Daha klimalar çoğunlukla açılmamışken nasıl olabilir bu?
Teknoseyir gündemi
#KKTC#Arch#Linux#aur#hollandavsjaponya#güneşpaneli#Havit#HavitPişmanlıktır#ArcRaiders#KonuDışı#kasperskySon bir saat içinde 103 ziyaretçi, 13 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
elektrikli arabaları şarja takmışlardır.
Olabilir 😀
Çok güvenilir kaynaklara dayanıyor.
Bu kaynak sık sık bir yerlerinden uydurarak tweet atıyor haberiniz olsun. Ha doğruysa sa elektrikli arabadandır
Pek mantıklı gelmedi.
Tasarruf falan denen sey yalan dolan. Gelismis ulkelerde olan sey degil. Turkiye 100 milyon olucak buymeye calisiyor bol bol enerji lazim.
Haber 4 Haziran'a ait. Yani veri 3 Haziran verisi. Herkes kaynak olarak AA göstermiş.
https://www.aa.com.tr/tr/enerjiterminali/elektrik/gunluk-elektrik-uretim-ve-tuketim-verileri/49631
TEİAŞ'ın bir paylaşımını göremedim. Sitesinin alt kısmındaki üretim verilerini 3 Haziran olarak seçip bakarsanız, 20:45'te 42199 MW üretim yapıldığına ulaşabiliyorsunuz.
Gece hayatı olan yerler, genellikle. Havalar ısındığı için ve havalar geç karardığı için...
Benim powerbank'i şarja takmıştım ondandır 😀
Bayram tatili yolculuğu öncesi insanlar elektrikli arabalarını şarja taktıysa olabilir. Ama tabi en fazla elektrik tüketiminden kasıt burada ne şimdi? Gelmiş geçmiş en fazla mı? Son yılın en fazla mı? Son ayın mı, haftanın mı, günün mü?