Paylaş Paylaş

Call of Duty Ghosts İncelemesi

Call of Duty serisi Ghosts ile geri döndü. Hem single hem de multiplayer deneyimlerimizi aktarıyoruz.

BeğenFavori PaylaşYorum yap
  • levent tektaş

    bu incelemede levent abide olmalıydı yaaaa

    • WRX

      iyiki yok. Levent abi aile babası olduğu için videonun başından sonuna kadar burnundan soluyup vaktinden kalan çok önemli zamanları bizlere ayırması gerekecekti ve bize dünyaları bağışlamış olacaktı.

    • Zombi Doktor

      biraz adam olabilseniz keske.

    • WRX

      adamlığı senden mi öğreneceğim Allahın keşi gece baykuşu sen önce adam gibi yat dinlen önce.

      @Veysel
      esas Levent Abi'ye zorla mı bu işi yaptırıyorlar onu sormak lazım. Bugüne kadar bütün haftalık bültenlerde Levent abi niye hep Murat Gamsız'ın enerji dolu başlangıcını sönümlüyosun dedik kendisinden bir haber alamadık. Ordan öteki fırladı burdanda siz. Yok aile babasıymışta değerli vaktinden kalanlarda bizlere bukadar değer verebiliyormuş buna bile razı olmalıymışız falan filan dendi diye bende aynısını söyledim.
      Kraldan çok kral olmayın bırakında Levent abi cevap versin.

    • Ziyaretçi

      senin ogrenmede degil algilamada problem var karsindakiyle nasil konusacagini bilmiyorsun. seviyeni koruyarak cevap veremiyorsan hic polimige girme daha iyi. cunku ahlaki seviyeni belli ediyorsun. belki saat farki cok olan bir yerde yasiyor @zombidoktor. karsindakini neyle sucluyorsan onu once bi arastir. sonrasinda insan gibi cevap ver

    • Soul741 @soul741

      Seviyeye bak ! Söyleyecek laf bulamamışsın, yorumu yazdığı saate laf ediyorsun.

      Eleştiri yapma hakkına sahip olman için önce seviyeli olman lazım. Bu tarz konuşursan kimse sana cevap vermez.

    • WRX

      Sizler kapı fedaisi gibi gelene gidene hırlamaya şartlanmışsınız. Birisinin en ufak laf söylemesine tahamülünüz yok ondan sonra yok saygıdan yok ahlaktan falan bahseder olmuşsunuz. Aslında ufacık dünyanıza çomak sokması okadar eğlenceliki 😀 reset tuşunuz kabak gibi meydanda 😀

    • WRX

      Birde yok algılama problemi varmışta bla bla. Esas algılama sorununun kimde olduğu belli. Kraldan çok kralcılık yapmayın diyorum benim muhatabım sizler değilsiniz diyorum hala mevzuyu algılayamayan idraktan yoksun insanlar çıkıp benimle laf yarıştırma ve sataşma peşinde.
      Siz benim muhatabım değilsiniz. O mesajı yanlışlıkla veya birileri gelsin benimle zıtlaşsın diyede yazmadım. Adres belli. Siz sesinizi kesin ve oturun oturduğunuz yerde.

    • Veysel @spectrum

      İnsan artık ne diyeceğini bilmiyor, bir bitmediniz...

      Zorla mı izletiyorlar? Cidden, merak ettiğimden soruyorum...

    • nforce

      ahaha komedi ya adamlar sanki para ödüyor hesap soruyorlar nerden geldiysem bu siteye... bu adamlar kim böyle güzel incelemeler yapmışlar diye geldim fanboylar var la burda yanlız bu arkadaşlar bir dergi filan kursa iyi olurdu.

