Asus Transformer Book T100 İncelemesi
Asus'un eski netbook'ları andıran dizüstü sistemi T100, Windows 8.1 ile geliyor. Bu sayede klasik uygulamalarınızı yükleyebiliyorsunuz.
Asus'un eski netbook'ları andıran dizüstü sistemi T100, Windows 8.1 ile geliyor. Bu sayede klasik uygulamalarınızı yükleyebiliyorsunuz.
Son bir saat içinde 158 ziyaretçi, 89 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
LP nerde Murat bey .. Kaç incelemedir hep bir LP MG incelemesi diye heycanla acıyorum surekli suküt hayal.. 🙁 Reklamlara tıklıyorum hergun girip 🙂
Ziyaretçi
Bu şekilde ekibi sıktığınızın farkında mısınız? Söylemek istemeseler de ekip içinde problemlere sebebiyet verebilir bu lp de lp tutumunuz. Yetti gayrı.
levent tektaş
Teknoseyir ailesinde öyle problemler çıkmaz. Sanırım bu aileyi daha tanıyamadın. Bu kadar karakteri oturmuş, düzgün ve beyefendi insanların buluştuğu ekibin olduğu başka bir site tanımıyorum ben.
Ziyaretçi
Ben karaktersizler demedim ki. Konuyu nereye çekiyorsunuz? Benim demek istediğim ekipten tek bir kişiye abartı şekilde bağlanıp! diğerlerini gölgede bırakmak. Bırakın adamlar işlerini yapsın.
levent tektaş
Duygusal olarak istediğim insana bağlanırım sana ne? Adamlar zaten işlerini harika yapıyorlar sen neyin kafasındasın goygoycu?
Isvecli
levent tektas lutfen uslubunuza dikkat edin. hala ne dedigimizi anlamak istemiyorsunuz. Bu yaptiginiz fanboyluk artik. ne soylendigine kulak asmadan istediniz yere cekmissiniz. umarim bu sozlerinizden pisman olmussunuzdur.
saygilar...
Çıkar çıkmaz her videoda sizin gereksiz yorumlarınızı okumak zorunda mıyız? First yazanlar bitti bu başladı artık, ürünle ya da konuyla ilgili yorumunuz varsa yazın yoksa kendinizi yorum yapmak zorunda hissetmeyin. Yorumları okunmaz hale getirdiğinizin farkında değilsiniz. Yorumların yarısı konuyla alakasız, kaç videodur kibarca dile getiriyorum takan yok. Ben dahil herkes Levent abiyi çok seviyor, Mono ve TS ekibinin geri kalanını da çok seviyoruz, incelemeler de gayet başarılı ne gerek var bu yorumlara.
dx486
Kesinlikle öyle. Hepsini seviyoruz ve takip ediyoruz. Ayrıma gerek yok. Bu gibi yorumlar okumak hoş olmuyor.
levent tektaş
Ne yorum yazacağıma ben karar verrim sen değil.
ilker
Oğuz Ceyhan ve anonim adlı arkadaşlara katılıyorum... yorumlarda seviye iyice düştü.. Bazı arkadaşların yaş ortalaması biraz düşük galiba.. olabilir hoşgörüyle bazı şeyler kabul edilebilir ama bir yere kadar.. Bundan sonra gereksiz yorum yapanların yorumları yayınlanmasın..
buna "çok güzel inceleme olmuş..." gibi yazılar bile de dahil... Bir önerim de yorumlara ve videoya beğendim ve beğenmedim oylama işaretlerinin kolsa süper olurdu diye düşünüyorum...
Konuyu gereksiz şekilde uzatarak boş işler yapiyorsunuz. Tablet incelemeleri genelde hep LP ile yapılıyor şimdi onun görus acısına alışmış ve güvenen bir kesim Tablet incelemesinde onu görmek istemesi kadar dogal birşey yok. Herkesin inceledigi şeyler var Rc car levent abi incelese mesela bende orda normal de inceleyen arkadası isterim.Boş işlere bukadar kafa yoran bir gençligimizin olması hiç şaşırtmıyor.1 futbol takımınnda 1 yıldız vardir geri kalan 23 kişi de sevilir ama hep yıldız oyuncu ismi konusulur.Diger topcular bu ne lan hep hagi diolar diyip takımı bırakıp gitmez böyle bir hak kimsede yok.
