Dost çok güzel incelemiş spoilerlı şekilde dediği çoğu şey benim düşündüğüm ile aynı
Kapakta clickbait var oyunu beğenmiş(ilk oyundanda beğenmiş ve şaheser demiş) ve altın vermiş 😀
Sjw görüşlerine pek katılmıyorum ama
https://www.youtube.com/watch?v=Z8sj0-kYSoE

Hikayesi 5 para etmez.
Benim için eder
Hikayesi muazzam.
Bu çocuğun incelemeleri de çok beğeniyorum.
Film gibi incelemeleri var, kafa dağıtmak için tekrar tekrar ve tekrar izlediğim çok olmuştur. Haydi yaptım oldu bittiye getirmiyor incelemeleri, verilen emek muazzam.
Boş yapmış.
Beş para etmez bir oyun. (bana göre)
En azından doğru düzgün inceleme yapmayı biliyor boş yapmış demiyor gördüğü şeylere
@melburg Ben bu adamı normalde severim ama bu incelemesini beğenmedim.
Sonuç olarak beğenmek zorunda da değilim. Olabilir yani herkes herşeyi beğenmek zorunda değil. Boş yapmış dediğim kısım oyunu övmeye çalışması.
Sen beğenmişsindir sana boş gelmiyordur. Olay budur.
Hikayesiyle ve diğer detaylarıyla asla unutamayacağım bir yapım olarak kalacak aklımda.
Hayatımda hiç oynamadım. Yani insanların karakterlerle kurduğu bağı, oynanışı vsyi deneyimleme şansım olmadı. Zaten oyunlar genelde beni sarmıyor artık açıkçası. Sıkılıyorum hemen. Neyse bu benim sorunum. İki oyun da çok olay olunca inceleme videolarını izledim ikisinin de. Biliyorum oyunları yani. Bence ikincinin hikayesi ilkine göre çok daha iyi. İlki çok da ilgi çekici gelmemişti bana. İyi ama sıradışı değildi. Fakat ikinci oyununki hoşuma gitti. Dost Kayaoğlu'nun da bahsettiği "herkesin kendi açısından haklı olduğu" fikrini hayatta da sürekli düşünür dururum. Bu bağlamda hikaye ve anlatım şekli ilgimi çekti. İkincisi net olarak daha iyi olmuş. Her ne kadar insanlardaki bu "şiddetli öfkeyi" anlayamasam da ısınamamalarına anlam verebiliyorum. Ben oyunu oynamadığım için net bir şey söyleyemiyorum fakat iki tarafı da göstereyim derken oyuncuların nefret ettikleri ve belki de ilgilerini çekmeyen karakteri bilmem kaç saat oynamak zorunda bırakılmak can sıkıcı olabilir. Ben çok takılmazdım bu meseleye herhalde. O yüzden aslında olay yine zevkler ve renklere geliyor. Seven sevdi, sevmeyen de sevmedi. Bu kadar basit aslında. Ama başkalarının zevkine saygı duymayan geri zekalılar yüzünden olay çok büyüdü. Hele ki sevenlere "para alıyor" demek tam dangalaklık.