    • serhat

      aynen valla süper olurdu levent abi 🙂

  • Ziyaretçi

    Alıştığımız bir şekilde 13 yaşındaki çocuklar oynarken ağızlarının suyu aksın diye yapılmış sıkıcı, her eve girsin diye dandik grafikli bir Call of Duty oyunu. İncelemesini izleyip geçeceksin 😉

  • Serdal Kam @serdalkam

    Sizler yorumlarınızı biraz yumuşatarak belirtmişsiniz sanırım ama ben girişeceğim.
    Oyun rezalet.Bu oyunun satılması da REZİLLİK.
    Yeni grafik motoru diye yalan söyleyen, yapımcı diye geçinen PİS HERİFLERE 70 dolar ver karşılığında MW2'den, MW1'den birebir aldıkları animasyonlar,sesler yapılar olsun.Her yıl satış rekorları kırılıyorken, karlarının haddi hesabı yokken aynı animasyonları kullanmak tam anlamıyla, insanları aptal yerine koymak, sömürmektir.O paralarla yeni oyun konsolu çıkartırlar ama adamlar birebir aynı animasyonu kullanıyorlar. DLC'lerden bahsetmiyorum bile.
    Üstüne Activision "İncemeler umrumuzda değil, oyun satıyor" demek istediği bir açıklama yapmış, kabadayı gibi.Tiksiniyorum Activision'dan.Oyun sektörünün laneti.

  • volkan @selective

    BF4 ün karşısına bu oyunu mu çıkartılar ? inanılır gibi değil BF4 hatta BF3 e dahi rakip görmüyorum bu oyunu . 20 30 dolarlık oyun statüsünde asla etmez o parayı.Parayı geçtim ben kota bile harcamam.

  • Bora

    Ben de eskiden tüm CoD oyunlarının senaryo modunu oyun çıkar çıkmaz oynayan biriydim ama BO2 ve Ghost'u merak bile etmedim. En son MW3 oynamıştım. O oyun da çok eleştirilmişti ama hikayesi fena değildi. CoD artık iyice sıkmaya başladı.

    Kurgu konusunda bir eleştirim var. Bazı yerlerde capture görüntüsü girmek varken HDTV görüntüsü kullanılmış. Pek güzel durmuyor. Mümkün olduğunca capture görüntülere yer verilmesi daha iyi olur bence.

    İnceleme için teşekkürler. BF4 videosunu da merakla bekliyorum. 🙂

  • lawnmower @lawnmower

    Teessüf ederim, CoD: Ghosts'un en önemli teknolojik yeniliği olan yaklaşınca kaçan balıklardan bahsetmemişsiniz. Programcılar neredeyse bir senedir bununla uğraşıyorlardı, siz 30 saniyenizi buna ayırmamışsınız. Sizleri kınıyorum.

  • primat @primat

    jetonlu oyun makinası kurgusunda oyun, hayatı script.bu zamanda nasıl yani.suntadan bunun arcade makinasını yapıcan yazlık yerlere koyucan.cov cov cov boing.. 1 jetonla oyunu bitirsin sevinsin çocuklar.

  • Bonbreka

    Şu seriyi torrentlemiyorum bile artık. BF4' de önceki oyuna göre pek bir yenilik getirmiyor, SP zaten rezalet, oyunu da bitirmeden çıkarmışlar üstelik. FPS'siz kaldım resmen, sadece Killzone için de PS4 alınmaz, umutlar Titanfall'a kaldı.

  • ugur

    eleştiriler haklı olabilir ama fazla seçenek yok
    fps seçenekleriniz crysis, cod ve bt
    daha iyisi yapılana kadar bu var...
    beğenmeyenler angry birds veya candy crush oynasın 😀

  • Ismail

    Gercekten bu yorumu yazmak icin cok bekledim :).Incelemeyi daha izlemedim(O yuzden oyun hakkinda bir sey soylemeyecegim yalnizca CoD serisi hakkinda) ama yinede soyleyecegim.Artik bence yapimcilar CoD-un sadece ismini satiyorlar.Adamlar hakli kotu oyun bile yapsalar satiyor iste.Adeta insanlar saldiriyor diyebilirim.Bu oyun icin iyimi kotumu diyemem oyun hakkinda inceleme bile okumadim yada izlemedim.

    "Artik bence yapimcilar CoD-un sadece ismini satiyorlar"cumlemede bir kac ornek getireyim. Mesela gecen defa bir sitede soyle bir cumleye rastladim."Artik CoD oynamayan erkeye erkek demiyorlar" :P.Bir tane daha var.Gecenlerde bir forumda birisi Ac black flag-mi aliyim yoksa CoD black ops 2-mi diye sordu black ops 2 diyenler oldu.Ac daha iyidir yada CoD daha kotudur demiyorum ama Black ops 2 eski,grafikleri kotu ve eski olmasina ragmen hala 59.99$ satilan bir oyun.CoD serisi yavas-yavas kendini bitiriyor.

