Chrome'a alternatif tarayıcı arıyorum. Hem masaüstünde hem mobil de senkronize çalışacak.
edit:tavsiye veren herkese teşekürler. firefox kurdum düzgün çalışıyor. bir de translate eklenti önerirseniz on numara olur.
Chrome'a alternatif tarayıcı arıyorum. Hem masaüstünde hem mobil de senkronize çalışacak.
edit:tavsiye veren herkese teşekürler. firefox kurdum düzgün çalışıyor. bir de translate eklenti önerirseniz on numara olur.
Son bir saat içinde 52 ziyaretçi, 20 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
Şifreler favoriler vs aynı hesapla PC ve Mobilde senkronize çalışacaksa neden olmasın
@elonmusk mobilde dayanamadım samsung tarayıcı kurmuştum. Bende de aynı dert var yani
Edge 😬😂
Firefox öneririm. Tüm bilgisayarlarım ve telefonumda aktif olarak kullandığım İnternet tarayıcısı. Eşleme özelliği (Sync) çok işime yarıyor. #MozillaFirefox #Firefox #Browser #InternetBrowser #İnternetTarayıcı
Reklam engelleyici kuruluyor mu?
@haypurtiryading Evet.
Opera
Opera mobilde iyi baya.
Mobilde Samsung internet masaüstünde Firefox ve opera
Şifreleri browser'da tutmak yerine Last Pass benzeri bir servisi kullanmak daha mantıklı oluyor. Üstüne de Chrome her durumda yeniden dönülen kürkçü dükkanı gibi en iyi deneyimi sunuyor.
chrome bana güvenli gelmiyor artık. bir gmail hesabının çalınmasına bakar. kritik bilgileri artık google da tutmamaya karar verdim, şifreler,notlar,kredi kartı bilgileri vs.
@elonmusk Google'da o bilgileri tutmayıp Last Pass benzeri bu işe odaklanmış bir uygulama önermemin nedeni bu zaten. Diğer taraftan Google ile Firefox yada farklı bir browser arasında güven endeksi neden Google'ın rakibinden yana olsun ki?
Opera iyi baya
Firefox
Uzun süre Firefox kullandım, ondan sonra uzun süre Opera kullandım. Opera Firefox'tan da Chrome'dan da daha iyi. Sonra Vivaldi'ye geçtim. Vivaldi en iyisi 🙂
Operanın built in vpn ve adblock olayı çok iyi bence, benim için direk tercih sebebi 😀
@cimadam Benim internette opera vpn engellendiği için bir anlamı kalmadı 😛 Opera'nın adblock sistemi çok iyi çalışmıyor zaten. Ben kullanırken yine ublock origin kuruyordum.
chrome çeviri olduğu için mecburiyetim var,opera ve firefox her zaman yüklü alternatif olarak,edge şu çeviri işini yapabilse hepsini silip atacağım gerçi.