Law of the West i tanırım.gerisi yalan 🙂

  • Gökhan001

    Atari salonlarının vazgeçilmezi Sunset Riders vardı bide o da güzeldir.

  • Burcin Cerci @noonelivesforever

    birde Redneck Rampage vardır. macid bey bu oyunuda hatırlayacaktır. sanıyorum 97 çıkışlı.

    http://www.gamespot.com/redneck-rampage/
    http://www.gamedb.com/ss/products/edition/1997

  • Arda Meyzen @ardamey

    Where are you MARSHA !!! diye bağırmsı rüyalarıma girerdi.
    Geçemediğim bir bölümü rüyamda çözdüm sanmıştım o yaşlarda 🙂

  • ismail ozan izci @asaltek

    Video oyunlarının insanın kişisel gelişimde çok faydalı olduğunu düşünüyorum, özellikle bunun gibi eski oyunlar, neredeyse bir kitap ya da çizgiromandaki kadar hayalgücümüzü dürtebiliyordu. sonic, mario vb birer efsane benim için, üstelik bir çocuğa kabus da gördürmez bu oyunlar (outlaws biraz daha büyükler için tabi)

    Fakat günümüz oyunları hayal gücüne hiç bırakmıyor, her şey oyunu yapanlar tarafından insanın önüne hazır olarak sunuluyor, ki bu hiç iyi değil. Özellikle çocuklar için doğru düzgün oyun bulamıyorum bu aralar. Ben çocuğuma ne oynatacağımı şaşırıyorum, android de aynı, windows da aynı, playstation ve xbox da aynı, hatta nintendo bile çocuğun hayal gücünü güzel bir şekilde dürtebileceği bir oyun çıkartmıyor artık.

    Bu durum, eski programcıların eğitim seviyeleri ile ilgili sanırım, teknolojiyi iyi yönde, parasal amaçlar bir adım geride kullanabilmeyi çok iyi biliyorlardı. Onlar için de yeni bir olaydı bu oyun yapmak ve hevesliydiler. Tabi ortaya müthiş şaheserler çıktı. Şimdilerdeyse, yeni yetme, teknolojiyi grafikten ibaret olduğunu zanneden, para birincil amaç ile oyun yapamaya çalışan yazılımcılar ve paragöz yatırımcılar sözkonusu olunca işimiz çok zor. Aslen bu bir sanattır. Her eline fırçayı alan kişinin yapacağı resimler sanat olmayacağı gibi, oyunlarda da durum farklı değil.

    4-6 yaş grubu çocukların hayal gücünü canlandırabilecekleri, hatta bu sırada ingilizce de öğrenebilecekleri oyun tavsiyesinda bulunacak arkadaşlar varsa sevinirim.
    ps3, pc, android farketmez...

  • Sezer SEVİNÇLER @sezers

    vallahi çok güzel bir bölümdü bu oyunu şimdiki oyun motorlarıyla yaparlarsa bence genede tutar ama oyun sistemi yanı kalmalı yanı R tuşuna her basışta tek mermi koyması bunuda güzel bir animasyonla süzlediler mi tamamdır. al sana "OTLAWS Revenge" 🙂 benimde doom, heretic, hexen'den sıkıldıktan sonra oynadığım bir oyundur outlaws elinize dilinize sağlık kolay gelsin

  • lawnmower @lawnmower

    Ah ah, ne keyifli yıllardı onlar... Oyunlar keyif verirdi, o komik grafikler bile büyülerdi bizi. Teknolojik açıdan çok zayıftı o oyunlar, ama atmosfer harikaydı. Harika program olmuş, elinize sağlık.

  • Nikochan

    Outlaws'in sadece demosunu oynamiştim. Eğlenceliydi ama full sürümü alma isteği yaratacak kadar da değil.

    Macit spaghetti western izlemeden büyüyen bir nesilden olduğu icin bu oyunun konusuna, müziklerine hayran olmasi normal. Yukarida Burak'in da bahsettiği gibi müzikler fazlasiyla "esinlenme" iceriyordu, hatta oyunun demo'sundaki müziğin bariz şekilde meşhur bir sw'i hatirlatiyor olduğunu animsiyorum.

