

Teknoseyir gündemi
#HaftalıkGündemeMalzeme#FilmTavsiyesi#Fedora#notiqaai#notiqa#YapayZeka#notalmauygulaması#projectfootballdevlog#Huawei#SonySon bir saat içinde 163 ziyaretçi, 44 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
İzmir'e benziyor. Orda çok gördüm. Bedeli ödenerek, bu tip esnaflara hayrat olarak dağıttırıyorlar. Tabela da hayrat dağıttıran kişinin verdiği ne ise o.
https://www.instagram.com/swipeline_tr/reel/DGD4o50I0PA/
@ozgurg 🤣 tatlıcı gökten düştü yahu
Büyük şehirlerin bir süredir yeni eğlencesi bu. Bir tanesi, sattığım dizüstüne karşılık teklif etmişti. Kabul edersem sevap kazanırmışım.
İzmir'de çok var ama bu İstanbul'da dağıtılmış.
Noooooooooolmuş
Ne oldu duoya?
Ya PR çalışması ya da el değiştirdiler, detaylar instagram hesaplarında var. Birkaç gündür güzel geyik dönüyor 😀
https://www.instagram.com/p/DF-peENxg3I/
Bilmeyenler için, Duo'nun maskotu olan baykuş (şirketteki canlı baykuş) geçen hafta öldü. Hatta programın simgesini uygulama marketlerinde gözleri çarpı, dili dışarda olacak şekilde güncellediler. Altta yatan mevzu bu.