Sevgili Tekno Seyir ailesi. @filmlervefilimler olarak duymayanlarınız vardır diye şöyle bir bilgilendirelim istedik. 1 Şubat tarihinden itibaren web sitemizin açılması ile birlikte, her hafta pazartesileri yayınlanan parodilerimiz; hem pazartesi hem cuma olmak üzere haftada 2'e çıkacaktır. Yine Sosyal medya hesaplarımızdan ücretsiz olarak izleyerek keyfini çıkarabileceğiniz 5 dakikalık bu parodilerin yanı sıra şöyle bir projeyi de hayata geçiriyoruz.
Örneğin Hobbit filminin parodisi sosyal medya hesapları üzerinden yayınlandı. 5 dakika izlediniz ve her şey çok güzel. Bu parodinin premium olarak 5 dakikalık devamı bulunuyor. Bunu izlemek için web sitemize giriş yapıyorsunuz ve sadece 1 TL karşılğında parodiyi satın alıyorsunuz. Bu kadar. Şimdi tabi haliyle 'ne parası yaaaaav' diyebilirsiniz. Biz size parodileri haftada 2'e çıkartarak güzellik yapıyoruz sizde, bizim bu deli gibi harcadığımız zaman karşılığında premium parodiyi izlemek İSTERSENİZ, satın alıyorsunuz. :)) Yok la ne premium parodisi diyorsanızda sosyal medya hesaplarımızdan yayınlanan ücretsiz parodileri izlemeye devam ediyorsunuz. Ama unutmayın ki Premium'un, Premium olmasının bir sebebi var :)) Hepinizi seviyoruz. Görüşmek üzere sevgili ailem :))
FOX
ne parası yaaaaav
ücretsiz olanlar 1 dakikaya düşmediği sürece no problem 😎 Her site gelir için kaynak bulmaya çalışıyo yapacak bişey yok
Başarılarınızın devamını diliyorum, o 1 lirayı sizden sakınacak değiliz tabi 🙂 parodi izlemeye devam
Cansın :))
Muhtemelen bağış olarak düşünmüşlerdir. Paypaldan
@filmlervefilimler bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.
anonimler galiba
1 tl fazla-premıum ıcerıgı kendı sıtenızden kendı player ve serverınızı kullanarak servıs edın coın sıstemıne gecıp vıdeonun devamını ıceren lınkı youtuba koyabılırsınız-bedelıde 0.1 tl lık coın olmalı-10 coın 1 tl olmalı kamera arkası yada farklı ıcerıklerıde boyle pazarlarsın(reklamısz gosterım gıbı)
not:coın yada kredı yada elmas yada teknoseyır ıcın mono 😀 paralı ıcerıklerı cın en ıyı yontem ve mobılde gosterdıgı basarıda ortada tl yerıne bunu kullanmak daha akıllıca olur hatta ılerıde yarısmalarda vs bunları odul olarak koyarsın
Şirketiz :)) İlk etapta sadece paypal ve mobil ödeme şeklinde başlayacak. Sonrasında diğer ödeme seçenekleri taksitlendirme gibi büyüyerek ve gelişerek devam edecek. Yeri gelecek premium parodilerde ünlü isimleride ses olarak konuk edeceğiz. Derseniz ki bunu nasıl yapacaksınız. E sektördeniz kanka :)) Ayrıca bakiye sistemi olacak. İster 1 TL yükle ister 8 TL yükle bir ay bütün parodiler yayınlandıkça tıkla izle :))
cansın sen (FOX)
O ekşiye adamlar teknoseyire gelmiş diye yorum yazanda çıksın ortaya öpücem (FOX)
Sizde mi buradasınız ? 🙂 Aynen devam çizginiz güzel 🙂
Madem şirketsiniz o halde premium içerikte dublaj, kurgu ve hatta farklı illerdeki insanların nasıl aynı proje için çalışabildiği gibi konularda dersleri de ayrı ücretlerle vermenizi öneririm. Faydası dokunabilir.
Bunu düşünmüşsünüzdür gerçi ama hatırlatayım. Premium videolar için mutlaka stream kullanın, illa ki kopyalayanlar olacak en azından biraz daha zorlaştırmış olursunuz.
Çok başarılısınız aynen devam. Fox sesin çok çok tanıdık geliyor bir yerden çıkaracağım bir gün 😀
Her parodi için 1 TL vermek abartı olur. Toplu paketler haline biraz daha ucuza satılması daha mantıklı @filmlervefilimler
parodiler biriktiğinde paket olarak satılabilir ama başlıangıçta pekte mümkün değil
paylaştık 🙂 birde #akış etiketi koyduk mu daha çok kişi görür bu paylaşımı zira daha yenisiniz çünkü buralarda.
@filmlervefilimler Reyiz bir selam yolla yanıta 🙂
cansın (FOX)