  • Burak

    Korsanı desteklemeyen,karşısında olarak saatlerce kavgasını edebilecek biri olarak belki aylardır,ilk defa cod'u korsan olarak oynadım, nedeni, single'ının 20-30 liradan fazla etmeyecek olması... He yenilik getirmiyor mu, grafikleri mi kötü? Banane.. Single'ı bana keyifli 6-7 saat geçirtiyor mu? Ona bakarım. Gerçekten keyif alarak oynadım single'ını,ama sıkıntı sadece single oynıcayacak benim gibi insalardan 70 dolar istemeleri. Yap single'ını 15-20 dolar indirim zamanı alalım...

    Büyük eleştirim editörlere... Özkan gibi oyunlardan uzak,uzun zamandır belki oyun oynamamış birine kontrolleri vermek... Bir çok aksiyon sahnesinde,etkili bölümleri atlaması... Macit'e de söyle bir eleştirim olacak oynadığınız bölümün 2 etkileyici sahnesi var belki, biri gizlilik ile ilerlenen bölümün başları,2.si ise sonunda o binanın yıkılması. Ve tam o noktalara yaklaşmışken,"Burdan sonra bişey yok abi" diyerek kesilmesi... Belki büyük birşey değil ama bence editörlük anlamında dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta bana kalırsa...

  • Mert A

    Ben COD serisini Black Ops 1'den sonra almayı bıraktım (BO1'ide rus keyi 15 TL almıştım). Oyun MW2'den beri hepsi aynı para vermeye değmez skinleri, weaponları değiştirip yeni oyun diye satıyorlar.

  • Ismail

    Gercekten bu yorumu yazmak icin cok bekledim :).Incelemeyi daha izlemedim(O yuzden oyun hakkinda bir sey soylemeyecegim yalnizca CoD serisi hakkinda) ama yinede soyleyecegim.Artik bence yapimcilar CoD-un sadece ismini satiyorlar.Adamlar hakli kotu oyun bile yapsalar satiyor iste.Adeta insanlar saldiriyor diyebilirim.Bu oyun icin iyimi kotumu diyemem oyun hakkinda inceleme bile okumadim yada izlemedim.

    "Artik bence yapimcilar CoD-un sadece ismini satiyorlar"cumlemede bir kac ornek getireyim. Mesela gecen defa bir sitede soyle bir cumleye rastladim."Artik CoD oynamayan erkeye erkek demiyorlar".Bir tane daha var.Gecenlerde bir forumda birisi Ac black flag-mi aliyim yoksa CoD black ops 2-mi diye sordu black ops 2 diyenler oldu.Ac daha iyidir yada CoD daha kotudur demiyorum ama Black ops 2 eski,grafikleri kotu ve eski olmasina ragmen hala 59.99$ satilan bir oyun.CoD serisi yavas-yavas kendini bitiriyor.Ayni oyunu tekrar tekrar satiyorlar bu kadar!

  • Furkan

    cod2 den mw1 e geçinceki oha grafiklere bak tepkisini bir daha yaşayamadık ne yazık ki

  • Ali

    Extinction modundan bahsetmeyi unutmussunuz .

  • ercio

    🙂 yalnız ortalık fena karışmış "baya bi", call duty ghost = MW ver.3.000001 diyen de var strikezone = done,
    Dome = Strikezone (Ghosts) | MW3 Copy & Paste ; linkler;
    https://www.youtube.com/watch?v=Kq-z10w2FRw
    https://www.youtube.com/watch?v=Eg-qvWZt66Q

    Call of Duty: Ghosts Copy & Paste Modern Warfare 2 Ending 3 milyon izlenme var 🙂
    https://www.youtube.com/watch?v=5E82ZkHTiVU
    https://www.youtube.com/watch?v=pVS5T5D7MVs

    İşin ilginç yanı cod fanları hayır değil diyor remake diyor,
    sevmeyenler ise saldırıyor copypaste lazy diyenler var kapışıyorlar waw
    aslında benzer veya yeniden yapım kaplamalar değişik ama mesafeler ayrıntılar da farklı gibi işin içinden cıkabilen var mı, tek billdiğim çok su götürür ama bir sonraki cod harika olmak zorunda 🙂

