Şu durumda paylaştığım yıkama tabancasını almaktan vazgeçtim: https://teknoseyir.com/durum/1809137 . Benzinlikte araç yıkamaya devam. Onun yerine Einhell araç süpürgesi aldım Amazondan.

Şu durumda paylaştığım yıkama tabancasını almaktan vazgeçtim: https://teknoseyir.com/durum/1809137 . Benzinlikte araç yıkamaya devam. Onun yerine Einhell araç süpürgesi aldım Amazondan.

Son bir saat içinde 246 ziyaretçi, 88 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
Bende benzinlikte yıkayıp dyson ile süpürüyorum uzun yıllardır .
Hocam Dyson bu iş için biraz overkill sanki 😅. Bir de bataryası da değişmiyor. Bunun bataryası kolayca değişiyor. Öyle bir avantajı var.
@senturkmurat1999 evdekini uygun başlık ile indiriyorum canım. 40-45 dk gidiyor şarj batarya ile işimiz yok ki mevcutta olan süpürgemiz işte.😁 Sana sıfırdan tabii ki mantıksız.
cari açık oluşturmaya devam 🥲
Tüketim mallarının cari açıktaki oranı %15. Otomobilleri çıkartırsak %7 kalıyor. Enerji, hammadde, ara mal ve sermaye mallarının oluşturduğu %85'i kesmeyi düşünsünler önce o %7'ye takacak yerde. Cari açığı halkın üstüne yüklemek görülmüş en büyük saçmalık ve koca bir aldatmaca.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0GLWJ4NZX
Bu fiyat belki fikrinizi değiştirir 😀 diğeri gerçek Hyundai değil zaten
Bunlar iş görüyor ya. 😁😁
Bunlardan iki tane aldım, iş görüyo, bkz: https://www.n11.com/urun/auhma-acr-10-sarjli-arac-yikama-makinesi-sari-203-psi-170w-basincli-oto-yikama-seti-3820-fircasiz-129643516?magaza=7go
Evdeki şarjlı dik süpürgenin başlığını değiştirip arabayı süpürüyorum çok iyi oluyor. Araba için bu parayı vermektense ev için süpürge alıp arabada da kullanmak daha mantıklı bence.