Trump, Çin hariç, gümrük vergilerini 90 gün öteledi ama bu kararı vermeden bir kaç saat önce böyle bir mesaj atmış (15 dakika diyor ama öyle değilmiş).
Doğal olarak erteleme gelince de Dow Jones Borsası 3000 puan yükselmiş.
Bunu başkası yapsa 7 sülalesi hapisten çıkmazdı. Adam öyle bir zorluyor ki zorla darbe izletecek bize Amerika tarihinde.
https://x.com/Ike_Saul/status/1910028885460148427
Son bir saat içinde 199 ziyaretçi, 88 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
US borsaları %7-12 arası yükselmiş. Biz böyle oynamalara alışığız da Amerika borsaları için bu kaotik bir servet kazancı demek. Borsa manipülasyonunun tillahı var burda. Başka biri olsa gerçekten hapisten çıkamazdı. Trump'ın sonunu iyi görmüyorum ben.
Başkası olsa çıkamazdı lafına pek katılmıyorum. Trump da çıkamaz. Amerika bize benzemez, orada gerçekten devlet aklı ve devlet geleneği vardır. Bunun hesabını her türlü sorarlar.
Her şeyin bir ilki vardır.
Size de başkan beğendiremiyoruz 😀 Adam ne güzel şeffaf davranmış haber vermiş. Bizde olsa malum kesim bütün hisse misse ne varsa toplar sonra kararlar halka açıklanırdı. Sonra da en tepeden satarlardı.
Suikastten kurtulunca Hitler misali seçilmiş kişi tribine girdi sanırım, her haltı yiyip hiçbir şey olmayacağını falan sanıyor. Bu kadar göstere göstere bi Elon Musk yapıyordu ki o bile coin'deydi, borsaya pek yemiyordu. Bu artık el yükseltmiş direkt, ben de işin sonu ciddi yerlere gidecek diye düşünüyorum.
Büyük türkiye Hızla ilerliyor.Bakalım ne olacak.
Direk borsa manipulasyonu. Buyuk suc