Wolverine kötü gelmiş malesef.
Ersin Kılıç'ın incelemesi ilk çıktı önüme onu izledim. Yavan ve mobil oyun tadında yapmışlar diyor. 6.5 puan vermiş o da.
https://www.youtube.com/watch?v=_vtFPZjOIq0
https://x.com/hakanhacioglu_/status/2098072311119184178
Teknoseyir gündemi
#powerbank#enparabank#OyunGündemineMalzeme#encardgenç#800#11eylül#matpaneldennefretedenlerderneğibaşıbüyükşubesi#11september#wtc#suno#akışSon bir saat içinde 113 ziyaretçi, 43 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Keyifle oynanabilecek harika bir oyun olduğunu kanıtlamış oldu sevindim. 😀
Ersin Kılıç sevmedi diye mi?
SkillUp bile önermiyorum diye başlık atmış. Tabii zevk meselesi.
Dövüş zevkli diyor incelemede de ama bir yerden sonra çok tekrar ediyormuş.
70 euro vermeye değer mi tartışmalı.
@ad33p Yok tanımıyorum o kişiyi. Puanları düşük olduğu için dedim ben. Puanı yüksek oyunlar genelde çok sıkıcı oluyor o yüzden dedim.
@nakah Doğru ama Sony ve Marvel olunca 8.5 başlangıç olurdu normalde. Days Gone gibi çıkışta o da yetmişlerde giriş yapmıştı. Sonradan yükseldi sanırım o da.
Spiderman i sevenler bunu da sever bence. Ben onu da sevememiştim. Batman gibi karanlık temalı yapmaları lazım yoksa sarmıyor beni. Kıytırık motivasyonlu düşmanları pataklama oyunu gibi.
Wolverine olunca, onun karanlık ve şiddete meyilli halini içeren bir oyun olsa Batman kadar ilginç olabilirdi.
@ad33p Kesinlikle hocam. Şu tanıtım videosundaki npc gibi koyun sürüsü motivasyonsuz paralı askerleri kesmenin neresi eğlenceli olabilir ki zaten. Batmande öyle mi, jokerin topladığı elemanlar sadece para için değil, gerçekten kötü insanlar oldukları için, kafadan kontak oldukları için onunlalar misal.
Ben de izledim incelemeyi, izlerken bile sıkıldım oyunu
İyiymiş puanlar.
😀
@ad33p Bu da iyiymiş.
Multiplayer ekibi beğendi.
Bu arada Ersin Kılıç kim abi ya?
Valla şimdi izledim ve baya baya sevmemişler oyunu. Sony ve Marvel diye biraz tolerans göstermişler. Bir de Wolverine diye herkesin sevdiği dövüş ve şiddet özellikleri hoşlarına gitmiş.
İlk 1-2 dakika iyi falan dedikten sonra kalan tüm süre boyunca, bu oyun yetişmemiş, bütçe yetmemiş vs vs. diye kötü oyunu iyi olabilirdi diye yorumlamışlar.
Ersin Kılıç kim derken gerçek mi yoksa ironi mi bilemedim ama yani Türk oyun medya sektöründen biri işte. Niye fikirleri Multiplayer'dan daha az kâle alınır olsun anlamadım?
bu zamana kadar gösterilen görüntüler ne vadetti de beklentisi yüksekti insanların? sıradan oyun gibi duruyordu zaten öyle de gelmiş işte. güzel bir indirim olursa ya da psn plus'a gelirse oynarız.