Eminevim vs giren oldu mu?
Biraz araştırdım pek bişey anlamadım. Tek tespitim bu sisteme girip de "alamayan" olmamış.
Eskiden enflasyon yoktu daha kolaydı tabi ama şimdi nedir nasıl yapılıyor tecrübesi olan, ev alan, ağzı yanan vs var mı?
Yurtdışındayım kredi imkanı yok(vermiyorlar TR'deki bankalar) Ya biriktiricem (istediğin kadar biriktir yetişemiyorsun) ya da mevcut evi satıp üstüne koyacağım filan..
Bende düşünüyorum ama güvenemedim
xxxxxevim gibi bi çok batan oluşum var diye duymuştum.
Çevremde giren de alan da var ancak şimdi ben girdiğimde bir şey olur diye girmeye korkuyorum 😂😂 Başlığı da Eminemle vs giren oldu mu diye okudum diss atacaktım az kalsın kendisine 😅
En iyi ihtimal alacagin paranin yuzde yetmisini iceri odeyip ,parani oyle aliyorsun.basit dille 100 aylik cekilise girdin.2 milyon alacaksin.300,400 bin pesin oduyorsun.25,50 katilim organisyon parasi oduyorsun.aylik odemeler 40,50..en iyi ihtimal 6.ayda aliyorsun..1.yildan sonra oedmene yuzd e20 zam geliyor..sonra 2. Yil yine yuzde 20 zam geliyor...erken alabilirsen iyi,sonra kalirsan paran cop oluyor.sistemde. cikmak istersen gecmis olsun..alirsin ama ne zaman...banka iyi suan
sisteme göre hemen veya çok erken almak lazım evet çünkü enflasyon var orası doğru tespit. Çekilişsiz olması şart.
Bankadan alamıyorum maalesef :/
Herkes aldım diye dolanıyor ama mağdur olanların ne kadarı yazıyor bilmiyoruz.
Üstelik çok değişken durumlar.
Bir akraba girecekti bende merak edip internet yorumlarına baktım çok can yanmış gibi geldi ama daha iyi anlayan birileri yorumlasa daha iyi, bu benim izlenimim.
Girmedim ama şöyle bir video var https://youtube.com/watch?v=ueuynX1SLyo
Ablam girmiş, zararlı çıktı. Olay şöyle, 500.000 lira hesaba yatırıyor, 70.000 de komisyon, ödemesi yapıyor. Belirtilen süre bitiminde 1.000.000 lira çekme hakkı oluyormuş. O faizsiz 500.000. Lira için taksitli geri ödeme sözleşmesi içinde 60.000 lira gibi tekrar masraf ödeniyor. Ev veya arabayı alınca öndeyiz firma yapıyormuş. Nakit almak istersen bir miktar yeniden komisyon kesiliyor ama ablamın Nakit olarakda aldığından emin değilim.
Küçük miktarlarla mantıklı olabilir ama ev alırım diye düşünüyorsan resmen kumar. Kısa zamanda çıkmazsa -ki 15-20 bin taksit seçersen 5 yıl falan kesin ödeme sözü veriyorlar, 120 kişilik gruba sokuyorlar, çıkmama ihtimali çok yüksek- paran sistemde çöp oluyor. 500 bin üstü mantıksız, onu da zaten en az 5 ay bekletiyorlar, üstüne de paranın yarısını ödemiş olmanı istiyorlar. Millet çaresiz olduğu için bu vampirlerin eline düştü, yoksa akıl karı bir iş değil.
Buna ek olarak organizasyon bedeli dedikleri faiz kısmını önden alıyorlar, eğer takside bölmek istersen takside böldüğün ay kadar geç alıyorsun paranı. Diyelim 9'a böldün, 5. ayda paran çıksa bile 14. ayda ancak alırsın paranı.