    LP'nin bahsettiği C64'deki Outlaws, yanliş hatirlamiyorsam atla bir sağa bir sola koşturup pencereden kafalarini çikaran haydutlari vurduğunuz bir bölümle başlayan bir oyundu. Daha ilerki bölümlerinde değişiyordu sanirim. Fakat benim daha çok beğendiğim western temali C64 oyunu Kane'di. Bilmiyorum hatirlayan var mi. Benim bile ismini hatirlamiş olmam mucize. 🙂 Gerçi o zamanlar rubberdome dandik bir joystick'le küfrede küfrede oyun oynamaya çaliştiğimdan hep tren yakalama kisminda takiliyordum. 🙂

  • LP

    2 CD, zamanında pahalı oyunlardandı.

  • Alpay @alpay

    murat bey çok komik olmuş öyle

  • batuhan @zealot06

    Çok güzel bir tozlu raflar olmuş çok beğedim.

  • batuhan @zealot06

    tozlu raflarda ram geçmişini yapcanızmı?

  • Serkanfx4.7!!

    Blood 1 , olay bitmiştir.

  • Etgm @etgm

    Eski güzel günleri hatırlattınız. Teşekkürler

  • teknoreyis

    teşekkürler.
    tozlu raflarda böyle baş yapıtların devamını bekliyorum.

  • Ziyaretçi

    bir de bu oyundan etkilenilerek yapılmış olduğu çok belli olan "Western Outlaw Wanted Dead or Alive" vardı o 10 yaşlarındaydık müzikleri ve zevkiyle trenli bölümdeki boss'u hiç geçemesemde çok fazla zaman harcamama neden olmuştu...

  • Recai @recai

    Oyun zamanına göre harikaydı ama müzikleri "kulağı" ile dinleyen adam için sanat eseriydi ki bence halen de öyleler...

  • Onur Timuçin @miyavkedi

    İnceleme çok güzel lakin kendi ayağınıza kurşun sıkmışsınız. Alın tozlu raflardan bir pentium 1 veya 2 sistem kurun windows 95 98 ne varsa mis gibi sorunsuz oynardınız hem ileriki oyun tozlu rafları için kolaylık olurdu. Bu oyun için son model asus sistem ağır kaçmış belli ki. Hem board işlemci vs sıkıntınız yoktu pentium athlon incelemelerinde eğer hepsi geri gitmediyse. Yanılıyorsam kusuruma bakmayın.
    Not: Bir PIII 1 GHz kullanıcısı

  • Hasan Y.

    Siz ne yaptınız yaa?!! Nasıl heyecanlandım anlatamam. Bu oyun tozlu raflara düşmüş inanamıyorum. 2005'de ilk bilgisayarım alındığında bu oyun yüklüydü ve 2008 yılına kadar oynamışımdır. Belki de daha sonralar da açtım. 80 GB WD diskteki oyun artık 1 TB WD Black içerisinde öylece duruyor.

    Neler yapardım bu oyunlarda neler? En son adamı vurduğumda birden şak diye çok güçlü bir adam çıkardı. Kafamı çıkardığımda bana mermi yağdırırdı. Ben de tüfeğe dürbün bulurdum bir kuyunun içinde. O dürbünle indirirdim onu. Bir de kendimi ölümsüz yapar ve bir yerden dinamit bulurdum. Z tuşuyla dinamiti yakıp, atmazdım. Kendi üzerimde patlardı. Ölümsüz olduğumdan bir şey olmazdı bana. Ama dinamit sayısı sonsuza çıkardı. Her yeri döşerdim dinamitlerle. Hatta kuyunun içine dinamitleri yakmadan doldurup, ondan sonra bir dinamit yakar içine atardım. Sonra da kendim dalardım ve kasabanın üzerinde harika bir uçuş olurdu. Ne günlerdi ya.

    Bir de NFS2SE aklıma geldi. Kardeşimle Bomber mi neydi o arabayı alıp, trafiği açıp koca kamyonları, tırları devirirdik. FZR 2000 ile ne yarışlar yapardık çünkü en hızlı oydu. Ne günlerdi yaa.

  • hakanceken @hakanceken

    Video'nun başlarında "bundan başka western oyunu yok" dediniz ve Red Dead Redemption gibi western havasını en iyi yansıtan oyunu göz arda ettiğiniz için sizi kınıyorum.Oyunu oynamamışsınız belli,bilgisayar fanısınız anladık fakat oynamadığınız oyunlara da çamur atmayınız.

    • etgm

      Videou'nun başında 'bundan başka western fps oyun yok' dedikten sonra Red Dead Redemption var ama o tps ve konsollarda dendi ve göz ardı edilmedi. Video'yu izlememişsiniz belli, vb vb fakat inceleme Tekno seyir ekibimize çamur atmayınız.

