kpss açıklanmış kötü puan almışım . Geçen sene hiç hazırlanmadığım sınavdan daha düşük almak sinirimi bozdu. Ama kötü olacağını tahmin etmiştim zordu bu yılki. Mermuluk hayaldi şimdi imkansız 😀 Ağlanacak duruma güler oldum artık. neyse be kaçar bugün nettte daha takılmam. hiç birşey için enerjim yok.
Teknoseyir gündemi
#DDDyazıcı#İndirimKodu#KonuDışı#Satılık#Spiderman#KNEX#Mafia3#LegoTechnic#TulsaKing#rc#GamePassSon bir saat içinde 432 ziyaretçi, 70 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Hayırlısı neyse öyle olsun.
Boş gelecek bu söyleceğim ama hayırlısı olsun hocam. Neyin hayırlı olduğunu bilemiyoruz. Diliyorum ki umduğunuzdan daha iyisini yaşarsınız.
@burakdogn, @oniki, @teknocan; Amin...
Netleri ciddi artıp puanı düşmüş arkadaş var, sıralaması yükselmiş ama bu herhalde atanırken fark etmiyor öyle mi? Nasıl olabiliyor bu.? Size de çok geçmiş olsun ve hayırlısı olsun diyorum
boş ver, belki başka bir şey çıkar, hiç belli olmaz bu hayatta
p3- 75- 181K sıralama gelmiş işe yarar mı hocam? Geçmiş olsun.
Bir göz atmıştım, millet kafayı yemiş bu soruları çözeceğim diye heba olan hayatlar yazık.