çooook sıcak öyle böyle değil eriyooom....
Teknoseyir gündemi
#başkanolursan#OtoSeyir#tcl#TozluRaflar#xikii#Satılık#miniitx#CepTelefonuFotoğrafçılığı#ITX#SamsungTv#BirazMüzikSon bir saat içinde 208 ziyaretçi, 97 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Avşa bi esiyo bi esiyo camları kapadık.
camlar açık esmiyor hemde hiç . çatı katındayım + sıcaklık var ordan dolayı. öyle böyle değil oturduğum yerde terliyorum... klima var ama bir süre sonra su akıtmaya başlıyor 🙁
@burakdogn Çatı yaşanacak yer değil. Ben tek katlı ve eski tip çatılı bir evdeyim, üst taraf tamamen ahşap ve sıcağı içeri vermiyor. Evin içi 27 derece, dışarısı da 29 falandır.
.
İstanbul mu bu? nem kaç?
Balıkesir böyle
@alptekinck İstanbul Ataşehir. Nem %35.
@erhanm maşallah fırın gibi olmuş
Bizim burada sıcak da yok. Nem de çok yok😀. Trabzon.
Mersin yenişehir. Sıcak ve nem beraber
Odanın içi 34 dereceyi aştı
Kafayı yersin o nasıl oda sıcaklığı öyle.
@erhanm Vantilatör olmasa bi de buralar sürekli rüzgarlı olmasa kesin kafayı yerdim, camlar açık esiyor sürekli, durgun havada dayanılmazdı. 🙂 Oda sıcaklığı 31 derecede falanken sorun yaşamıyorum da 32 ve üstüne çıkınca ciddi rahatsız ediyor.
Esmiyor. 🙂
UcuzcuEgemen sitesinden baktım, saat 17de güncellendi diyor ama saat 1638di. Güvenim sarsıldı açıkçası.
Hocam 18 derece burası :/
Konum atın, oraya ışınlanacağım! 😛