      Şaka bir yana, Red Dead son birkaç yıl içinde oynadığım en iyi oyunlardan biri, ama inceleme ekibimiz, bahsettiğiniz noktada P.C. açısından konuşmaktalar. Kaldıki ekip, P.C. fanlığı yapılcak olsa 1997 model oyunla, tozlu raflarda yapmazdı tahminimce. İzlemekte olduğumuz ekip yıllar içinde güvenilirliğini kanıtlamış işinin erbabı bir ekiptir, içinizi ferah tutunuz.

    • hakanceken @hakanceken

      Videoyu izlemeden yorum yapmadım,güzel bir inceleme olmuş,fakat bahsettiğin gibi "western fps yok" cümlesi geçmiyor incelemede."Şu oyun gibi Western havasını iyi yansıtan başka oyun yok" deniyor ve benim belirttiğim durum da bu.RDR atmosferini anlatmama gerek yoktur heralde,bu yüzden TeknoSeyir'i haksız bulduğumu belirttim.

    • semihyldz @semihyldz

      Kınamayalım ama bence de atlanmamalıydı.

    • semihyldz @semihyldz

      Tabi bu oyunun çok yeni olduğunu da belirtmeliyiz.

    • Ready2Go

      kızdırmayın küçük enişteyi

    • Nikochan

      Neyi kiniyorsunuz anlamadim. PC'deki western oyunlarini kastediyor orada arkadaşlar. Red Dead Redemption PC oyunu değil.

    • LP

      Çamur atma durumu videoda nerede gerçekleşiyor?

  • Ziyaretçi

    İlk oyunumdu. "Where are you Marshall?" seslenişi uykuma girmişti. Ödüm koparak uyanmıştım. Bir yerde yeri kazmak gerekiyormuş. Akıl edene kadar bir iki hafta oyalanmıştım. Outlaws'ın yeri başka...

  • Ziyaretçi

    vayyyy bee bu oyunu bir daha göreceğim hiç aklıma gelmezdi 😀

  • emrecan

    Heyt be. Ne günlerdi..

    ilk bölümde bodrum katlardan birinde uzaylılara da rastlamıştım 🙂

  • Coppermine @coppermine

    Tozlu raflarda Grim Fandango -ki kendisi fanatikleri tarafindan butunuyle Turkce'ye cevrilmis ilk (ve belkide tek) adventure oyunudur ( http://forum.donanimhaber.com/m_20029075/tm.htm )- ile Sanitarium'u da incelemenizi dort gozle bekliyorum

  • River Raid

    Bu oyunun havası bir başkadır. 10 kere bitirmişimdir. Oynadım oynattım. Geçmişte oynadığım aşağıdaki oyunları tozlu raflar bölümünde görmeyi arzu ediyorum.

    Phoneix 1980
    Scramble 1981
    River raid 1982
    Boulder Dash 1984
    Enduro 1983
    street rod 1989
    prince of persia 1990
    Another World 1991
    Alone in Dark 1992
    Civilization 1993
    War Craft 1994
    Command & Conqueror 1995

  • Hakan as. Piranha

    Nvidia ekran kartları tarihçesini anlattığınız Tozlu Raflardan sonraki en beğendiğim yayınınız bu oldu, canınıza sağlık... Outlaws gibi, yine bir zamanların en baba efsane serisini/oyununu "Commandos 1-2-3" tozlu raflara konuk etmenizi isteriz. LP, MG, tabiki Macit'ide alıp gayet güzel hoş bir sohbetle anmanız çok isterdim. Desperados, Grim Fandango vb oyunlarıda unutmayalım tabiki.

    Belki çok farklı yapıda/türde olacak ama bence "Tozlu Raflarda Oyunlar" denilince; Half-Life(HL1), Tomb Raider serisi (özellikle T.R.I-II T.R.III T.R.IV: The Last Revelations), Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth, Hexen I-II, Heretic I-II, Sanitarium vs vs oyunlarınıda ansanız valla ne güzel olur 🙂 Yarım saat bir saat artık ne kadar sürerse sürsün keyifle izleneceğine eminim.

    • Hakan as. Piranha

      Hemen bir üstde River Raid'in saydığı oyunlar nasılda aklıma gelmemiş ya 🙂 Evet ya o listedeki her bir oyun tam anlamıyla TeknoSeyir-TozluRaflar'lık oyunlar, kesinlikle bulunup burda anlatılmalı.

