Beşinci yılına giren #Profilo #BulaşıkMakinesi 2. arızasını verdi. 2-3k daha harcayıp idare mi edeyim yoksa yeni bir şey mi alayım kararsız kaldım. Tavsiye var mı?
Teknoseyir gündemi
#Arch#ClaudeAI#Linux#Mesh#aur#meshwifi#hollandavsjaponya#wifi7#güneşpaneli#TPLINK#mercusysSon bir saat içinde 154 ziyaretçi, 88 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Valla 10 binden aşağı makine yok. Hatta 11 bin desek daha doğru. Ki bunlarda meçhul. iyi birşey alayım desen hemen bir 20 25 30 40 50 60 binlik oluveriyon.
yaptır kullan ya. benimde makinanın bakıma ihtiyacı var ama bina dönüşüme girebilir diye bir şey yapmıyorum.
bulaşık makinesinin arıza vermesi çok nadirdir aslında neymiş sorunu? Bozulacak aksamı nerdeyse yok.
su kaçağı varmış. daha önce de içindeki suyu boşaltmıyordu.
Biz ne alsak bozuluyor 😄
Markası ne ki?
acaba ne 😀
@sqn ben yazarken yoktu😎
altus 15 yılda arıza yok sadece şu pimler kırıldı 4 kere 4lü almıştım bitti
https://www.hepsiburada.com/arcelik-6241-bulasik-makinesi-ust-sepet-ray-kapagi-tutucu-stoper-pimi-20-adet-p-HBCV000049381F?magaza=ÇINAROĞLU%20TİCARET
20lisini alayım
2007 yılında alınmış 2 programlı Profilo kullanıyorum, bir ara tekler gibi oldu ama hala çalışıyor, 🧿 değmesin...