  • Cenk Büyükay

    ..OYSA COD 2 İLE BAŞLAMIŞTI HERŞEY PEH PEH
    Oyun Âleminin Tanrısına selam dursun herkes ÜLEEEYNNN AK (EYKEY FORTİSEVIN) ' mi verin bana....!
    İnsanın içindeki savaşma isteğini sonuna kadar gazlayan bir ruhtur COD.
    Aga.. COD öyle bir oyundur ki hani insan durmadan nefes alıp verir ya düşünün bir insan nefes alıyor daha
    vermeden, ben çoktaaan ikinci şarjör deyim o kadar hızlı gerçekleşir her şey önce vızz vııızuv sonra hani
    grenade patlayınca kulak çınlaması olur, işte o sesin daha ağırdan ve yavaş olanı..
    Öyle bir oyundur ki arkadaşınıza sinirden mouse u param parça yaptırabilirsiniz tabi biraz daha gazlayarak
    gülerseniz monitörün balkonunuza düştüğünü de görebilirsiniz. Olmadı diğer gün bir mouse için bir monitör
    parası ödediğini de görebilirsiniz ama gelgelelim sonucu yine AK nin namlusundan fırlayan 762 bullet söyler.

    ..Bunları da geçtim gülmekten kriz de geçirebilirsiniz kimi zaman drama konuşur. Mermisi biten arkadaşınız
    bir bakmışsınız bir tavşan gibi zıplıyor kimisi grenade'ten kaçmak için 2. kattan can havli ile atlıyor ama.. keşke atlamasaydım durumuna düşüyor çünkü aşağıda 4 tane zebellah gibi herif tarafından mermi manyağı olup
    kan yağmuru ile yıkanıyor tabi size de saatler olsun demek düşüyor.

    Single da durum daha da vahim bazen Cüneyt oluyorsunuz dağdan dağa uçuyorsunuz bazen küçük Emrah bazen küçük
    enişte modundasınız. Yok, Cüneyt şöyle oldu şuraya uç Cüneyt şurada isyan çıktı git bastır amanda aman.
    Anlatılmaz oynanır aga
    COD GHOST 'LA birlikte nur topu gibi kopeğimizde oldu tutmayın MALKOÇOĞLUNU
    BİTCHHH BİZANS

    Bu arada AK-47 ve varyasyonlarının SESleri ve grafiklerini (kasıt görsel güzellik değil) birebir olarak
    bulunduran tek oyundur. Birçok oyunda anlamazsınız ama çok sırıtıyor diğer oyunlarda; ama COD'da
    dikkatlice bakarsanız silahı ateşlerken otomatik silahlarda tek atış yaptığınızda kurma koluna göre hareket
    ediyor silah yani olması gerektiği gibi. (BLACK OPS 2'de geri tepmeden feragat edilse de orada da silahların
    grafiksel çizimi yine doğru şekilde idi....Oyunları seçmemdeki temel iki noktadan biri olduğundan silah
    çizimleri silahın geri tepmesi karakterin buna verdiği tepki ve hikaye&müzikler önemli benim için)

    GRİGGS BAŞTA OLMAK ÜZERE BRAVOTEAM & TASK FORCE 141 ANISINA
    yer gök boyandı kırmızıya bir an parmağım tetikte her an
    ilerlerim cesetler arasında durmadan savaşımla olurlar her an
    vururum onları yılmadan aknin ışığı aydınlatır meydanı her an
    ya benimle ol ya da yaylan burası meydan açarım beynini her an

    göz gözü görmez akan kanlar hemen dinmez yağmur çamur demez asker operasyon beklemez
    elimizde arz alırım her an haz COD bu hiçbir şeye benzemez GAZ
    gözlerim iki çentik ötesine düşer aklın birden uçar gider
    rhymelarım uçak savar gelir kapını aralar GHOST hepsini skip yaralar