Ziyaretçi
Burada MG de yıldız oyuncu. Her videonun ilk yorumu aynı olunca insan bıkıyor artık.
levent tektaş
offffff offfffffff levent abisiz olmuyor be olmuyor 🙁
hanifi özgül
illede LP ,LP illede LP, başkada olmaz LP, o olmazsa olmaz LP... Durun biraz bu çok çocukca ve saçma oldu.İlk başlarda tamam iyi insanlar ben de dahil LP yi seviyoruz, ama artık bu sitedeki seviyeyi düşürmeyin lütfen, yorumlarınız ürüne olabilir o incelemedeki eksikleri söyleyip yapıcı eleştiri yapılabilir ama bu konu artık hakikaten sıktı. Ürünle ilgili bir yorum okumaya sayfayı iyice aşağı kaydırarak başlayabiliyoruz. Burasının da sonu fanboy olayına gitmesin.
Yahu bu adamların hepsi ayrı ayrı işlerini bilen, gayet iyi üsluplara sahip olan adamlar.Sitenin adı ''Levent Pekcan ve Saz Arkadaşları'' da değil, ''Teknoseyir'' ; adı üstünde : Tekno. Teknoloji yani.Siz ne için geliyorsunuz buraya ; teknoloji hakkında yeni haberleri almak, incelemeleri seyretmek için mi ; yoksa Levent Abi'yi hayran hayran izlemek için mi ? Gizli aşıkları mısınız hepiniz Levent Abi'nin ya, karım olsa onu bu kadar aşkla her yerde aramam ben. 😀
Bu adamların incelemelerinde hiçbir sitede olmayan bir lezzet , detaylılık var ; üstelik bazı adını vermediğim yerlerin aksine sponsor cihazlarını övüp övüp öteki cihazlardan sponsorlardan çıkaramadıkları hınçlarını çıkarmıyorlar ; aletin artısı eksisi neyse söylüyorlar ; alınası bir alet değilse bunu da belirtiyorlar.Kalite sadece Levent Pekcan'a özgü değil ; bu sitedeki herkes kaliteli. (Eh,izleyicilerin bazıları hariç sanırım.)
Levent Abi'nin inanılmaz bir anlatımı , apayrı bir tadı olduğunu ben de kabul ediyorum ; ama siz bu muhabbetin dozunu kaçırıyorsunuz.Levent Abi de eminim bu muhabbetlerden hiç hoşnut değildir.Bir değil iki değil, her Levent Abi'nin olmadığı videonun altında yapılıyor bu muhabbetler. Çocuk musunuz siz ya ?
Ziyaretçi
+50 😀
levent tektaş
Kardeş kızım olsa levent abiye veririm. O derece çok seviyorum kendisini. ister hoşunuza gitsin ister gitmesin bu böyle.
yok
abi seviyosan git konuş bence.
teoman
adamsın 😀
Ziyaretçi
bi bitmediniz. kabak tadi vermeye basiyorsunuz artik. yoksa yok uzatmayin yeter ya. her videoda olacak diye bir kural yok. biz de seviyoruz teknoseyir ekibini ama siz suyunu cikartiyorsunuz. sevgi saygi ile fanboyluk arasindaki ince cizgiyi kavrayamiyorsaniz lutfen kendinize ceki duzen verin. diger anonim arkadasin da dedigi gibi ekip ici huzursuzluk yaratiyor olabilirsiniz.
yok
offff sıktınız iyice her videoda lp nerde lp nerde yeter be. gayet güzel bir inceleme olmuş işte nedir bu lp fetişistliği.
