Odatv de şu haber dikkatimi çekti.
Sekiz eSIM sitesine erişim engeli: Perde arkasını Odatv öğrendi
BTK, 10 Temmuz'da 8 eSIM platformunu erişime engelledi. Odatv'nin edindiği bilgilere göre söz konusu platformlar, GSM operatörlerinin gelir kaybı şikayeti üzerine kapatıldı.
Teknoseyir gündemi
#WhatsApp#ClairObscurExpedition33#ttmobil#StarWars#TürkTelekom#ftth#Fiber#turknet#Gemini#EASon bir saat içinde 191 ziyaretçi, 71 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Nedenin yerli operatörlerin para cukkalama isteği olduğunu tahmin etmişti herkes zaten.
Çok iyi ya böyle haber yaptırmak, kesin Süleyman Çakır kapattırdı. Kaynak ise aşağıda..
Kaynak sağlam
odatv ne ya asdasdas
cep telefonuna taksiti kapattırdılar abi buna mı müsaade edecekler
cep tel'e taksit tekeli getirdiler. SAdece kendileri taksit yapabiliyor. Ne güzel iş ya. Onu bunu yasaklat kendi tekeline al ohh mis.
eSim işi de aynı. Yurtdışında e-sim sitelerinde TR için aylık 1 euroya 10gb gibi teklifler vardı. TR'den alıp kendi hattınla kullanıyordun. Hatta günlük 500mb beleşler bile doluydu. Kasarsanız hiç ödeme yapmadan bedava internet (çünkü maliyetsiz)
"Yerellere" boruyu rahat döşeyebilmek için ve kaçak olmasın diye erişim engeli geldi. Şaka gibi .
@ufo Öyle vatandaşın yararına ne varsa gidecek