    kovan sesleri ritimlerim ağzını açanı duvara kitlerim kan gölünde ilerlerim
    barrettla dans ederim güler güldürürüm palaskamla bichs oynatırım
    madem olay battle al sana güzel bir dil bilmiyorsan sktr olup yolumdan çekil
    sıkıştıysan çağır durma airfoce u çağır bağır my ass bağır durma çağır utanma anır

    yea mtherfcker yea good grbapfhi4cs,beatifull sound ha..??? fuck

    tüm alay elinde SHEPHERD dağılmış bir müfreze ölümcül hasar verir düşünene
    gözünde SERGEANT o FOLEY özünde çelikten emirleri deler geçer tüm yelekleri
    elimde M16 ve COLT .50cal ile alırım volt nefesini keserim sus yada öt muharebe gelir pat
    kmlerin önemi yok son sözü söyler nişangah ölç bakalım hızım kaç mach

    lets do thisla başlarız one SHOT one KİLL tangoları alırız
    CAPTAİN PRİCE çınlatır kulakları lets go go go SERGEANT.GRİGGS yardırır meydanı kaplar
    M4 ısıtır elleri modern savaş bu COD AS50 ile çakar yıldırımım heashotları saydırırım
    iki çentik ötesinde arpacık gerilir tetik g*t*nde açılır koca hole yea yea COD TİME BABY....

    griggs:this rap?.. freestyle?... (f)suck this shit ..this is bullshit man
    cenk a.k.a scd.:yeah yeah man..

  • Knife

    Oyun süper YAaaaaa...

    Herkese tavsiye ediyorum.

    Daha iyisini yapıp 70 dolara satan varsa adresini verin alcam' heeeyy

    Bence yorum yaparkende adil olun oyunu almayıp bu olmamış demeyin.

  • zeg392 @zeg392

    Verdiğim paraya acıdım bu sefer..

  • serhat

    Infected yeni bişey değil önceki cod MWde de var ayrıca inceleme doyurucu olmamış 🙁

  • İbrahim

    en son mw3 te kaldım, bildiğin zar zor bitirdim oyunu oynamış olmak için oynamıştım, hiç bi şey değişmemiş satın almaya hatta korsan indirip kotayı sıkıntıya sokmaya bile değmez bi de 50 gb boyutu unutulmuş aynı oyunu yayıp 10 gb boyuttan bir yılda 50 gb çıkılması ayrı bir rezalet

  • ali

    levent abi ve editörlere duyuru:beyler oyunları daha detaylı inceleyin cod ghostun bir çok bilgisi verilmemiş eski multi modlarının geri geldiği belirtilmedi oyun ile ilgilenen editörleri tercih edin örnek total rome incelemesini yapan arkadaş işin ehliydi muhteşem inceleme çıkarmıştınız oyunlara daha önem vermelisiniz nacizane düşüncelerim bu kadar

  • Cihat

    Yahu neden Özkan oyunu anlatıyor ? Neden Macid oturmuyor oyunun başına. Adam kalkmış bu oyunun hikayesine takılmamak lazım demiş ? Yahu bu oyunun zaten ana olayı senaryosu, senaryosu muazzam. Bu oyunu diğerlerinden ayıran şey senaryosu zaten. Zaten o klişe grafik muhabbetleri bitmiyor.

    • Ziyaretçi

      Haklısın kardeş, call of duty ghost senaryosu ince ince işlenmiş, gerçekten derinlikli kompleks bir yapıya sahip, sanatlı bir oyun bu, diğer fps oyunlarından kendini rahat bir şekilde ayırabiliyor oyun dünyasında pırıl pırıl parlıyor.

    • isvecli

      daha oncede soyledigim gibi ayni oyunu 40 kere onunuze koymak mustahak size

  • Ziyaretçi

    İncelemeyi beğenmedim.

    özkan oyunu ilk kez oynuyor, macid arka planda abi şu şekilde geçiceksin bu bölümü diye anlatıyor. sonra özkan bu oyunun hikayesi önemli değil diyor.

    komedi gibi inceleme.

    donanım incelemelerindeki performansınızdan cok uzaksınız bu incelemede.

    geçen günkü smack down benzeri oyun incelemesinde de murat gamsız oyunu aşağılayarak başlıyor direk incelemeye. madem öyle incelemeyin o zaman bu kadar basit.

