Bugün telefon piyasası Huawei'in de ambargo yemesi ile çok kısır bir hale geldi. Apple ve Samsung haricinde pek tercih edilebilecek marka yok. Keşke eskisi gibi piyasada rekabet ve çeşitlilik daha çok olsa. Siz hangi markanın başarılı olmasını isterdiniz? Veya telefon işine girmemiş ama keşke girseydi dediğiniz marka var mı?










Sony, Nokia, LG, HTC, Siemens
Haticeyi seviyordum ben
Sony, Panasonic ve HTC'nin aktif üretime devam etmesini isterdim.
Panasonic'i unutmuşum, Cem Yılmaz'ın olduğu reklamları vardı, titreşim gibi yeni özellikler vurgulanıyordu (diye hatırlıyorum).
EK: https://www.youtube.com/watch?v=wH2Bp33gX8M
HTC, Wildfire S ilk android telefonumdu. One serisi de şıktı bence. Sony'i de bu markalar arasına eklerim, Xperialar da hoşuma gidiyordu.
Ben eski Nokia'yi cok ozluyorum lumia donemi windows phoneyi. Hp elote x3 u ikinci telefon olarak kullaniyorum yag gibi bir isletim sistemi windows 10 mobile. Beceriksiz ms bu isi neden birakmis anlamak mumkun degil. Sonra HTC, Motorola(motorolanin sadece 1-2 modeli ulkede var), Sony, panasonic. Sagem, ericcson vs vs.
Ulkede telefon piyasasinin yeni yeni gelismeye basladigi donemde telefonculuk yaptik. O donem telsim vardi. Fix kart ox kart pratik hat. 5110'lar, 3210,3310 lar tam o donemdeydik. Hey gibi gunler. Bulundugum sehirde tek telsim bayisi bizdik sabah 8 de dukkani acar cogu zaman aksam 9-10 kapatamazdik bile. Yogunluktan. Guzel zamanlarmis.
Suan kullandigim ana cihaz Nokia X30. Tabi orjinal nokia degil hmd firmasinin urettigi telefonlar.
Valla ben Oppo'yu tercih ettim, çok da memnunum. Niye Apple Samsung takıntısı var herkeste, ben asıl onu anlamıyorum.
Amiral gemisi segmentinde her marka tercih edilir bence honor da alırım oppo da şahsen vivo x300 kullanıyorum memnunum
Çinliler var ama aslında ama yazılım konusunda kendilerini hiç geliştiremediler diye düşünüyorum. Samsung gibi güvenilirlik sağlayamadılar. Bilen insan alıyor ama yakınlara önerilemiyor.
Meizu vardı zamanında ilk ambargoyu onlar yemişti.
Iphone 6 bildiğin HTC One tasarımından kopyalanmıştı.
Motorola’nın docka bağlanıp laptop olan Atrix modeli vardı. 3D ekranlı ve 3D kameralı modeli vardı.
Günümüzdeyse Honor=Huawei ve piyasadaki en f/p telefonlar bence.