Ziyaretçi
+1
Ahmet Yücel
Levent Abi bu ürünün incelemesine çıksaydı, bu cihazı öldürürdü. Resmen beta süreci bir ürün. Touchpad kaba, ekran dengesini arkaya atıyor, bir internet bilgisayarı için fazla ağır, hardware kısmını Murat Abi yeterince lafını dokundurarak açıkladı, bunda ofisten başka yazılım çalıştırırsan üzülürsün 🙂 tasarımı için beni cezbediyor diyen birisinin çıkmayacağına eminim. Benim açımdan bu ürünün piyasaya sürülmesinin tek faydası, alt segmenti de convertible yaparak, eski o kalitesiz ekran ve klasik yapıda ki notebook ve netbooklardan yavaş yavaş bizi kurtaracak ürün sunması. Diğer firmalarda üst uçtaki ürünlerinin keskin hatlarını, alt segmentasyonda yer ürünlerine getirdikçe, daha iyi bir noktaya geleceğiz.
Ürün süper değil, ama güzel fiyatı yüzünden çoğu ülkede stokta kalmadı. 350$'dan satılıyor ABD'de. Orta halli bir tablet fiyatına gerektiğinde tablet olarak da kullanılabilen bir bilgisayar alıyorsunuz yani. Performans canavarı değil, süper kaliteli de değil, ama fiyatına göre verdikleri çok iyi.
Eren
Murat abi üstündeki çok iyimiş nerden aldın bayıldım valla.
Ziyaretçi
Murat'ın kazağı güzelmiş he 😀
Ziyaretçi
Ekran çöp! Çözünürlük çamur gibi 🙁
Zoom
Yine TaPletci arkadaş coşmuş:)
Çok komiksin.
Zoom
Sende..
Güzel ürünmüş beğendim şahsen batarya ömrü gerçekten kayda değer bir sürede. LP yi hepimiz seviyoruz tabiki gözlerden ırak kalmasını istemeyiz kendisine olan talep çok hoş fakat ben Özkan Abi' nin programı bitirişine hastayım 😀
Ziyaretçi
Technopatta izlemiştim.
i5 olsa giderli alet. Atom sucks.
Technopatta öve öve bitiremediklerini ve eksik yönlerini saymaktan çekindiklerini de görmüşsündür o zaman.
pardon siz i5 işlemci koysaydınız ne ile soğutmayı düşünürdünüz ve ne kadar batarya ömrü biçerdiniz ürüne ve dönüp baktığınızda tablete benzer miydi ? Saçmalamanın da bu kadarı.
Cengiz
Murat bey t300 incelemesi gelecek mi?
Ziyaretçi
Ürün güzelmiş ancak boyutları bana küçük geldi, bu tarz ekranı ayrılıp tablet olarak kullanılabilen ama 13 inch olan bir ürün önerebilir misiniz ?
cengiz
Bu modelin T300 var ülkemize gelirmi bilmiyorum ama çok güzel.
Birde satışta olan toshiba w30t var
Taplet
Cevabın için teşekkür ederim dostum
Atom ismi değişmeli artık. Atom ismi de Celeron gibi bir imaj yarattı insanların aklında. Ne kadar iyi bir tablet / PC olursa olsun Atom işlemcili deyince bir geriye çekilesi geliyor insanın.
Ziyaretçi
Bu videoda Levent abi yok diyenler yine yanılacaktır. Arkadaki jaluzili pencereye yüksek çözünürlüklü teleskopumla zoom yaptım ve iki jaluzi arasından Levent abiye Barcelona'da caddede yürürken ulaştım. Yani Levent abi bu videoda da var.
http://i.imgur.com/KA5UHeT.jpg
Ziyaretçi
Bu işlemcinin amacı ARM işlemciler gibi ucuza mobil cihazlarda kullanılması ve düşük güç ile çalışması. yoğun sürede 7 saat çalışması bunun kanıtı. Yapılan testlerde benzer ARM işlemcilerden çoğu benzer uygulamada hızlı. Masaüstünde ortalama üstü sistemlerde çalışan programlar için değil bu sistem. Zaten fiyatı 275 dolar olan tabletlerde boy gösteriyor. Intel kısa sürede ARM'ı yakalayıp geçti. Bence çok büyük başarı. İlerleyen dönemde daha da hızlanırsa ARM yavaş yavaş silinir çünkü windows ve linux yazılım desteği ile bu cihazları sadece tüketimde değil üretimde de kullanabiliriz.
