Süper bir operasyon çekmiş polis.
Teknoseyir gündemi
#başkanolursan#OtoSeyir#tcl#TozluRaflar#xikii#Satılık#miniitx#CepTelefonuFotoğrafçılığı#ITX#SamsungTv#BirazMüzikSon bir saat içinde 221 ziyaretçi, 95 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.

Hahahah 5 yıldız açtırmışlar. Netekim burası GTA San Andres değil.
Zengin değillerse yedikleri o cezayı ödemek için ellerindeki motorları satmaları lazım 😀 Çok iyi olmuş.
0:57 de "Motorsikletler trafikten men edildi" diyor. O iş biraz yatar gibi. 🙂
@dikistutmazsabri Onu hepsinin ehliyeti gidipte otoparka çektikleri için demiştir hocam 😀
En güzel yanı motorların ,çekici üzerinde tören geçişi olmuş.🤣🤣
58 kişi otoyolda ters yönde gidip ortalığı birbirine katıyor. Şaka gibi yemin ediyorum. 120 gün ehliyete el koyma, motorlar trafikten men, sonra adliyeye sevk. Serbest bırakılırlar. Bu olmamalı. Direkt nöbetçi mahkemeye çıkartılıp kaçma şüphesiyle tutuklanacaklar, 1 sene sonra falan davaları görülecek. O süreyi güzel güzel yatacaklar. Motorlara da el konacak, ömür boyu ehliyet ellerinden alınacak. Ehliyetsiz tekrar herhangi bir araç sürdüklerinde yakalanırlarsa da direkt müebbeti çakacaklar. Bakın bakalım bi daha böyle bir şeye cesaret eden kaç kişi çıkıyor.
Motorları trafikten men ettilerse, motorlar men edilen süre boyunca yedi emin otoparkta bağlı kalır. Demekki epeyi bir otopark ücretide çıkacaktır.
Hemen çıkartırlar hocam, savcı trafiği tehlikeye atmaktan dolayı yargılanmaları bitene kadar bağlı kalmasını istenmezse tabi. Ehliyetsizlikten dolayı çekmişler tüm araçları.