Dün çok tatsız bir olaya neredeyse şahit olacaktım korktum ve anında böyle bir ürün aldım.
Hava güzel olduğundan insanlar pikniğe çıkmışlardı ben de evime dönüyordum öğlen 4:30 civarıydı ve önümdeki aracın önüne top fırladı ardından da çocuk atladı yola. Adam zorla fren yaptı ve olayın şokuyla anında arabasından inip soluklandı. Pazar trafiği olmasaydı ve çok değil bir 10KM daha hızlı gidiyor olsaydı o çocuk ölmüştü ki adam 50 ile gidilmesi gereken yerde 30 ile gidiyordu %100 haklıydı ancak çarpsa kanıt yoktu elinde.
Ben de bu olaydan etkilendim ve direk bu ürünü aldım 3 saat önce kurulumunu yaptım ve ilk kayıtları izledim almayı düşünen arkadaşlar bu ürünü düşünmeden alabilirler. Malzeme kalitesi, kullanımı, video çekim kalitesi, izlediğim kadarıyla akşam kayıt kalitesi gerçekten iyi.
Araç kullanmak her gün yaptığımız için sorumluluğunun farkında olmadığımız bir şey ancak sorumluluğu çok yüksek bir iş bizler her ne kadar bilinçli davransakta karşımızdaki bilinçli değil bu sebeple biz en azından kendimizi kurtaralım arkadaşlar başımıza geleceklerde elimizde kanıt bulunsun.

Türkiye'de de Rusya gibi araç kamerası zorunlu olmalı. Çok saçma şeyler oluyor trafikte.
%100 katılıyorum sen istediğin kadar iyi ol insanlar değil.
gece ve gündüz çekim örneği paylaşabilir misin
https://www.youtube.com/watch?v=D9vEO3lU8AI
Paylaşılmışı var 🙂
Evet almak lazım. Ama şurayı düzelteyim ki kazadan sonra aracın hızı bulunabilir.
Wifi açık kullandığınız zaman telefon otomatik olarak buna bağlanıyor ve telefondaki GPS 'i kullanarak hız bilgisini gösteriyor.
@electric Menü hala Çince mi?
Hayır değil Çince olanların da güncellemesini yapınca İngilizce oluyor zaten benim ürün kutudan güncellenmiş çıktı İngilizce.
@electric Çok iyi o zaman tek çekincem oydu. Teşekkürler.
@davinci3 Ne demek iPhone X ile kullanıyorum uygulaması iPhone X ve iOS uyumlu baya stabil komple İngilizce her yer çekinceniz olmasın.
@electric Ooo daha ne olsun bende İPhone kullanıyorum, incelemelerden de bakmıştım. Tek sıkıntı dil desteği diyordum, o da dediğiniz şekilde çözülür. Anlamadığım birçok incelemede herkes Çince diyor, satan yerler bile ürün teknik özelliklerinde tek Çince diyor. Dil desteği veya güncelleme ya yeni çıktı ya kimsenin aklına gelmedi.
@davinci3 HepsiBurada ürünün Europe versiyonunu satıyor kutuda da yazıyor zaten Europe versiyonunda güncelleme ile İngilizce desteği geldi. İlk çıktığı zaman HB harici bir satıcıdan alanlar sıkıntı yaşamış olabilir.
Alacaktimda almanlar kayit altina aliyorsun diye caz yapip ceza kesiyor, delil olarak kabul etsinler diye mahkemeye cikiyorsun falan, astari yuzunden pahaliya geliyor.
Almanya'da yaşasam evimin kapısını kilitlemem zaten ne araç kamerası 😀 Daha yeni gittim sayılır ben bu kadar güvenli ülke görmedim 😀
@electric neresine gittigine göre degisir 😛 kac bmwnin mercedesin orta konsolu yirtip götürdüler 5 dakikada 🙂
Bende bu tarz bir ürün bakıyorum ama görüntü kalitesi bu cihazda da yetersiz geldi gözüme. Dahili GPS vs. olmaması da cabası. Şuan 4K olan ürünlere bakıyorum. Şu cihaz güzel gibi duruyor:
http://www.azdome.hk/product-detail-29-azdome-GS63H-1.html
Yalnız pis bir muhit burası, ben alsam 10dk sonra yerinde bulamayabilirim. En iyisi aracı riske atmamak. 🙂