Ben ürünü beğendim. İkisi bir arada ürünlerin bu fiyat seviyesine inmesi iyi olmuş. Rakiplerden de muadil ürünler gelirse o segment iyice güzelleşir. İnceleme için teşekkürler.
Yine mi Atom 🙁
LPg
Technopat incelemesinde oyunları denediler ve çok güzel çalıştırıyordu.Lol,CS Source vb. oyunlar güzeldi.
Biz de NBA çalıştırdık. Ama bunlar grafik konusunda çoktan geri kalmış oyunlar. Çoğunu da sadece meraklıları oynuyor artık. Güncel oyunları çalıştırmasını bırakın, install edecek yer yok makinede.
Ahmet
Klavyeden ziyade ekranı biraz daha büyük tutabilirlermiş bence, çerçeve kalınlığı videodan bakınca biraz fazla geldi.
Ürünle ilgili bişey sorucam. Bu windows storeda asphalt airbone var mesela onu çalıştırıyor mu rahatlıkla? Angry birdsten bi tık üstte bi oyun olduğu için sordum.
Bide keşke klavyede pil olanını da yapsalarmış. İsteyen pilli isteyen pilsiz alsaymış. Ben alsam 200-300 tl daha fazla verir pillisini almak isterdim mesela.
Bilgisayar temel seviyede kullananlar içi yeterli olacaktır. Internet, sosyal ağlar, e-posta, resim/video izleme, basit çerezlik oyunlar ile hayatını bilgisayar başında geçiren birçok insan var. Bu tarz insanlar için hybrid bir cihaza bu fiyata sahip olmak oldukça anlamlı geldi bana.
ya hocam bu incelemeyi görünce aklıma sony'nin vaio fit multi flip denen cihazı geldi . Sizlerin dilinden o değerlendirmeyi duymak isterim .
Samsung Ativ tab 5 teknosa'dan 1300 TL'ye aldım. Bellek olarak ve kamera olarak çok daha iyi bir 2 in 1.
Ismail
Lp diyorya"1366 ya 768 den kurtulalim".Acikcasi benim 2-3 yillik dell laptop-umda 1366 ya 768 cozunurlukde.ekrana baktigin zaman boyle camur gubi bir sey gorunuyor.Bunu tam aciklayamiyorum acikcasi.Umarim bu urundede bu yokdur.Sonra atom islemci olmasi biraz dusunduruyor.Hic anlamiyorum neden Asus ve diger firmalar illa tablerlere windows koyma pesindeler ki?Tabletlerin hardware-leri yetmiyor iste windowsa.Ayrica dolu-dolu kullanamiycaksam neden tabletde windows kullanayim?
ahmet
1296+sd bence bu alete çok. Bi tanesi bir taş atıyo diğerleri de taş atanı parçalamak için pusuda bekliyor. Ekip rafine iş yapalım diye uğraşırken yorumcu seviyesi maalesef. Düzgün yorum yapanlar hariç tabii
36 ay taksitli fiyatı bu. Piyasada 1000 TL altına bulunacak ileride.
yavuz
Autocad 2013 en azindan calisirmi. Ipad de 360 da 40 mb uzeri projeleri acmak mumkun degil. Acip bakacak mobil cozum olur mu ? Yukleyip deneyen biri yazarsa sevinirim.
dx486
Çok düşük yer kapasitesi yetersiz gelecek de olsa, ofis gibi temel masaüstü Windows uygulamalarını çalıştırabilen bir tablet olması en büyük avantajı sanırım.
Öte yandan metro uygulamaları odaklı kullanım benim için hiç de cazip değil.
Disk kapasitesi, bağlantı noktaları, klavye, touchpad kalitesi ve kullanışlılığı, artık çok ucuzlamış Asus netbookların bile gerisinde. Onlardan tek üstün yanı HD video oynatabilmesi gibi görünüyor.