    • Burak

      Sizin ekipten biri olmadığınızı umuyorum. Her eleştiriye bu şekilde cevap verilmesinden takipci olarak ben rahatsız oldum.. Bu insanlar beğendiklerinde "çok güzel inceleme işimize yaradı teşekkürler." diyor. Beğenmediklerinde tepki göstermek komik olur.. Ekibin bu yanlışa düşeceğini sanmıyorum..

    • ercio

      +1
      Beğenince iyi, olmamış deyince git izleme olur, genede izleyeceğim ama Lp büyük olarak duruma bi el koysun, ekibimi uyarır, bize me sarar izleyiciye, eleştiri üslubu da önemli tabi ama olmamış deyince azarlanan git ozaman denen takipçi/izleyici/fan ne yapsın olmuyo, teknoseyiri her gece merakla bekleyip f5 ile tam kıta hazır fedekar takipçiler pişman olmaya başladı, özkan beyin başımızın üzerinde yeri var ama oynamadıysa belki başka bakış açısıyla da görüş bildirir, ama her oyunu da eleştirir giydir iyidir, önce tarafsız bi aktarım sonra saldırılsa yumuşak geçiş neyse bilmediğim işlere karışmayacam belkide bu daha fazla seyirci getirir/yorum, bizde dürüst yorumlar için burdayız macit diyorsa doğrudur, cod ya saran çok insan var fanlarıda bu aralar eminem rap god kulağımda yorum sert olabilir ama git o zamana çok kızdım, sanki alternatifiniz var. inadına teknoseyir 🙂

  • ali

    Bencede inceleme vasatın altında. Youtube daki ergenler bile daha iyi incelerdi heralde:D
    Biri oyuncuyum dior, senoryoyu anlamamış oyuna kabahat buluyor.Dieri oyunu bitirmemiş bile senaryoya takılmayın dior hey Allah'ım

  • Cenk Büyükay

    Video'yu yeni izledim. Öncelikle inceleme berbat, oyunlara aşina değilim demiş adam; zorla mı oturttunuz oraya bilmem ikide bir COD'a laf sokmaya çalışmanız işi boka sarmış tamam oyun tekrara sarmıştı ama sizde bozuk kaset gibisiniz takıldınız başa sarıp durdunuz..... Oyunda oynanış farklılaşmış ilk defa kendi kontrolümüze bırakılmış oynanış (hatta BLACKOPS2 de öyleydi) kontrolümüzde köpekte var daha önce köpekler bize saldırıyordu yani 🙂 hareket yakalama tekniği kullanılarak hazırlandı oyun oyundaki karakter hareketleri prototype2 deki gibi çok gerçekçi yani birebir insan tepkileri canlanıyor karekter tepkileri süper olmuş, bir boka değinilmemiş Macit bir iki kere grafiklere değinir gibi oldu okadar multiplayer daha bir gerçekçi olmuş öncelikle 3-5 mermi ile ölmek taktik yapmaya zorluyor ister istemez saklanarak planlı ateş ediyorsun bfde sesler silah sesleri daha iyi demiş Macit; surround ses efektleri güzel olabilir (ki onu dememiş) ama COD'daki silah sesleri gerçek silah seslerine birebir yakın git bir bf deki AK'nin sesine bak bide COD'a anlamamak için sağır olmalısınız ya da ömrünüzde ateşlenen silah sesi duymamışsınız demektir oynanış süreside hiç fena değil BLACKOPS2'ye göre; ama yok çat pat diye dalarsan 1 saatte yine bitirirsin (tabi zor modda sıkıysa).Daha hangi tuşla zıplayacağını bilmiyor Özkan abi 🙂 sen git en iyisi süper maryo oyna

    • Ziyaretçi

      terbiyesiz. uslubunuza dikkat edin. bu kadar sinirle bir yorum yazigimi hatirlamiyorum. dunya capinda yerden yere vurulan oyunu anca sizin gibi oyunlar konusunda fikri olmayan biri oyar. zevk sahibi bir insan bf4 alir gecer tum bolumleri eskilerden tekrar edip koysunlar onunuze. belli yas grubuda agzi acik oynasin. size mustahak bir oyun 40 kere sunulmasina. kac gundur olmamis bu inceleme yorumu yapiyorsunuz o zaman niye takip ediyorsunuz. bu laflari duymak icin mi. bunlari duymaktan zevk aliyorsaniz normal bir davranis degil bu. sizi buraya kilitleyip izletmiyorlar. editorlere yaptiginiz yoruma gelice de tanimadigin kisiye sen diye hitap edilmez siz diye hitap edilir. mesafeyi koruyarak elestirilerini yaparsin. ha seviyeli elestiri yapamiyormusun yapma o zaman. ozkan bey bu videoda belli ki uzun sure oynamayan birisi tekrar oynarsa neyle karsilasacagini gostermek icin oyun basina gecmis. iyi de olmus.