      Prince of Persia 1990
      Another World 1991
      Alone In The Dark 1992

      (Bunlarda benim önerdiklerim) Commandos 1-2-3, Desperados, Half-Life(HL1), Tomb Raider serisi (özellikle T.R.I-II T.R.III T.R.IV: The Last Revelations), Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth, Hexen I-II, Heretic I-II, Sanitarium.

  • mesut

    Güzel inceleme olmus. Half life & Tsubasa gibi efsane oyunların incelemesini yapacakmısınız.?

  • Poyraz Gümüşoğlu

    Sayın LP, Murat Gamsız ve Macid Bey sizden ricam lütfen Gta ya da bir tozlu raflar çekmeniz. Gta 1, 2 ve 3 bunu hak ediyor. Ayrıca rockstar games in sitesinden ücretsiz indirilebiliyor. Umarım mesajımı okuma fırsatı bulursunuz

    Teşekkürler..

  • mehmet

    Sevgili TEKNOSEYİR ekibi; kullandığınız bilgisayar Windows 7 olduğu için oyunu çalıştıramamışsınız, peki oyunu bilgisayarınıza Windows XP kurarak çalıştırmaz mıydınız? [veya Windows 98 (internette hatta forum sitelerinde bile kolaylıkla bulunabiliyor)]

  • Kıvanç

    bu oyun çocukluğumu oyunudur, bende orijinali var ama şu kanyonlu 4.bölümü bir türlü geçemedim 15 senedir 4.bölümdeyim:)

  • Ziyaretçi

    Sene 98de İstanbula gittiğimde büyük hevesle bu oyunun korsanını almıştım. Bulunduğum şehirde korsan oyun bile bulunmuyordu o zamanlar. Oyunu kurdum ama oynayamamıştım. Oyun başladığında masaüstüne dönüyordu. Bir türlü oynayamamıştım bu oyunu.

    Bu video iyi oldu. En azından oyunu görmüş oldum yıllar sonra.

  • kemal

    vay vay vay nerelere götürdünüz beni 🙂 the good the bad and the ugly izlesim geldi 🙂
    http://www.youtube.com/watch?v=wV0wPBYDQ6Y

  • Miraç

    Oh be daha liseli olmama rağmen bu oyunların hepsini oynadım o yüzden sektöre büyük saygım var ne güzel ben nişan alırdım kuzenim "x" e basıp ateş ederdi sonra nasıl yaptım bilmiyorum mouse ile oynamayı buldum ama benim oyunda öyle cutsceneler vs. yoktu heralde illegal olduğu için komşudan almıştım o abi yaşça baya büyüktü benden.

  • Erdem Ç. @rockerdem

    Western demişken, hele de senaryolu demişken 2001 yapımı Desperados hatırlanabilir:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Desperados:_Wanted_Dead_or_Alive

  • Tolga

    İncelemenizi malesef yeni gördüm geçenlerde biraz geçmişe dönmek için Outlaws kurmak istedim fakat arşiv dosyasında bir problem oluşmuş ve 2 partı silinmişti inanın incelemenizi izlerken gözlerim doldu amazonda olduğunu söylediniz fakat amazona girince
    Call of Juarez: Gunslinger Download versiyonunu gördüm tarz olarak bir nebzede olsa birbirlerine yakın oyunlar olduğundan dolayı ve fiyatı $14.99 iken 1997 yapımı Outlaws $42.47 fiyata sahip daha ucuza o set haline sahip olabilmemiz mümkünmüdür ?

  • Ziyaretçi

    Böyle bir oyun yok arkadaş. Her kelimesi hala aklımda. Where are you Marshall? Hey gidi hey..

  • Serhat Soylemez

    Game Loft firması Six Guns isimli hoş bir oyun yapmış.

  • kerem yaman

    bu oyunu nerede bulabilirim arkadaşlar

  • Halit

    Bende ilk bölümüne bakıp geçmiştim. Vay be ne günlerdi.

  • arcani @arcani

    beyler nerden bulabilirim oyunu

  • Pusketal @pusketal

    bir garip hissettim kendimi bulup oynamak isterim. o zamanlar grafikleri baya iyi gelmişti.

  • KontDRACULA @kontdracula

    Evde Arşivde CD'si vardı. Bir bakarım da burada paylaşmak illegal olur mu?

  • KontDRACULA @kontdracula

    Umarım İllegal değildir. Nereden baksan 10-15 senelik oyun.
    https://copy.com/VZeLeWuDGzimBj7t