Youtube'da yapay zekaya geçmiş sanırım, geç gördüysem kusura bakmayın belki bazılarınıza gelmemiş de olabilir özellik. Tam ekran yapınca çıkıyor sadece

Youtube'da yapay zekaya geçmiş sanırım, geç gördüysem kusura bakmayın belki bazılarınıza gelmemiş de olabilir özellik. Tam ekran yapınca çıkıyor sadece

Son bir saat içinde 187 ziyaretçi, 96 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
Pencerede, oynatıcının sağ altındaki Paylaş ve Kaydet butonunun arasında Soru butonu var. Ordan erişilebiliyor.
Geçen denedim baya iyi çalışıyor bu özellik. Şaşırttı.
Bende epeydir vardı. Deneysel özellikleri açmışım sanırım.
dün bununla ilgili bir şey paylaşmıştım, artık clickbait videoları bu sayede izlemeden geçebileceğiz 😀
İzlenme süreleri düştüğü için gelirleri düşecek video üretenlerin. Ona nasıl çare bulacak Youtube?
Umurlarında değil şimdilik. "Taş yesinler" diyorlar muhtemelen.
özet geçilince izlenmeye değmeyecek bir video zaten şişirmedir diye düşünüyor olabilirler. mesela bugün retro kasa videosunu izledim, yapay zekaya özet geçtirmek aklımdan bile geçmedi. çünkü bu özeti okunup da geçilecek bir video değil, oturup izlemelisin.
Yazıya dönüş olacak, kaliteli yazılı içerik devri geri dönüyor 😅 ya da bana öyle geliyor. Saçma sapan clickbait yapan ve muhabbeti uzattikca uzatanlar kaybedecek.
@leventp AGI gelince zaten ihtiyacımız olmayacak bu içerik üreticilerine. Şimdilik idare edecek kadar yapalım sonra sallarız diyo olabilirler mi acaba 🙂
@agah Onun için kaliteli videoların sayısının fazla olması lazım. Şuana kadar videonun konuları içeriği şişirme de olsa, sen izletebiliyosan para kazandırıyordu. Amaç izletmekti yani kaliteli video yapmak değildi. İş modeli böyleydi yani. Şimdi şak diye mağdur ediyosun.
@supermaniac Yazı döner mi bilemiyorum hocam ya 😀 Münkün ama çok belirsiz bence 😀
@gt710gaming belki de yapay zeka sayesinde işin buraya gittiğini gördüler ve başkaları yapmadan kendileri böyle bir dönüşümü başlattılar. youtube yapmasa başkaları eklentilerle videoları yapay zekaya özetlettirirdi. youtube kendi kontrolünde bu dönüşümü başlatmış olabilir. artık izlenmeler daha da kıymetli olacaktır çünkü clickbaitler sahneden çekilecek.
@agah Valla işin sonunda cebimizden daha çok para çıkacak onu biliyorum da.
@agah bi de mantıklı yapmaları. çünkü youtube adamların elinde. kullanıcılar videoları yüklerken bir kere vektörleri oluşturuyor, basitçe onu kullanıyor ardından her sorguda. ayrıca faydalı.