İbrahim
ürün güzel ama çözünürlük biraz düşük geldi bana daha yüksek olabilirdi
Ziyaretçi
Video yüklemede sorun yaşayan var mı? Son günlerde videolar çok geç yükleniyor.
İbrahim
bende de var aynı sorun ama internet hızımdan da kaynaklanıyor olabilir
Ziyaretçi
20 mbit internet var hız testinde 17-18 görüyorum ama video izlemek işkence 🙁
ürün güzele benziyo aslında tam benlik ancak üzerinde atom markası bulunan hiçbirşeyi almak istemiyorum i7 nin ismi değişsin atom olsun almam.
MNYQ
Ben bu hibrit cihazı bir aydır kullanıyorum. Öncellikle LP MG kavgasına bir yorum yapmam gerekirki. LP olsaydı touchpadin 5 parmağa kadar destek verdiğini ve hatta touch pad üzerinden normalde dokunmatik ekran üzerinde yapamadığınız dokunma fonksiyonlarınında kullanıldığını belirtirdi. (örneğin 3 parmak aşağı açık programları alt + TAB benzeri bir şekilde önünüze çıkarıyor) Bu bilginin ardından da ama malesef asus'un gesture programı "touchpade bu özellikleri kazandıran programcık bunu beceremiyor hatta güncellediler gene beceremiyor" derdi. ASUS'u yerden yere vururdu.
Neyse ben eksikleri kapatayım:
Genel olarak altta artılar eksiler belirteceğim ama ondan önce genel bir yorum yapmak gerekirse; benimde ilk yorumum netbook un ekranı ayrılanı ve daha güncel donanımlısı denebilecek bir cihaz. Kullandıkça klavye kısmı hem asusun saçma ve çalışmayan klavye uygulamaları hem de Metro ara yüzünün dokunmatik ekran fonksiyonları açısından yanında eşantiyon tamamen klavyeli kılıf yada klavyeli ekran koruyucusu olan bir tablet olduğunu söyleyebilirim. Şu an için müşteri sunumlarında tableti dik tutmaya yarayan bir aparattan farksız şekilde duran bir klavyem var.:) Sonuç olarak cihaz gerçek 4 çekirdek İntel Atom işlemci ile stabil, gerekli ayarlar ile hassas bir ekrana sahip, hareket halinde PC nizi mobilitesi ile aratmayan uygun fiyatlı bir tablet durumunda.
ARTILARI
Photshop'ta dahi abartı işlemci hesap gücü isteyen actionlar effektler vb. zorlamalar yoksa akıcı çalışıyor. Fakat mouse şart.
Vektörel tabanlı programlarda da işimi rahatlıkla gördü. Örn: corel draw, autocad vb.
Bluetooth 4.0 kullanımı ile düşük pil tüketiminde Mouse klavye vb ekipmanlar için pil kullanım ömrünü abartı tüketmeden rahat kullanım sunuyor.
Ses gücü çoğu laptopa göre çok çok iyi. Fakat bazı kalitesi düşük müziklerde son seslerde müzikteki kalitesizliği ortaya döküyor.
Ağınızda özellikle wifi ile ağa bağlanan TV varsa görüntüyü direk oraya aktarabiliyor. Yani kablosuz görüntü aktarımı mümkün.(kablolu sistemde denedim ama başarılı olamadım kablosuz PHILIPS'te çalıştı)
Sunum ve benzeri işler için HDMI bağlantıolması çok iyi.
Mikro usb ile geniş bir depolama alanı sunabiliyor
Pil ömrü oldukça iyi 7 saat genel kullanımı rahatlıkla sağlayabiliyor. Bunun dışında ben genelde uzun süre kullanmayacaksam zaten PC kapatır gibi kapattım, çünkü oldukça hızlı açılıyor. (max 5 sn)
IPS panel renk ve görüntü kalitesi iyi.
windows 8.1 kullanması.
akıcı internet deneyimi.
