GSS Affı, sadece 2016 yılını kapsayacakmış.
Son bir saat içinde 273 ziyaretçi, 9 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Bir tüyo vereyim, yaklaşık 1 yıll sonra yeni bir 'GSS affı' haberi göreceksiniz, o da 10 yıl öncesini yani 2017 yılını kapsayacak.
Haber siteleri bayılıyor yalan haber yapmaya. Her sene aynı yanlış haberi yazıyorlar. Af dedikleri olay da 10 yıl önceki borçlandırmanın zaman aşımı.
hala yaptıklarına göre, hala tıklayan milyonlarca keriz var demektir. bu daha kötü.
@sqn Doğru ama ayrıntıya bakmıyor insanlar. Zaten dikkat eksikliği var, video izleme süreleri, haber okuma süreleri düşük; başlığa bakıp ona göre karar veriyorlar. Bu durum da tabii ki bu insanların sorunu ama haberi yazanlar da suçlu bu konuda. Yazdığı haberi okumadan, araştırmadan, yetkili insanlara sormadan haber yazıyorlar. Ben paramı alayım da yanlış haber olmuş - olmamış, ben işimi düzgün yapmışım - yapmamışım önemli değil kafasındalar. İnsanlar bu haberleri okuyup şu tepkiyi veriyor; "Ödeyenler keriz oldu yine". Hayır, keriz olmadı çünkü herhangi bir af yok ortada.
GSS nin ilk çıktığı yılları hatırlıyorum
O dönem her sene sonunda o senenin borcu "affedilirdi"