    • Ismail

      Yukaridaki arkadas dedigi gibi 13 yasindaki(yani sizin gibi)cocuklarin oynayipta agizlarinin suyunun akmasi icin yapilmis bir oyun.Ve burada kufur edemezsiniz!Cunku Cogu forumda insanlarla kavga edip,agzima geleni soyledim.Ama TS-de soyleyemezsiniz.Hemen yasinizin 13-14 yasiniz oldugunu belli etdiniz.

  • Cenk

    Oyun oynayamayan insanın oyun incelemesinde ne işi var.

  • Bahadır

    Macid bey burun ameliyatını ne kadara oldunuz ve hangi doktorda oldunuz,Bende istanbulda oturuyorum üniversite öğrencisiyim burun ameliyatı olmak istiyorum burnumun sağ ve sol delikleri biraz geniş o sebeble büyük gözüküyor inceltme yapıcam,Cevabınızı bekliyorum Teşekkür ederim

    • M. Macid Beyhan @macid-beyhan

      Merhabalar,

      Bakırköy'de Yaşar Hastanesi'nde oldum, fiyatlar 2000-2500 arasıydı. Benden bir tavsiye; eğer sağlıkla ilgili ciddi bir sorun yok ise sadece estetik kaygılardan ötürü bu ameliyatı yaptırmayın. Genel kanı, bu tür ameliyatların aslında çok kolay olduğu yönünde. Doğrudur, ameliyatlar kolay geçiyor ama önemli olan sonraki süreç. Aylarca, hatta bazı durumlarda yıllarca dikkat etmek durumunda kalınıyor.

      Ama dediğim gibi, bu sadece bir tavsiye idi:) Siz yine araştırmanızı yapın, her doktora ve her söylediklerine hemen inanmayın.

    • Ismail

      Tsde ikinci yada ucuncu kez Macidin yorum yazdigini goruyorum :).Seni buralarda yakalamisken sana bir sorum var ve cevaplamani bekliyorum.Bf4-de oyundayken(multiplayer) Tab tusuna basdigin zaman bazilarinin ismi ve kendinin ismi yesil gozukuyor Bu nedir?Bana onlar senin squad(ekibin)-in dediler anlamadim :D.Lutfen cevap ver.Cevabini bekliyorum.Iyi gunler.

    • Soul741 @soul741

      Onlarla ortak hareket etmen gerek. Sanırım squad achievement'ları da var (tahmin yürütüyorum). Ortak hareket etmesende olur tabi. Oyunda öldükten sonra squad değiştirebilirsin.

  • Ismail

    Bunu yazmayacagdim ama yazmak zorunda kaldim(sinirle).Ts-de bir oyun incelemeside yaptiginiz zaman coluk-cocuk doluyor adeta.Lafim kesinlikle Ts-ye degil adeta laf olsun diye,bir sey yazayim insanlar altina yorum yazilsin diye yazilmis yorumlara.Neymis Ozkan bey oyunu ilk defa oynuyormus,Macit senaryoda kopukluk var demis.Ilk once ben Ts-nin formatini soyle acikliyorum biri oturuyor,konudan haberdar degilmis gibi digeri dokturuyor masallah.Mesela Nvidia videosun Lp ne kadar konustu ama Murat bey az(yada g-sync videosunda tam aksine).Murat beyin ekran kartindan haberimi yok?Tabiiki var ama format boyle.