Problemsiz yüksek kaliteli HD oynatımı. (yüksek kalite HD derken bitrate den bahsediyorum işim gereği yüksek veri hızında videolar ve yüksek çözünürlük yüksek dpi fotolar ile denemeler yaptım)
EKSİLERİ:
Asus uygulamaları yüklü ise genel olarak ACPI ve toucpadin kalitesizliği sebebi ile aşağıdaki dertler oluşur. (Asusu uygulamalarını kaldırınca bu sorunların %99,9 u tamamen kayboldu.)
-Rezalet bir touchpad deneyimi.
-Mouse ekranın 1/3 'ünden aşağı inmez takılır.
-Mouse her türlü ayar rağmen hızlı hareket etmez.
-Dock ile tabletin birbirine bağlanması ile tablet garip kasılmalar ve tepkime vermeme sorunlarına başlar.
-Uykudaki tablet uyanamaz yada kapa kapanır ve uykuya geçmeyerek pili yer.
-ses bir anda gider ve gelmez.
32 GB gibi yetersiz alan. bu durum diğer tabletler ile kıyaslandığında iyi bile sayılabilir; fakat Windows 8.1 gibi birebir PC tabanlı bir işletim sistemi için oldukça zayıf. (asus almanyada dock üzerinde 500 gb disk ile üretim hakkında bir yol haritası var ilerde pilli ve ssd li bir dock aksesuar olarak eklenebilir bu eko sisteme. Sanırım burda Asus operatörler üzerinden cihazın popülaritesine bakıp ona göre karar verecek )
Son firmware güncellemesini yaptınız mı? Bizimkinde yapılı değildi ve elle yapmak gerekti. Otomatik olarak yapmamış olabilir.
MNYQ
Murat Bey;
manuel yeni firmware yüklemesi yapmanın dışında klavyeyi söküp donanımdan acaba asus dışı bir sürücü bulabilirmiyim diyede uğraştım. Henüz vakit bulupta çözüme varamadım ama peşindeyim. 🙂 Teknoloji dünyasında Amstrad CPC464 e kadar giden bir deneyimim olduğundan ve doğal olarak win 7 öncesi Windows kuralı sürücü problemleri ile haşır neşir olduğumdan dolayı cihazı oldukça hard kullanarak bu deneyimleri edindim. Cihazda dünya çapında da bu tip bir dert var zaten. Cihazı alanlara küçük bir not ses kartını özellikle İntel SST yi kaldırmasınlar 🙂
Touchpad maalesef ürünün en zayıf yeri. Ama toparlayacaklardır. Şöyle diyeyim, Intel donanımlı tabletlerinde hata yapma kredisi az Asus'un. Intel bir ton destek oluyor.
MNYQ
intelin desteği konusunda nerey kadar gider bilemem sonuçta çünkü intel şöyle bir eksikle devam ediyor. GPU performans problemi. Sonuçta bu problemi çözmeden windows tablet pazarında ancak bu incelemedeki ürün klasında ürünlerde var olabilecek gibi gözüküyor. AMD ne kadar güç tüketimi bazında geridede olsa kaveri mimarisi ile güncellediği APU larındaki GPU performansı ile akıllı telefonunun 1 günden kısa bir sürede şarj etmeye alışmış kullanıcılara oyun deneyiminide düzgün sunan yapısı ile bu alanda özellikle Atom ları hayal kırıklığına itebilir diye düşünmekteyim. Hele birde buna APU + Windows market tipi oyunlar + PC tabanlı oyunlar + masaüstü deneyimi eklenince sanırım Atom baya geride kalacak. Bunu aşmak için laptop benzeri harici ekranlı İntel i3-5-7 li donanımlar PC tabanlı ekran kartı üreticilerinin (sanki çok sayıda varmış gibi yazdım ama mazur görün:)) işe uyanamaması ile oluşan gecikmesinden ötürü tabletlere yakın zamanda gelemeyeceğinden sanırım Asus zaten bir iki atımlık silahlarınıda netbook un parlamasının özlemi ile kullanıyor. Sonuç olarak ben gibi cihazı ihtiyaçları doğrultusunda zaten kullanan ve kapasitesinin sınırlarını bilenler dışında (ki sanırım küçük bir kitle) bu performansla çok fazla bir satış yakalıyacağını zannetmiyorum. Bu durumda kaybeden tabiki Asus değil İntel ve netbooklarında ölümüne sebep olan Atom işlemcisi olacak diye düşünmekteyim.
