Arkadaşlar ben voice cancelling kulakiçi kulaklık almak istiyorum sizce güzel markalar ve ürünler nelerdir bu tarz kulaklık kullananlar artılarını ve eksilerini söyleyebilirmi?
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#DubleksPC#AceCombat8#gog#THERMALTAKE#ILL#GOW#şirket#controlSon bir saat içinde 125 ziyaretçi, 15 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Noise olmasın?
Evet haklısın 🙂
https://audiobudget.com/leaderboard/iem/all
voiceyi cancelling yaparsan bişey duyamazsın 🙂
Aslında yaparsın 🙂 🎤 karaoke
Benim şu ara favorim bu ancak noise cancel yok, isolate var. Bt 5.0 var ki bence çok önemli..
https://www.soulelectronics.com/products/x-shock-bluetooth-true-wireless-earphones
Yalnız cihazının desteklemesi gerekiyor yoksa çalışmaz özellik, haberin olsun.
@mr-bell O sesleri alıp analiz edip zıt sesleri yaratıp tekrar kulaklığa gönderen telefon. Kulaklık değil. Kulaklığın öyle birşey yapabilecek donanımı yok zaten. O yüzden cihazın desteği gerekiyor. Bilgisayara taksan dahi bir işe yaramaz. Ki birşey daha var, kulaklıkların jakları 2 veya 3 pinli olur. (jaklardaki siyah halkalardan bahsediyorum) Noise canceling olanlarda bu sayı 4'tür. Ve bazı cihazlar 4 pini de desteklemez. Yani noise canceling kulaklıkları o özellik olmadan kullanayım dersen başka cihazlarda normal kulaklık olarak bile kullanamayabilirsin. Bendeki Sony kulaklığı mesela başka cihazlara takınca ses saçmasapan geliyor, Samsung'un birkaç modelinde denemiştim. Bilgisayara takınca normal ama.
@mr-bell Sesi analiz edip tersine çevirmek için telefonun hem donanım hem yazılım olarak desteklemesi gerek. Kulaklığin bunu yapabilmesi için içinde işlemci olması gerekir. İçinde bu iş için işlemcisi olan bir kulaklık varsa ben görmedim bilmiyorum. Ama öteki türlü işi yapan kulaklık değil telefondur/cihazdır. Kulaklık dediğin şey basit bir hoparlör ve mikrofon. Ses analiz edecek herhangi bir donanıma sahip değil.
kulakiçi değil ama kulaküstü Voice değil ama 🙂 Active Noise Canceling özellikli kulaklığım var AKG 490NC modeli, birbirini tekrar eden gürültüleri mükemmel kesiyor. hatta bazen kafayı dinlemek için takıyorum müzik dinlemeden. Kulakiçi olanları denemedim ancak farklı bir deneyim sunacağını sanmıyorum. sonuç olarak tavsiye ederim. bir değer kesinlike katıyor
Hocam telefonunun modeli nedir hangi marka