    Bunu gectik Macit senaryoda kopukluk var demis.Senaryoda kopukluk varsa Macit kesin dogru soylemistir.Biliyorsunuz bu yorumu kesin bir cocuk yazdi.Cumleye bak"senoryoyu anlamamış oyuna kabahat buluyor" bak bak cumleye bak.Adam kesin ingilizceden anlamiyor,oyunu sirf aksiyonu icin oynuyor ama bu yorumu yaziyor iste.

    Yani demem su ki Ts ekibi lutfen bu yorumlari fazla dikkate almayin.Her zaman soyledigim gibi:Coluk-cocuk iste...

  • Ali

    Teknoseyirde simdiye kadar gördügüm en kötü inceleme Şimdi laf söylicekler "izleme o zaman " diye ben bu yorumu birilerini sinirlendirmek " laf sokmak " için yazmıyorum bu yayını severek takip ettigim ve böyle kalitesiz bir is görüncede üzüldüğüm için yapıyorum ve burada ki yazılarım oyunu savunmak için degil eksikleri belirtmek için

    1- Asıl satma amacı olan multiplayer a hiç girilmemis, az ve eksik bahsedilmis

    2- Kendisi yıllardır oyamadın ve oyuncu degilim diyen bir editörü neden bu oyun incelemesinde yer verilmesi anlamsız ve yanlıs

    3- Grafikler pek degismedi denilmis blackops2 ile kıyaslansın bir benim gözlemlerim ciddi gelisme oldugu yönünde ve cod serisi hiç bir zaman grafik ağırlıklı bir oyun olmamıstır

    4- Single player da bahsedilen eksikler aslında bütün oyunlarda olan problemler misal belli bir yere gitmeden gelen sınırsız düsman bunlar neden sadece bu oyunun problemiymis gibi lanse ediliyor

    5- Senaryoda bahsedilen kopukluk nasıl oluyor anlamıs degilim hikaye gayet akıcı ve bağlı

    6- Multiplayerda extinction modundan hiç bahsedilmemis daha önceki oyunlardaki zombi modunun muadili infected degildir extinction dır

    7- Clan sisteminden ve clan savaslarından hiç bahsedilmemis

    Umarım karalama olarak algılanmaz . Ben bir izleyici olarak eksik gördügüm yönleri kedinizi gelistirmeniz için sizle paylastım .

    Yazım hatalarından dolayı özür dilerim ^^

    • Ismail

      Merhabalar.Iste ben insanlarin boyle yorumlar(elestiriler) yazmasini bekliyorum :).Birde grafik konusunda katila bilirim size.Ama oyunu gercekte gormedim.Ama sanki grafigi biraz renklerle kurtarmaya calismislar ki,oyun goze hos gelsin.Videolarda gordugum kadariyla black ops 2-de bogucu nasil desem boyle gri bir ton vardi.Bu yuzden bu oyun goze daha hos gele bilir bilemiyorum.Not:oyunu gercekten gormedim o yuzden elestiri yazmak istemiyorum.

  • Mehmet

    Bu nedir abi ? Bu inceleme ne ? Oyunu inceleyenadam oyunu bir kere bile oynamamış. Senaryo hakkında bilgisi sıfır, yanındaki diğer adamda evet, doğru diyor. Yahu biraz anlatsana oyunu. Videonun başından oyunu kötüleyerek başlıyor, girişte anlatım olmalı sırayla gidilmeli, çok amatörceolmuş. Yazık yahu. Her önüne gelen oyun incelerse böyle oluyor ister istemez. Lütfen biraz daha özenle yapın incelemelerinizi.

  • Zafer

    Call of duty her sene aynı diyorsunuz adamlar ne yapsın hem battlefield da aynı

  • Burak

    Benimkisinde sorun var yardım edin,adam there,two,one diyo kapanıyor oyun siyah ekran geliyor neden ??

  • nforce

    bu oyunu sp için eleştiren katıksız saftır bence fast paced mp oyunu bu zaten ben de bf nin zaman harcamasından sıkılıyorum cod fanı değilim daha ghost u oynamadım ama bence black ops 2 nin sp si de berbattı ama mp için alınıyor.

  • Hasan

    Call Of Duty Ghosts Multiplayer oynuyorum ve daha yeni başladım. Bide ben oyunu steam denilen programdan indirdim. Bazı sorularım var isim nasıl değiştiriyoruz ve steam olmadan da bu oyunu nasıl oynarız ?