MNYQ
yukarda yazınca tekrara bakayım dedim amazon almanya daki 500GB diskli fiyatlarıda mevcut halde
€379 - 32GB SSD
€429 - 32GB SSD + 500GB HDD
€429 - 64GB SSD
€479 - 64GB SSD + 500GB HDD
Sezai
Cloud rendering olayları çıkıyor. Yani internet üzerinden yüksek performanslı bilgisayarlar kullanılabilecek. Demek ki böyle bir cihazla da üst düzey herşey yapılabilecek.
Çağrı
düşük sınıf telefonların birde şu özelliğine de değinmek istiyorum. bu telefonlar düşük donanımı şarjının daha uzun gitmesini sağlıyor kimi zaman çok akıllı telefonların akıllları okaar şarj yiyorki cep telefonunun öz işlemlerini arama mesajlaşma işlevlerini gerçekleştiremediğimiz oluyor
Ziyaretçi
Neden Apple ürünlerini incelemiyorsunuz ? Ürün mü gelmiyor ? Şahsen elimde yeni ipad mini veya ipad air vs olsaydı size gönderirdim. Saygılar
gokhan
arkadaşlar bu alete autocad, netcad gibi mesleki programlar yükleyebilirmiyiz?
meraklıvelet
Fiyat hakkında bilginiz varmı?
Arkadaşlar elbette bu alet bir desktop değil hızlı bir laptop da değil ama bir sürü windows oyununu (özellikle eski fpv ler, adventure oyunları, ve stratejileri (starcraft 2 dahil) gayet güzel ayarlarıda abartmadan çalıştırabiliyor hemde takılma falan olmadan. Neden özellikle üstüne basa basa oyun için almayacaksın diyorsunuz? Yurtdışı sitelere eminim bakıyorsunuzdur inceleme videolarınızı çekmeden önce, allahaşkına hiç mi görmediniz milletin çatır çatır eski favori oyunlarını oynadıklarını, hatta call of duty vs bile düşük kalitede ama 30 fps oynanabiliniyor buyrun: http://www.youtube.com/watch?v=BUquWwt1Hd4
En son oyunları süper grafikle oynamayı bekleyen kimse yoktur zaten bu aleti almak isteyenler arasında.. Ama sevdikleri bir çok oyunu PC olarak bir android tablet yada ipad gibi oynayabilirler müthiş birşey.. Ayrıca tam bir retro gaming sistemide yapabilirler emulatorleri kurarak, denemedim ama android de çalıştıramadığımız dolphin ve ps2 emulatörler asust100 de çalışıyr ve hiç te fena değil: https://forums.dolphin-emu.org/Thread-slow-framerate-but-good-audio
Sonuç: Ürün yurtdışında başta amerika da çok çok populer ve insanları heyecanlandıran bir ürün çünkü nihayet FULL WINDOWS u ipad gibi bir aletle tadabiliyorsunuz, bu konuya daha deyinilmesi gerekirdi incelemede, teknik detaylara çok fazla takılmadan ürünün nasıl bir kapı araladığından ve 2014 te çok daha güçlü versiyonlarının geleceğinden ve artık win 8.1 ile windows unda tablet piyasasından daha fazla yer alacağındanda bahsedilseymiş keşke. Yinede teşekkürler
Bunun TX300 modelini de incelemek gibi planlarınız var mı?
Ziyaretçi
Merhaba, sormak istediğim bir soru var. Bu tablette Ableton Live 9'ı çalıştırmam mümkün müdür? Teşekkürler
asus transformer book tx300 incelemesi yaparsanız sevinirim 😀
13 inç ve klavyesinde 500 gb harddisk var kendisinde ise 128 gb ssd
Merhaba ben agr of Empires hayranıyım bu tableti onun için alacağım ama bi sorum var Age of Empires 2yi ve 3u calıstırımı rahat oynar mıyım
wfide 5ghz varmı söylemediniz